- 29 Nisan 2015
- 31.413
- 105.638
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatil bitti tabiii hayatın gerceklerine hoşgeldin yasomÇok şükür bende iyiyim canım, koşturmaya başladım![]()
Allah kolaylık versinÇok şükür bende iyiyim canım, koşturmaya başladım![]()
Yemek ye, boş durmasın ağzınEvde oturmak bana yaramadı![]()
Hoş buldumTatil bitti tabiii hayatın gerceklerine hoşgeldin yasom![]()
Böyle işe can kurban elticimAllah kolaylık versinBizim iş bitmez
![]()
Bende seviyorumBöyle işe can kurban elticim
En sevdiğim iş![]()
Ayyy bilirim bilirmSen benim tarhana çorbası aşkımı bilsen, böyle demezdin![]()
Yok kız. Ekşimik yaptım da ondan diyorum asddgahsjsjsYemek ye, boş durmasın ağzın![]()
Oooo maşaallah hamarat oldunYok kız. Ekşimik yaptım da ondan diyorum asddgahsjsjs![]()
Hoşaf tamamen temizleyiciOooo maşaallah hamarat oldun
Hoşaflar,ekşimikler![]()
Kendini çok yormaHoşaf tamamen temizleyiciEkşimik de yoğurdum sulu olmuş azıcık. dedim bari vakit geçsin. Nasılsa evdeyim
![]()
Ayakta kaldığım sayılı saatlerKendini çok yorma![]()
Bu işişnde sonu yok artık nereye kadar aşı olunur.Hayırlısı ablacım
Abla dozu çok takmıyorum ben5-6 doz tetanoz aşısı oluyoruz.Şimdi bir yerimiz büyük kesilse yine aşı olmamız gerekir ve hiç itiraz etmeden oluruz
İnsanlar her yıl grip aşısı oluyor.Onu normal karşılayıp bunu anormal karşılamak bana garip geliyor![]()
Sende yasocum sağol,bizede mersinden geliyor 10 kilo süpariş verdik bakalım çok güzel oluyor salçası.Ağız tadı ile tüketin inşallah ablam
Bizim güneşte pişirme gibi şansımız yok, ama acika için yapıyorum ben salçayı. Onu da kaynatılmış salçadan seviyorum![]()
Ayşocan ne haber nasılsın izindemisin yoksa.Evde oturmak bana yaramadı![]()
MaşaallahAyakta kaldığım sayılı saatler![]()
iyiyim çok şükür abla. Raporluyum, gebelik arada kanamalı geçiyor. doktor da bol ilaç, bol iğne, bol istirahat verdiAyşocan ne haber nasılsın izindemisin yoksa.