Sivilceli Ciltler Çay Ağacı Yağı (The Body Shop) sivilce ve izler için

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

April

Hep daha daha çok oku!!!
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2008
9.971
10
merhaba arkadaşlar,
sitede aradım ama bu ürüne rastlamadım...

The Body Shop'un Çay Ağacı serisini duymuş olanlarınız vardır..sivilceli ciltler için özel bir seridir.
ÇAy Ağacı yağı da, %15 oranında seyreltilmiş olarak satılıyor ve sadece sivilcelerin veya izlerin üzerine küçük bir dokunuşla uygulanıyor.
sivilcelerin 1 gün içinde sönmesine ve izlerin düzenli kullanımda geçmesine yardımcı oluyor.

bu ürün ile ilgili başka bir siteden çok iyi yorumlar okudum işe yaradığına dair.
geçen gün aldım ve çıkan bir sivilceme 2 gece yatmadan önce zıcık sürdüm, kuruyunca uyudum...şuanda sivilce yok. =)))

yani etkili...denemeden bilgi vermek istememiştim...merak eden varsa, bence denesin. Ürün şu anda 12.90 TL...

kaydirigubbakcemile2
a.s.

Son düzenleme:
Ya bu bizim burdada varda ama kullanmaya korkuyorum, sivilceli cilde yagli urunler ne kadar iyi? yag sivilceyi tetiklemezmi??

Ya bu bizim burdada varda ama kullanmaya korkuyorum, sivilceli cilde yagli urunler ne kadar iyi? yag sivilceyi tetiklemezmi??

canım, yağın türüne göre değişir...
bu ürünü zaten tüm yüze sürmüyoruz. sadece sivilcenin üzerine nokta şeklinde doknduruyoruz..kurutuyor, etkili gerçekten..

bu serinin pek çok cilt ürünü de var, onları da deneyeceğim..
sitesinde ayrıntılı açıklaması var. (The Body Shopa.s.

ben elma sirkesi+su+çay ağacı yağı kullanıyordum,cidden iyi geliyordu,hatta inanır mısınız yaptığım onca şey içinde en iyi buydu..
fakat çözüm değil sanırım,deri altındaki yağ olayını dengeleyecek bir şey bulmadıkça çözüm değil hiçbir şey

aynen öyle, dışardan uygulanan şey sivilceyi söndürmekte ne kadar etkili olursa olsun yenilerinin çıkmasını engelliyemiyo. bu yağı bi de içmeyi mi denesek acep?laelaelaelaelae

aynen öyle, dışardan uygulanan şey sivilceyi söndürmekte ne kadar etkili olursa olsun yenilerinin çıkmasını engelliyemiyo. bu yağı bi de içmeyi mi denesek acep?laelaelaelaelae

:roflol::roflol:
aahahaha!!

canım, yapabileceğim herşeyi yapıyorum. cildim her zaman tertemiz...haftada 1 kil maskesi, her gün Bepanthen ile nemlendirmek...beslenmeme de çok dikkat ederim...

gene de regl öncesi haftası koca koca sivilcelerin çıkmasını engelleyemiyorum...ne yapıcaz biz ben anlamıyorum...

o çıkan sivilceler en azından bu ürünle 2 günde sönüyor...=)) yoksa ben bir dahaki regl haftasına kadar, daha öncekilerin izleriyle uğraşıyor oluyorum başka türlü. (

nisancım bende çok duyuyorum bu ürünü son zamanlar çok sık ,
kullanan herkes çok memnun gibi , bende alıp denemek istiyorum , şu çenemdeki sivilceler geçmedi gitti cnm ya , aslında çay ağacı serisi var body shopta set olarak almak istiyorum , bi gidip görüşsem iyi olacak , bak ne güzel sendede işe yaramış sonuçta a.s

evet tatlım, ben de diğer ürünlerini merak ediyorum...=)

bu şey sivilceleremi yoksa izlerinemi iyi geliyorr

melekçim, hem izlere hem de sivilcelere iyi geliyor.

çıkan sivilceyi üzerine sürünce, kurutuyor.
kırmızı haldeki lekeleri de giderme iddiasında. onda henüz deneme aşamasındayım kuzum. gelişmeler yazıcam =)

nisancım bende kullanmıştım bu ürünü bir dönem.
Hatta ben matlaştırıcı nemlendiricisiyle gece kullanılan bir jeli vardı,doğru telaffuz ediyorumdur umarım tam hatırlamıyorum üçünü birlikte kullanmıştım.
Kullandığım dönemde iyi gelmişti cildime fena değildi,belki uzun süre yani lekeler kayboluncaya kadar düzenli bir şekilde kullanılırsa daha güzel işe yarayabilir.
Tabi ben maymun iştahlı biri olarak ürünler bitince bidaha almamıştım.
Ama dediğim gibi düzenli bir şekilde kullanılırsa işe yarayabilen bir seri.

canım çok sevindim, güzel bir bilgi oldu benim için, nemlendiricisini çok merak ediyorum ben de :))

çok tesekkur ederim ilgine tatlım Şeniz a.s.

kızlarr kullananlar ne durumdaaa
benimde çenem sorunluu izler kızarıklıklar sivilceler fln var..
geçirir mii :)

kızlarr kullananlar ne durumdaaa
benimde çenem sorunluu izler kızarıklıklar sivilceler fln var..
geçirir mii :)

canım, ben yine kullandım bu hafta yeni çıkan bir sivilceme, küçücük kaldı şimdi. diğer önceden çıkanın da çok az izi kaldı. gece yatmadan ona da sürüyorum azıcık, geçer umarım tamamen.

kısa bir araştırma yaptım canım nette, bu yağ lekelere, izlere ve sivilcelere çok faydalıymış. zararı da yokmuş. The Body Shop'un ürünü de zaten tam doğal, güvenilir yani.

ama Çay Ağacını aktarlarda da bulabiliyormuşuz. başka bir markanın. ama ben Body Shop'a güveniyorum =):lepi:

Ya bu yağı adana da bulamıcam gibi aktarlara da sorum yok

şuanda body shopta bi alana bi bedava bn bugün almayı düşünüorum

canlarum, dün akşam, 5 günde 1 yaptığım Pakface kil maskesine, az gülsuyu ile birlikte, 3-4 damla Çay Ağacı YAğından kattım. maskenin kıvamı çok güzel oldu, boza gibi :))

ilk sürüşte hafiften yakıyor zaten ama 10 saniye falan sonra geçiyor. maskeyi yıkadıktan sonra, daha ferah hissettim cildimi. reglm yakın olduğundan, yine çıkan 2 sivilce, sabah küçüktüler. bu gece de üzerlerine süreceğim Çay ağacı yağından.

sayıca az da olsa, yanağımda izler var 3-4 tane. onların rengi açılıyor gittikçe.

bence etkili bir ürün. bende işe yaradı en azından =) a.s. a.s

bi alana bi bedavamıymıss
bende deneyebilrim denemediğim bişe kalmadı nasıl olsa :roflol:

çay ağacı yağını dün aldım kızlar,pakface.i bnde kullanıorum ii gelio :)
[/IMG]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…