• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çay makinasını açık unuttum. Çok korkuyorum.

Filolog89

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2019
1.653
3.796
133
Hanımlar acil fikire ihtiyacım var. Evde bilinen bir markanın çay makinası var daha doğrusu kettle gibi birşey. Açıyorsunuz, su kaynayınca kapanmıyor, suyu belli bir derecede sıcak tutuyor. İşe geldim ve evden çıkarken makinayı kapatmadığımı hatırladım. Kaynama modu kapalı ama suyu belli seviyede sıcak tutma modu açıktı, ve şimdiye su kesin bitmiştir. Makina su bitince otomatik kapanır mı? Yoksa su bittiği halde boş makinayı ısıtmaya çalışır ve patlar mı? Başına böyle bir iş şey gelen var mı?

içindeki su çok az değilse uzun sür bitmiyor. Ben uyuyakalmıştım ve sabaha kadar bitmemişti. ama bitince ne olur bilemedim.
su azsa bina görevlisine sigortayı kapattırabilirsiniz.

Bende unuttum daha önce. Suyu bitmiş ve kendini kapatmış çok uzun süre sonra farketmiştim.. Ama hepsi kendini kapatıyor mu bilemedim..

Komşunuzu vs arasanız sizin için dışarıdaki saatten elektriği kapatsa?
Benim aklıma bu nasıl gelmedi bilemiyorum. Konuyu açmadan önce bir saattir kara kara düşünüyordum. İş yerime gelip anahatarı benden alıp eve geçebilecek birilerini aramakla uğraştım durdum. İyi fikir sağolun.

Son düzenleme:
Bazi makinelerin otomatik olarak su olmayınca kapanma durumu var benimki de öyle, suyu bitince off konumuna geliyor marka.model olarak aratin bakin otomatik kapanmasi var mi diye

Bilmiyorum bence kapatmayabilir, çünkü su koymadan kaynatmayınız vs uyarısı var hep. Benim de en korktuğum şeydir ev yakınsa bir bakıverseniz?

İşteyim, izin alamıyorum. Özel bir kurumda öğretmen olduğum için yüzyüze dersim var. Tam kapanmaya yarın geçilecek, yarın uzaktan ders vereceğiz. Evimede yakın değil iş yeri. Akşam 7 de ancak evde olurum. Ben de çok korkuyorum evin yanmasından. Allah korusun inşallah.

Hanımlar acil fikire ihtiyacım var. Evde bilinen bir markanın çay makinası var daha doğrusu kettle gibi birşey. Açıyorsunuz, su kaynayınca kapanmıyor, suyu belli bir derecede sıcak tutuyor. İşe geldim ve evden çıkarken makinayı kapatmadığımı hatırladım. Kaynama modu kapalı ama suyu belli seviyede sıcak tutma modu açıktı, ve şimdiye su kesin bitmiştir. Makina su bitince otomatik kapanır mı? Yoksa su bittiği halde boş makinayı ısıtmaya çalışır ve patlar mı? Başına böyle bir iş şey gelen var mı?
Suyu çok az değilse muhtemelen bitmemiştir

Back
X