- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.909
- 43
O kendini bilirHeee yokum 1sene daha olmadim burda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kendini bilirHeee yokum 1sene daha olmadim burda
Hassas bünyeli hemsomO tripçi her şeyi üstüne alıyor
Yok yokNebilim iste
Hee ben bilmiyom ozaman okeyO kendini bilir
Benim hatirlamam gerek ama hatirlamiyorum yaslandim mi ne?ya da olayda ben de vardim beynimin isine gelmiyo hatirlamakEskiden başıma geldi sen var mıydın 3 yıl önce falan
Beklediğimize değecektir o haldeBende dedim nevoşa bak dedim yapma dedim etme dedim aç dedim bezduk dedim ama işte dinlemedi illa beklicem dedi Nevreste
Senmisin yoksaBenim hatirlamam gerek ama hatirlamiyorum yaslandim mi ne?ya da olayda ben de vardim beynimin isine gelmiyo hatirlamak
Aşko kategoriyi açıp onaylanma uzun sürünce kategoriyi söylemiştim.Bir sürü olay olmuştuNe aşko
Muhteşem bir kategoriBeklediğimize değecektir o halde
Sana ulaşmak çok zor oluyo böyle de nevoş bi bakmışsın gece yarısı olmuşHabersiz konu açmamSaatimi,gününü verdim
Bir sefer başım yandı bir daha tövbe
Bilmem ben miymisim?Senmisin yoksa
Aynen işine gelmiyorBenim hatirlamam gerek ama hatirlamiyorum yaslandim mi ne?ya da olayda ben de vardim beynimin isine gelmiyo hatirlamak
Ne kadar muhteşem kiMuhteşem bir kategori
Zor olmazsa inşallahMuhteşem bir kategori
He şu mesele aşko boşverAşko kategoriyi açıp onaylanma uzun sürünce kategoriyi söylemiştim.Bir sürü olay olmuştu
Bayağı bir olayOnu diyorum.
Bir daha kategori söyler miyim
Önceden açar mıyım
Hee valla sen diyolarBilmem ben miymisim?
Yok yaBilmem ben miymisim?
Ondan kimse ısrar etmesinKategori yarınHe şu mesele aşko boşver
Sen ne istiyorsun meselaNe kadar muhteşem ki
Tamam aşkomOndan kimse ısrar etmesinKategori yarın