Sivilceli Ciltler Çay Ağacı Yağı (The Body Shop) sivilce ve izler için

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
hindistancımm ne kadara aldınn
ykm den mi aldınn nerden aldınn

ben de aldım çay ağacı yağını bi kaç gün önce burdaki tavsiyelere güvenerek yerimseniben şimdilik pek bi değişiklik yokmmirmirmirmir ama umuyorum ki olur:Saruboceq: bide 12.90 tl arkadaşlar eğer çay ağacı yağının fiyatını sorduysanız yerimseniben ben yosun gözenek sıkılaştırıcı jel aldım çay ağacı yağı bedavaya geldiyerimseniben

canlarım, düzenli kullanmak gerekli. =)) özellikle izler konusunda sabırlı oluciz =)

benim regl öncesi sivilcelerimi 2-3 günde kuruttu yalnız, yanında başka sivilce çıktı :roflol:

dediğim gibi kesin çözüm değil ama en azından iz kalma riski yok :)

çay ağacı serisinin diğer ürünlerini kullanırsam, sanırım yağ dengesi adına daha faydalı sonuç alabileceğim. bu indirim kampanyasını kaçırmamak gerek :)) a.s

malibum ykm.den aldım 12.90a :),yasemincim pakface.ide sgm(sağlık güzellik merkezi)den aldım demirtepeye doğru olandan

kızlarr bi bi alana bi bedava kampanyası ne zamana kadrr bende alcamda ?

arkadaşlar ewt dediğiniz gibi eğer sivilceler sürekli çıkıyosa dıştan yapılan şeyler sivilceyi daha fazla azdırıyo başıma geldi çünkü antibiyotikler yok tretin yok kremler denemediğim şey kalmadı .Bende beslenme alışkanlıklarımı değiştirdim kullandığım ilaçların hepsini bıraktım ben bagno di roma adlı markanın kayısı sabununu aldım ondan başka yüzüme bişey vurmadım. sivilcelerimi kuruttu sadece izler kaldı onada şükür izlerde kalıversin zaten sivilceler geçtikten sonra cilt kendini yavaş yavaş yeniliyo 6 ay ve 1 senede izlerde hafifliyo haftada bi kere de kese yapıyorum yüzüme mutluyum yani hiç olmazsa artık saçlarımı gerine gerine topluyorum:KK70: sivilcesiz günler arkadaşlar

cnm nette pahalıymıs body shopta bi alana bibedavada ikisini 13 e aldım bennn
kullanıyorum ii gibi :))

Bende şuan farklı bir tedavi sürecine girdiğim için sivilcelerim oldukça azaldı, hatta cildim dümdüz oldu ama izler oluştu. bir süre sonra çay ağacı yağımı yine süreceğim. şuanda doktor bir şey sürmemi istemiyor :a015:

Artık geçsin sivilce ya çok sıkıldım bu dertten!

Bende şuan farklı bir tedavi sürecine girdiğim için sivilcelerim oldukça azaldı, hatta cildim dümdüz oldu ama izler oluştu. bir süre sonra çay ağacı yağımı yine süreceğim. şuanda doktor bir şey sürmemi istemiyor :a015:

Artık geçsin sivilce ya çok sıkıldım bu dertten!

ben kullanıyorumm izleri tamamen geçrmedi ama ii gibi gelio bana :))

ya ferah bi kokusu var ben bir şişe bitirdim ama çok işe yaradığını söyleyemicm.yani bende yaramadı.izlere yararı yok.ama belki sivilcelere geçici bir çözüm olabilir.:nazar:

ya bişey sorucam belki diğer sayfalarda cevap verilmiştir ama okuyamadım hepsini
bu the body shop bi mağaza mı
cevap verirseniz çok sevinirim

evet canım bir marka ve kendi mağazaları var. Google'a yazarsan çıkar ve nerelerde bulunduğunu görebilirsin cnm.

bende tam tersi kokusuna dayanamıyorum çok berbat :sinifsinif:
daha pek bir etkisini göremedim kullanmaya devam edicem bakalım

çay ağacı yağının etkili olabilmesi için en az %5 konsantrasyonda olması gerekiyormuş ama body shopunkı öyle deilmiş maalesef daha azmış ve dikkat ederseniz içinde bol alkol var kı bu da zararlı cilt için,eğer bulabilirseniz aktarlardan veya yurtdışı sitelerden daha yüksek konsantrasyonlu arayın.mesela iherb.com da hem daha büyük şişeler hem daha yüksek konsantrasyonlu hem de daha ucuz oluyoryerimseniben

çay ağacı yağının etkili olabilmesi için en az %5 konsantrasyonda olması gerekiyormuş ama body shopunkı öyle deilmiş maalesef daha azmış ve dikkat ederseniz içinde bol alkol var kı bu da zararlı cilt için,eğer bulabilirseniz aktarlardan veya yurtdışı sitelerden daha yüksek konsantrasyonlu arayın.mesela iherb.com da hem daha büyük şişeler hem daha yüksek konsantrasyonlu hem de daha ucuz oluyoryerimseniben

hayır canım body shop ın ki az değil %15 az önce baktım şişesine
en az %5 olması gerekiyorsa %15 konsantre epey fazla gibi buda o yoğun kokusunun sebebini açıklıyor
bu arada ben ne kadar farketmedim desemde yakınlarım cilt lekelerimde azalma olduğunu söylediler kullanmaya devam yani kaydirigubbakcemile2
ayrıca aktarlardan alınan çay ağacı yağları sağlık bakanlığından onaylı mı o da tartışılır
onaysız ürün almayın sakın kızlar bir sorun çıkmasın sonra

X