- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Sagol canikomAfiyet olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol canikomAfiyet olsun
Kardeşler Pide'ye selam olsun
Düğün bayram ekibi
Düğün bitti ya sonunda daha yorgunluğu atamadık ama bi yandan da başka gezmeler çıkıyor durmak yokDüğün bayram ekibi
Hayat sana güzel be DediyyyDüğün bitti ya sonunda daha yorgunluğu atamadık ama bi yandan da başka gezmeler çıkıyor durmak yok
Canım benim bu koronada nereden çıktı yaEvet canım 2 gündür başladı
İlaç aldım belki hafifletir.
Hiç güzel değil Jenna ben gezmeyi sevmiyorum ki kırk yılda bir çıksam yeter ev kuşuyum benHayat sana güzel be Dediyyy
Ben de Corona dönemi iyice yabani oldumHiç güzel değil Jenna ben gezmeyi sevmiyorum ki kırk yılda bir çıksam yeter ev kuşuyum ben
NasipCanım benim bu koronada nereden çıktı ya
En güzeli jennoş sakinlik, huzur, mutluluk sen nasılsın görüşmeyeliBen de Corona dönemi iyice yabani oldum
Bence de iyiyim ben de çok şükürEn güzeli jennoş sakinlik, huzur, mutluluk sen nasılsın görüşmeyeli
Pek güzelBence de iyiyim ben de çok şükür
Pek güzel
Cancağzım, acil bir durum İçin eve dönmek zorunda kaldık.
Senin kaderin böyle koşturmaca cancağızım Bitsin de yine dönersin inşallahCancağzım, acil bir durum İçin eve dönmek zorunda kaldık.
Dönerken tarhana malzemelerimi de aldım, hafiften hazırlığını yapıyorum
Kayınpederim aşure istedi, bir yandan onu yapıyorum
Antep’ten misafirlerimiz var
Gavran ve yer görmemesi durumu içerisindeyim şu anda
Cumartesi günü için Hendek’te işler çıktı. Pazar günü Karamürsel’e geçeceğim, eşyalarımı alacağım, o akşam konser var kapımızda, ona da kalırız muhtemelenSenin kaderin böyle koşturmaca cancağızım Bitsin de yine dönersin inşallah
Ters mi? Sen marifetlisin,halledersin cancağızımCumartesi günü için Hendek’te işler çıktı. Pazar günü Karamürsel’e geçeceğim, eşyalarımı alacağım, o akşam konser var kapımızda, ona da kalırız muhtemelen
Dün baza falan gelmiş, kurmuşlar. Ama odamın ortasında ve ters duruyor
Artık hangi ara odamı düzene sokarım biliyorum
Yön olarak Cancağzım, oysa yatak başı komidinlerini yerinde tutmuştum ki yönünü anlasınlar diye.Ters mi? Sen marifetlisin,halledersin cancağızım