• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çay makinasını açık unuttum. Çok korkuyorum.

Isıtma modunda su bitmiyor. Yani benim bitmemişti bende bi kere unutmuştum. İçinde çok su vardır inşallah

içindeki su çok az değilse uzun sür bitmiyor. Ben uyuyakalmıştım ve sabaha kadar bitmemişti. ama bitince ne olur bilemedim.
su azsa bina görevlisine sigortayı kapattırabilirsiniz.

İçinde bir litre su vardı. İnşallah bitmez.

Bazi makinelerin otomatik olarak su olmayınca kapanma durumu var benimki de öyle, suyu bitince off konumuna geliyor marka.model olarak aratin bakin otomatik kapanmasi var mi diye

Reklam olmasın diye marka yazmıyorum ama özelliğine baktım, sitesinde çay kaynadıktan sonra ısıyı koruma modu iki saat devam eder diyor. Isıtma iki saat sonra kapanıyor mu acaba?

Hanımlar acil fikire ihtiyacım var. Evde bilinen bir markanın çay makinası var daha doğrusu kettle gibi birşey. Açıyorsunuz, su kaynayınca kapanmıyor, suyu belli bir derecede sıcak tutuyor. İşe geldim ve evden çıkarken makinayı kapatmadığımı hatırladım. Kaynama modu kapalı ama suyu belli seviyede sıcak tutma modu açıktı, ve şimdiye su kesin bitmiştir. Makina su bitince otomatik kapanır mı? Yoksa su bittiği halde boş makinayı ısıtmaya çalışır ve patlar mı? Başına böyle bir iş şey gelen var mı?
İçinde çok su varsa bir şey olmaz. 24 saat açık unutmuştum. Geldiğimde bir şey olmamıştı. İçinde haşa su vardı

Benim misafir varken ısıtma kodunda kalmış bütün gün bitmişti ve farketmemiştik kalabalık içinde, gece bi baktım çay makinem bozulmuştu.

valla bizdeki sabahtan akşama kadar açık, ben çok çay içiyorum gün içinde. kapatmadığım sürece sürekli sıcak tutma modunda duruyor, kaynatmıyor. ama sizinki 2 saat sıcak tutup 2 saat sonrasında kaynama moduna geçiyor anladığım kadarıyla. beki de aynı ürün bilmiyorum ama benim eski ofisteki çay makinesi öyleydi. kaynata kaynata içindeki su biterdi. bizim evdekinde öyle olmuyor, sıcak tutma modu ben kapamadığım sürece aktif. tekrar kaynatma yapmadan sıcak tutuyor. siz zaten birini arayıp bilgi vermişsiniz. bişey olmaz bence ama aklınızın kalmasından bin kat iyidir.

Reklam olmasın diye marka yazmıyorum ama özelliğine baktım, sitesinde çay kaynadıktan sonra ısıyı koruma modu iki saat devam eder diyor. Isıtma iki saat sonra kapanıyor mu acaba?
Benimkinin de sıcak tutma özelliği var . Çay içerken açık kalır hep belli bi saatten sonra kapatiyo kendini

Hanımlar acil fikire ihtiyacım var. Evde bilinen bir markanın çay makinası var daha doğrusu kettle gibi birşey. Açıyorsunuz, su kaynayınca kapanmıyor, suyu belli bir derecede sıcak tutuyor. İşe geldim ve evden çıkarken makinayı kapatmadığımı hatırladım. Kaynama modu kapalı ama suyu belli seviyede sıcak tutma modu açıktı, ve şimdiye su kesin bitmiştir. Makina su bitince otomatik kapanır mı? Yoksa su bittiği halde boş makinayı ısıtmaya çalışır ve patlar mı? Başına böyle bir iş şey gelen var mı?
benim kaynanam ların sabahtan akşama kadar açık durur bişet oolduğunu görmedim

Su kaynaya kaynana bitmiştir ama bir daha o makinayı kullanabileceğiniz şüpheli.
benim annemde de sıcak tutmalı var. Kırmızı düğmede kaynıyor, sonra atıyor. Mavi düğmeye geçiyor. Orda hep sıcak duruyor.
bizimki o kadar teknolojik değil ve sürekli kireç tutuyor. Sinir oluyorum 😕

İçim rahat etmedi, şalter kapatmama rağmen izin aldım bir saat erken çıktım, sonuç; aceleden başka bir arabayı çizmişim. Acele işe gerçekten şeytan karışıyormuş.
akıllı ev sistemlerine geçmek lazım artık ya. keşke standart olsa. evimizi uzaktan telefonumuzla kontrol edebilsek mesela. bir dokunma ile elektrik sistemi devre dışı kalsa. biz eve gelmeden yarım saat önce kombiyi açsa, kahve makinesini falan çalıştırsa (bunu yapan bir cihaz var bu arada)

umarım bır komsu veya apartman gorevlısını arayıp apartmanın gırıs kapısının oldugu yerde elektrık ana salterı ındırmesını rıca etmıssınızdır
kapanmayabılır cunku

Back
X