• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatşatma iğnesi vurulanlar bakanilir mi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende 17 ocakta vurdum normalde yumurta testi yapiyorum ogunden beri yapiyorum pozitif cikiyor bilgisi olan yazabilirmi acaba

Bende 17 ocakta vurdum normalde yumurta testi yapiyorum ogunden beri yapiyorum pozitif cikiyor bilgisi olan yazabilirmi acaba
İğnedeki beta hcg hormonu yüzünden pozitif çıkar 10. Gün olmadan test yapmayın

Son durumunuz nedir acaba bende 24 şubatta iğne vuruldum sabırsızlıkla bekliyorum

Bende 2 nisanda çatlatma yaptırdım adet olcam sandım tüm belirtileri yaşadım leke geldi bir sürü bitti dedim test yaptım pozitif çıktı bu sabah sonra kan testi yaptırdım gerçekten hamileyim
Canim süreci biraz anlatirmisin bende femara kullanıyorum 13 mm yumurtam oluştu 2 aydır sonuç alamıyordum şükür 13 mm oldu ama 5 gün daha kullan dedi doktor beklenilen büyüklüğe gelince iğne vurucam dedi biraz anlatır mısın süreci

İyi akşamlar kızlar 2 nisanda çatlatm iğnesi vuruldum öncesinde de klomen kullanmıştım. İğneden sonra hiç kasık ağrım sancım vs olmadı acaba işe mi yaramdı iğne ? Sadece bu gün 6. Günüm belimde böbrek kısmımda ve sırtımın üstünde ara ara ağrılar oluyor çatlatma iğnesiyle gebe kalanlar ne belirtiler yaşadı acaba ?
Canim gebe kaldinmi

Benim 2 gündür çok fazla halsizlik, uyku, şişkinlik ve gaz problemim var bilmiyorum ya ümitlenmek istemiyorum ama günler geçmiyo bu sabah yine gebelik testi yaptım silik çıktı pazartesi kan vericem 😬 pazartrsiye kadar dayanabilirsem tabii

Benim 2 gündür çok fazla halsizlik, uyku, şişkinlik ve gaz problemim var bilmiyorum ya ümitlenmek istemiyorum ama günler geçmiyo bu sabah yine gebelik testi yaptım silik çıktı pazartesi kan vericem 😬 pazartrsiye kadar dayanabilirsem tabii
Sonucunuz ne çıktı acaba

En kısa zamanda sonuç alırsın inşallah tedavi görüyor musun? Ben de mart ayından beri tedavi görüyorum şimdi tekrar başladık
Teşekkürler canım hepiniz pozitif sonuç alırız inşallah🙏🏼 Bu ay rahim filmi çektirdim herşeyime bakıldı pcos va lh değerim yüksek çıkıyo doktor biraz kilo ver sonra tekrar klomene başlayalım dedi. Bende marttan beri tedavi sürecindeyim. İnşallah güZel sonuçlanır hepimiz için🙂

Teşekkürler canım hepiniz pozitif sonuç alırız inşallah🙏🏼 Bu ay rahim filmi çektirdim herşeyime bakıldı pcos va lh değerim yüksek çıkıyo doktor biraz kilo ver sonra tekrar klomene başlayalım dedi. Bende marttan beri tedavi sürecindeyim. İnşallah güZel sonuçlanır hepimiz için🙂
Allah dermansız dert vermesin inşallah. Bende klomen iğne derken 10 kilo almıştım şimdi 5 kilo verdim tekrar iğne tedavisine başladık. Günlük 300ml fostimon kullanıyorum yarın kontrolüm var bakalım kaç yumurtam var kaç mm. Allah isteyen herkese versin kısa zamanda inşallah

Back