Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu cauntry tarzı hakkında?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
Bende aynı durumdayım önüzdeki yıl agustosta dügünüm var ve vakıt kaybetmeden kısa zamanda ev alıcaz tabi eşyalarımızı ailesi alıcak ama bi takım eşyaya 7 bin 6 bin tl fiyatlarla zorlamak istemem.Eskişehirdeyim ve tepe home mudo dan baska boyle country tarz yok burda

burda var canım ama el işçiliği mağazanın kendi imalatı, ve bir yemek odası takımına 9 bin diyorlar....

Maalesef 6 bin, 7 bin den aşağısını bulmak mucize canım pahalı bir tarz ve tek başına kullanıldığında evde bir karmaşa yaratabilir. Herşeyinin bu tarza uygun olması gerekiyor. Biz en uygun country mobilyayı istanbul modoko da 8 bin, 7 bin civarı sorduk. :34:

Maalesef 6 bin, 7 bin den aşağısını bulmak mucize canım pahalı bir tarz ve tek başına kullanıldığında evde bir karmaşa yaratabilir. Herşeyinin bu tarza uygun olması gerekiyor. Biz en uygun country mobilyayı istanbul modoko da 8 bin, 7 bin civarı sorduk. :34:

bilemedim ki canım , bi de bu tarz mobilyanın benzerini bulduk daha uygun sargınsa mobilya diye oraya gideceğiz yakından görmek için. evet uyum içinde olması gerek odanın tümünün :) bakalım hayırlısı canım, varsa kısmetimizde alıcaz yoksa güzel mobilyalar yine var:32:

kesinlikle benimde en beğendiğim dekorasyon tarzı bu. ferah:) insanın içini aydınlatıyor, böyle bir evim olsun dışarı çıkmak istemem.

fiyatları gerçekten fazla ama ben yemek odası takımı almayı düşünmüyorum mesela onun yerine bir masa ve sandalyeleri alıcam. vitrin vs.vs. pek bana uygun değil. güzel bir koltuk takımı ve ona uygun sandalyelerle salon grubu tamamlanır.

birde yatak odası tamamdır. var olan mutfağıda elimden geldiğince benzetmeye çalışrım artık ne yapayım.

bu tarzda iş sadece mobilyalarda bitmiyor ama. bence böyle döşenmiş evleri en şirin kılan perdeleri. dantelden somon rengi ve beyaz perdelerle iş tamalanır.

Back
X