• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çay Pasta Takımı Önerilerii...

YEKTA61

Kırdığın Yerden Kırılırsın...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
9.543
10.806
498
Kızlar çay pasta takımı almak istiyorum bi kaç model var çok hoşuma giden pahallılar ama aklıma takıldılar şey sormak istiyorum bu pasta takımları genelde 6 kişilik sizce 6 kişilik takım yeterlimidir ben çalışanda bir bayanım evde çok fazla vakit geçirmem ama pasta cay vs şeyleride severim çok kalabalıkmı gelenler olur bilmiyorum sizce parça işimi alayım yosa 6 kişilik takım yeterli olurmu beğendiğim takımlarda bunlar.Normalde yemek takımımın pasta tabakları ve kahvaltı takımımda var ama bu çay takımları çok hoşuma gitti en cokta biev romantic rose olan takımı beğendim

Biev Romantic Rose Serisi

$images (1).webp $tabak.webp$bardak.webp

Biev Rose Mary Serisi

$etx6vy4xdthjojlo1jzz.webp

Biev Lacy Porselen

$resim.webp

Kütahya Porselen

$8697828500465_0_304x424.webp

Ben cay pasta takimi almadim, bernardodan aldigim yemek takimi 83 parca ve icinde pasta tabagi, cay fincani felanda, üstelik 12 kisilik.
Tabi sen nasil ayarladin bilmiyorum. Eklediklerinin arasinda ben en cok biev romantic rose serisi begendim :34:

Canım benim yemek takımımın modelinin de çay takımı var rose garden serisi, senin beğendiğin romantic takımla benziyorlar.:31:
$5259RoseGarden1.webp

Bu takımı gördüğüm de bende alayım dedim ama sonradan vazgeçtim aynı şeyler yemek takımımın içinde de olduğundan. Çay takımı, pasta takımı hep 6 kişilik oluyor zaten..

Tavsiyem sadece 6 kişilik al alacaksan çünkü yemek takımında da oluyor pasta tabağı, çay fincanı fazla kalabalık yapmasınlar.. :34:

Son düzenleme:
Benim aldığım yemek takımım karacanın kare bone takımlardan pasta tabağı fincanı felan var ama beğenerek almamıştım biraz mecburi olmuştu babam aldığı için bunlarsa country tarz eskitme oyüzden hoşuma gittiler baya ama biraz pahallılar zaten başka yemek takımı almayı düşünüyorum yuvarlak tabaklı klasik tarz biraz önce karacanın yeni serilerini gördüm tam istediğim gibi çok beğendiğim var aralarında ama onlarda baya pahallıymış :S indirimde olduklarında düşünüyorum almayı

Bu benim yemek takımım

$karaca-porselen-yemek-takimlari.webp

Buda beğendiğim takım yeni çıkmış sanırım

$karaca_banner_a.webp

Benim aldığım yemek takımım karacanın kare bone takımlardan pasta tabağı fincanı felan var ama beğenerek almamıştım biraz mecburi olmuştu babam aldığı için bunlarsa country tarz eskitme oyüzden hoşuma gittiler baya ama biraz pahallılar zaten başka yemek takımı almayı düşünüyorum yuvarlak tabaklı klasik tarz biraz önce karacanın yeni serilerini gördüm tam istediğim gibi çok beğendiğim var aralarında ama onlarda baya pahallıymış :S indirimde olduklarında düşünüyorum almayı

Bu benim yemek takımım

Eki Görüntüle 829286

Buda beğendiğim takım yeni çıkmış sanırım

Eki Görüntüle 829287

Değiştirme imkanın yok mu? Eğer öyle bir alternatifin varsa farkını verip değiştirirsin..

Değiştirme imkanın yok mu? Eğer öyle bir alternatifin varsa farkını verip değiştirirsin..

Değişme imkanım yok canım ya babam evkurdan taksitle almıştı geçen sene 1 sene oldu değişmezler hem ben sık sık bakıyorum evkura bu model orda yok :((

biraz daha eksikliklerim var onları bitireyimde eğer erken biterse çeyizlerim o zmn bu takımı alırım diğerini günlük yemek takımı olarak kullanırım günlük tabak vs almadım ben

Dedikleri gibi yemek takımının servis tabakları misafir ağırlaman için yeterli olur..
Ama az kişilik bir grupla ya da kahvaltı sofrası kurmak için çay setleri sevimli de olur..
Çok kararsızsan en azından şimdilik alma, en sona bırak.. :)

Canım kızların dedigi gibi aslında cokta gerek yok..
Misafir yemek takımında var günlük yemek takımında yine var üstelik birde senin kahvaltı takımın varmıs :53: bence hic gerek yok hee cok içimde kalıyor dersen sadece 1 takım al ama sakın 2 takımı alma ileride pişmanlık duyarsın..Hem her gelen misafire aynı takımı cıkarmazsın birgün günlük takımının servislerini birgün kahvaltı takımı vs gider :16:

Back
X