- 24 Eylül 2018
- 97.164
- 292.424
Hayırlı olsun PericiğimSelaaaam
Bugün anneme geldim yarın yeğenimin NiŞan var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun PericiğimSelaaaam
Bugün anneme geldim yarın yeğenimin NiŞan var
İnşallah masallahJennabilir
Sağol kuzucumHayırlı olsun Periciğim
Amin kuzumİnşallah masallah
Sağol kuzucum
Evva sen seversin kuzuuTravel | Vacation | Nature on Instagram: "Do you find it cute? 🍓 FOLLOW👉@travellersparlour👈 FOLLOW👉@travellersparlour👈 📷 @kucukmutlucocuk . . . #naturepic #ubudlife #beautifuldestinations #traveldestination #beautifulplaces #exploretheworld #beach #
495 likes, 11 comments - travellersparlour on August 16, 2021: "Do you find it cute? 🍓 FOLLOW👉@travellersparlour👈 FOLLOW👉@travellersparlour👈 📷 @kucukmutlucocuk . . . #naturepic #ubudlife #beautifuldestinations #traveldestination #beautifulplaces #exploretheworld #beach #beachlife...www.instagram.com
Ona benziyor zatenEvva sen seversin kuzuu
Duymasın hemşoOna benziyor zaten
Çok tatlı yiyorTravel | Vacation | Nature on Instagram: "Do you find it cute? 🍓 FOLLOW👉@travellersparlour👈 FOLLOW👉@travellersparlour👈 📷 @kucukmutlucocuk . . . #naturepic #ubudlife #beautifuldestinations #traveldestination #beautifulplaces #exploretheworld #beach #
495 likes, 11 comments - travellersparlour on August 16, 2021: "Do you find it cute? 🍓 FOLLOW👉@travellersparlour👈 FOLLOW👉@travellersparlour👈 📷 @kucukmutlucocuk . . . #naturepic #ubudlife #beautifuldestinations #traveldestination #beautifulplaces #exploretheworld #beach #beachlife...www.instagram.com
Evet ,çok tatlıÇok tatlı yiyor
Duysa ne olcak pehhhhDuymasın hemşo
Gezmekten duymazDuysa ne olcak pehhhh
Miraba nasılsınızMirabaynnn
Nasil gidiyor arabaMirabaynnn
Miraba nasılsınız
Nasil gidiyor araba
Oooohhhh sefan olsunKendimi cok enerjik hissediorm
Bugn tüp bebeğe başladığımdan beri (nerdeyse 1 yıl) hiç rahat uzanmamştm
Şuan bebe annemde.. Ben evde uzanmışım
Kendimi sahilde uzanmş kdar huzurlu hissediorm
MasalllasiKendimi cok enerjik hissediorm