Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O ağrı tiryakilikten, çay tiryakisiyim, güne birkaç bardak çay içmeden başlarsam tüm gün başım ağrır, ben ilaç almamak için ılık duşa giriyorum, faydası oluyor ama tabii kişisel yöntemler herkese iyi gelmeyebiliyor.Selam kızlar şuan çift görüyorum herşeyi :)
Çay kahve içmediğim zaman baş ağrisindan duramıyorum sonrasında içmeme rağmen geçmiyor ve kronik hale gelmiş durumda ilaç almakta istemiyorum
Var mı benim gibi olup çözüm bulan?
Ne lanet bişey en ufak bir gürültü davul zurna misalibaşım ağrımadığı zaman nabzımı komtrol ediyorum öldüm mü diye
o kadar kronikleşmiş ve kanıksamışım ki...
şekeri tamamen kesip (çikolata şekerden pirinç, patates ve meyveye kadar) suyu arttırınca azalıyor, ama öyle de yaşanmıyor![]()
Annem çay tiryakisi hergün içer hem de çok içer hani azda değil ben tam tersine sadece kahvaltıda 1 çay bardağı oda en minik boyundan bazen onu bitiremem bile,anneme kızarım bazen ama değişen birşey yok günde kaç bardak içiyorsunuz hesapladınız mı.Selam kızlar şuan çift görüyorum herşeyi :)
Çay kahve içmediğim zaman baş ağrisindan duramıyorum sonrasında içmeme rağmen geçmiyor ve kronik hale gelmiş durumda ilaç almakta istemiyorum
Tiryakiyim ve çözümler arıyorum duşu denemedim dikkat etmedim daha doğrusuO ağrı tiryakilikten, çay tiryakisiyim, güne birkaç bardak çay içmeden başlarsam tüm gün başım ağrır, ben ilaç almamak için ılık duşa giriyorum, faydası oluyor ama tabii kişisel yöntemler herkese iyi gelmeyebiliyor.
Biz dertten içiyoruz arkadaşım anneni anlıyorum :)Annem çay tiryakisi hergün içer hem de çok içer hani azda değil ben tam tersine sadece kahvaltıda 1 çay bardağı oda en minik boyundan bazen onu bitiremem bile,anneme kızarım bazen ama değişen birşey yok günde kaç bardak içiyorsunuz hesapladınız mı.
Hacamat düşünmüyorumEşimin migreni var hacamat yaptırdığı dönem baya iyi gelmişti araştırın bunu isterseniz.
Sigarayı bıraktıktan sonra böyle olmuş ona bağlanmış resmen ama çok içiyor kansızlık vs yapıyor en az 20 çay bardağını buluyorBiz dertten içiyoruz arkadaşım anneni anlıyorum :)
Boyle şeylerin hep bir mazereti vardir
Kahve kafein bağımlılığı yapıyor, çayda da benzer durum var, kahve aramam, 40 yılda bir içersem içerim ama tam bir çay bağımlısıyım, sabah gözümü açar açmaz çay demlerim, büyük bardakla 2 bardak içiyorum, bu da çay bardağıyla 4 bardağa denk sayılır, sonrası geliyor tabii gün içinde kaç bardak çay içiyorum bilmiyorum ama günde 2-3 demlik çay bitiyor, içmezsem baş ağrısı çekerim, birde çay kötü demlenmiş olmayacakTiryakiyim ve çözümler arıyorum duşu denemedim dikkat etmedim daha doğrusu
Günde en az altı yedi fincan çay kahve içiyorum buda zararlı ama vazgeçilmez durumda benim için
Hep dertten içiyorum derim simdi![]()
Afiyet olsun :)Kahve kafein bağımlılığı yapıyor, çayda da benzer durum var, kahve aramam, 40 yılda bir içersem içerim ama tam bir çay bağımlısıyım, sabah gözümü açar açmaz çay demlerim, büyük bardakla 2 bardak içiyorum, bu da çay bardağıyla 4 bardağa denk sayılır, sonrası geliyor tabii gün içinde kaç bardak çay içiyorum bilmiyorum ama günde 2-3 demlik çay bitiyor, içmezsem baş ağrısı çekerim, birde çay kötü demlenmiş olmayacak
Valla duş bende işe yarıyor ama sana faydası olur mu bilemiyorum, hafif diş ağrılarında da duş iyi gelir bana, çay tiryakiliği üzerine birde ağrı kesici bağımlısı olmak istemediğimden suyun altına atıyorum kendimi :)))
Selam kızlar şuan çift görüyorum herşeyi :)
Cay icmedigim gun benimde basim agrir.Selam kızlar şuan çift görüyorum herşeyi :)