Çay kahve ve baş ağrısı

su-doku

sen bilirsin
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2017
9.602
33.190
498
Selam kızlar şuan çift görüyorum herşeyi :)
Çay kahve içmediğim zaman baş ağrisindan duramıyorum sonrasında içmeme rağmen geçmiyor ve kronik hale gelmiş durumda ilaç almakta istemiyorum
Var mı benim gibi olup çözüm bulan?

başım ağrımadığı zaman nabzımı komtrol ediyorum öldüm mü diye
o kadar kronikleşmiş ve kanıksamışım ki...
şekeri tamamen kesip (çikolata şekerden pirinç, patates ve meyveye kadar) suyu arttırınca azalıyor, ama öyle de yaşanmıyor

O ağrı tiryakilikten, çay tiryakisiyim, güne birkaç bardak çay içmeden başlarsam tüm gün başım ağrır, ben ilaç almamak için ılık duşa giriyorum, faydası oluyor ama tabii kişisel yöntemler herkese iyi gelmeyebiliyor.

Ne lanet bişey en ufak bir gürültü davul zurna misali
Herşey temam meyveye dokundurmam

Eşimin migreni var hacamat yaptırdığı dönem baya iyi gelmişti araştırın bunu isterseniz.

Annem çay tiryakisi hergün içer hem de çok içer hani azda değil ben tam tersine sadece kahvaltıda 1 çay bardağı oda en minik boyundan bazen onu bitiremem bile,anneme kızarım bazen ama değişen birşey yok günde kaç bardak içiyorsunuz hesapladınız mı.

Tiryakiyim ve çözümler arıyorum duşu denemedim dikkat etmedim daha doğrusu
Günde en az altı yedi fincan çay kahve içiyorum buda zararlı ama vazgeçilmez durumda benim için
Hep dertten içiyorum derim simdi

Biz dertten içiyoruz arkadaşım anneni anlıyorum :)
Boyle şeylerin hep bir mazereti vardir

Biz dertten içiyoruz arkadaşım anneni anlıyorum :)
Boyle şeylerin hep bir mazereti vardir
Sigarayı bıraktıktan sonra böyle olmuş ona bağlanmış resmen ama çok içiyor kansızlık vs yapıyor en az 20 çay bardağını buluyorhatta bazen daha fazlasıda oluyor gezmeye falan gitsiyse.

Tiryakiyim ve çözümler arıyorum duşu denemedim dikkat etmedim daha doğrusu
Günde en az altı yedi fincan çay kahve içiyorum buda zararlı ama vazgeçilmez durumda benim için
Hep dertten içiyorum derim simdi
Kahve kafein bağımlılığı yapıyor, çayda da benzer durum var, kahve aramam, 40 yılda bir içersem içerim ama tam bir çay bağımlısıyım, sabah gözümü açar açmaz çay demlerim, büyük bardakla 2 bardak içiyorum, bu da çay bardağıyla 4 bardağa denk sayılır, sonrası geliyor tabii gün içinde kaç bardak çay içiyorum bilmiyorum ama günde 2-3 demlik çay bitiyor, içmezsem baş ağrısı çekerim, birde çay kötü demlenmiş olmayacak

Valla duş bende işe yarıyor ama sana faydası olur mu bilemiyorum, hafif diş ağrılarında da duş iyi gelir bana, çay tiryakiliği üzerine birde ağrı kesici bağımlısı olmak istemediğimden suyun altına atıyorum kendimi :)))

Afiyet olsun :)
Çay bir sanattır :) suyu iyi kaynayacak bi defa çok beklerse bayat beklemeden içersen çiğ olur
Sabahları değil ama öğleden sonra hafif bergamot güzel olur hele yanında hoş sohbet arkadaşların da varsa lezzetine doyulmaz

Ben çay bağımlısıyım, özellikle ramazanda çok zorlanırdım.
1 haftadır şekeri çok azalttım, kuru kayısı ve hurma takviyesi ile başımın agrısı azaldı.
Eskiden 2 küp şekerle 6-7 bardak içerdim.
1 haftadır tek şeker ile 3 bardak içiyorum.
Başka da şeker kullanmadım, 1-2 porsiyon meyve ve hurma yedim.
Çok rahatladım

Kahve hiç içmem ama o çaysızlık hissi bir geldimi çok zor gidiyordu şu an çok rahatım

Cay icmedigim gun benimde basim agrir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…