- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
Bende yok senden varsa bilmem![]()
Tamam şaka yapmicam bidaha özlersinizKapı gibi negatif![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende yok senden varsa bilmem![]()
Tamam şaka yapmicam bidaha özlersinizKapı gibi negatif![]()
Çok halsiz,ama ağrıları biraz azalmış çok şükürBende iyiyim şükür
Abin nasıl oldu?![]()
Şükür balım iyi diyelim iyi olalım kalkıp kahvaltı hazirlicam bir usengecliktir aldı başını gidiyorNasılsınız![]()
Çok geçmiş olsun kuzum Yeni duyuyorum covidmiydiÇok halsiz,ama ağrıları biraz azalmış çok şükürHastanelik olmasin da razıyım
![]()
Allah korusun canım. İnşallah daha da iyi olurÇok halsiz,ama ağrıları biraz azalmış çok şükürHastanelik olmasin da razıyım
![]()
Ben yaptım, eşim işteŞükür balım iyi diyelim iyi olalım kalkıp kahvaltı hazirlicam bir usengecliktir aldı başını gidiyor
Sen nasılsın![]()
Enem enem sizin öğlen yemeğiniz bizim kahvaltımızAllah korusun canım. İnşallah daha da iyi olur
Ben yaptım, eşim işteevi de toparladım. Anca oturdum
çocuklara öğlen yemeği hazırlayacağım birazdan
![]()
Senin sakalarin olmadan buranın tadı olmaz kiTamam şaka yapmicam bidaha özlersiniz
Enem enem sizin öğlen yemeğiniz bizim kahvaltımız![]()
Günaydın canımGünaydın baaaaagyaanlaarr![]()
Ne gelmiş acabaVerilen hediye öyle bir kargoya verilmiski bugun isimiz olmasa arabayla Bursada zor bulduk yoksa geri gidicekti kargo ist neyaaaa eve gelmiyo hediye![]()
Öyle bir kargo mu varmış?Verilen hediye öyle bir kargoya verilmiski bugun isimiz olmasa arabayla Bursada zor bulduk yoksa geri gidicekti kargo ist neyaaaa eve gelmiyo hediye![]()
Ne gelmiş acaba![]()
Sordum 2 senedir varmis bide soganli mahallesinin ipsiz yerindeÖyle bir kargo mu varmış?![]()
Oo,uzak oralar size hemşom,buldun mu sonunda ?Sordum 2 senedir varmis bide soganli mahallesinin ipsiz yerinde