Ya bu bizim burdada varda ama kullanmaya korkuyorum, sivilceli cilde yagli urunler ne kadar iyi? yag sivilceyi tetiklemezmi??
ben elma sirkesi+su+çay ağacı yağı kullanıyordum,cidden iyi geliyordu,hatta inanır mısınız yaptığım onca şey içinde en iyi buydu..
fakat çözüm değil sanırım,deri altındaki yağ olayını dengeleyecek bir şey bulmadıkça çözüm değil hiçbir şey
aynen öyle, dışardan uygulanan şey sivilceyi söndürmekte ne kadar etkili olursa olsun yenilerinin çıkmasını engelliyemiyo. bu yağı bi de içmeyi mi denesek acep?laelaelaelaelae
merhaba arkadaşlar,
sitede aradım ama bu ürüne rastlamadım...
The Body Shop'un Çay Ağacı serisini duymuş olanlarınız vardır..sivilceli ciltler için özel bir seridir.
ÇAy Ağacı yağı da, %15 oranında seyreltilmiş olarak satılıyor ve sadece sivilcelerin veya izlerin üzerine küçük bir dokunuşla uygulanıyor.
sivilcelerin 1 gün içinde sönmesine ve izlerin düzenli kullanımda geçmesine yardımcı oluyor.
bu ürün ile ilgili başka bir siteden çok iyi yorumlar okudum işe yaradığına dair.
geçen gün aldım ve çıkan bir sivilceme 2 gece yatmadan önce zıcık sürdüm, kuruyunca uyudum...şuanda sivilce yok. =)))
yani etkili...denemeden bilgi vermek istememiştim...merak eden varsa, bence denesin. Ürün şu anda 12.90 TL...
kaydirigubbakcemile2
a.s.
nisancım bende çok duyuyorum bu ürünü son zamanlar çok sık ,
kullanan herkes çok memnun gibi , bende alıp denemek istiyorum , şu çenemdeki sivilceler geçmedi gitti cnm ya , aslında çay ağacı serisi var body shopta set olarak almak istiyorum , bi gidip görüşsem iyi olacak , bak ne güzel sendede işe yaramış sonuçta a.s
bu şey sivilceleremi yoksa izlerinemi iyi geliyorr
nisancım bende kullanmıştım bu ürünü bir dönem.
Hatta ben matlaştırıcı nemlendiricisiyle gece kullanılan bir jeli vardı,doğru telaffuz ediyorumdur umarım tam hatırlamıyorum üçünü birlikte kullanmıştım.
Kullandığım dönemde iyi gelmişti cildime fena değildi,belki uzun süre yani lekeler kayboluncaya kadar düzenli bir şekilde kullanılırsa daha güzel işe yarayabilir.
Tabi ben maymun iştahlı biri olarak ürünler bitince bidaha almamıştım.
Ama dediğim gibi düzenli bir şekilde kullanılırsa işe yarayabilen bir seri.
kızlarr kullananlar ne durumdaaa
benimde çenem sorunluu izler kızarıklıklar sivilceler fln var..
geçirir mii :)