- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Bende yok senden varsa bilmem
Tamam şaka yapmicam bidaha özlersinizKapı gibi negatif
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende yok senden varsa bilmem
Tamam şaka yapmicam bidaha özlersinizKapı gibi negatif
Çok halsiz,ama ağrıları biraz azalmış çok şükür Hastanelik olmasin da razıyımBende iyiyim şükür
Abin nasıl oldu?
Şükür balım iyi diyelim iyi olalım kalkıp kahvaltı hazirlicam bir usengecliktir aldı başını gidiyorNasılsınız
Çok geçmiş olsun kuzum Yeni duyuyorum covidmiydiÇok halsiz,ama ağrıları biraz azalmış çok şükür Hastanelik olmasin da razıyım
Allah korusun canım. İnşallah daha da iyi olurÇok halsiz,ama ağrıları biraz azalmış çok şükür Hastanelik olmasin da razıyım
Ben yaptım, eşim işte evi de toparladım. Anca oturdum çocuklara öğlen yemeği hazırlayacağım birazdanŞükür balım iyi diyelim iyi olalım kalkıp kahvaltı hazirlicam bir usengecliktir aldı başını gidiyor
Sen nasılsın
Enem enem sizin öğlen yemeğiniz bizim kahvaltımızAllah korusun canım. İnşallah daha da iyi olur
Ben yaptım, eşim işte evi de toparladım. Anca oturdum çocuklara öğlen yemeği hazırlayacağım birazdan
Günaydın tatlımGünaydın baaaaagyaanlaarr
Senin sakalarin olmadan buranın tadı olmaz kiTamam şaka yapmicam bidaha özlersiniz
Enem enem sizin öğlen yemeğiniz bizim kahvaltımız
Günaydın canımGünaydın baaaaagyaanlaarr
Senin sakalarin olmadan buranın tadı olmaz ki
Ne gelmiş acabaVerilen hediye öyle bir kargoya verilmiski bugun isimiz olmasa arabayla Bursada zor bulduk yoksa geri gidicekti kargo ist neyaaaa eve gelmiyo hediye
Öyle bir kargo mu varmış?Verilen hediye öyle bir kargoya verilmiski bugun isimiz olmasa arabayla Bursada zor bulduk yoksa geri gidicekti kargo ist neyaaaa eve gelmiyo hediye
Ne gelmiş acaba
Sordum 2 senedir varmis bide soganli mahallesinin ipsiz yerindeÖyle bir kargo mu varmış?
Oo,uzak oralar size hemşom,buldun mu sonunda ?Sordum 2 senedir varmis bide soganli mahallesinin ipsiz yerinde
Paylasincaya kaç saat geçer acaba filizkosu