• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatşatma iğnesi vurulanlar bakanilir mi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

dkugu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2018
1.222
718
123
29
istanbul
İyi akşamlar kızlar 2 nisanda çatlatm iğnesi vuruldum öncesinde de klomen kullanmıştım. İğneden sonra hiç kasık ağrım sancım vs olmadı acaba işe mi yaramdı iğne ? Sadece bu gün 6. Günüm belimde böbrek kısmımda ve sırtımın üstünde ara ara ağrılar oluyor çatlatma iğnesiyle gebe kalanlar ne belirtiler yaşadı acaba ?

Kişiye göre değişiyor canım illaki işe yarar ben çok fazla ağrı çekmedim İlk 5 6 gun ama ondan sonra hep haksız yorgun ve bel agfıso çektom 24 martta vurdum ben sabah test yaptım yoktu bişey bugun çok regl ağrısı var bakalım kırmızıları görecekmiyim

Bende 30 martta 2inciyi vuruldum klomen kullandım. Ilkinde ağrı filan oldu artk iğne etkisini göstermiş mıydı bilemem zaten olumsuz sonuç aldık. 2inciyi vuruldum yine ağrı vs oldu artık testte görücez sonucu. Ama kişiden kişiye değişiyor belirtiler

Kişiye göre değişiyor canım illaki işe yarar ben çok fazla ağrı çekmedim İlk 5 6 gun ama ondan sonra hep haksız yorgun ve bel agfıso çektom 24 martta vurdum ben sabah test yaptım yoktu bişey bugun çok regl ağrısı var bakalım kırmızıları görecekmiyim
İnşallah hayırlı sonuçlar alırızzx

Bende 30 martta 2inciyi vuruldum klomen kullandım. Ilkinde ağrı filan oldu artk iğne etkisini göstermiş mıydı bilemem zaten olumsuz sonuç aldık. 2inciyi vuruldum yine ağrı vs oldu artık testte görücez sonucu. Ama kişiden kişiye değişiyor belirtiler
Ağrı sancı çekmedim hiç çoğu kişi yaşamış. Belirtileri neler acaba

Ağrı sancı çekmedim hiç çoğu kişi yaşamış. Belirtileri neler acaba
Dedgimiz kişiden kişiye değişiyor. Ben 1de 2de sanci ağrı ilki olmadı bakalım 2inci nolacak. Ama etkisini göstermeyip hamile kalanlar var yani içiniz rahat olsun güzel haberler alırız inşallah

Dedgimiz kişiden kişiye değişiyor. Ben 1de 2de sanci ağrı ilki olmadı bakalım 2inci nolacak. Ama etkisini göstermeyip hamile kalanlar var yani içiniz rahat olsun güzel haberler alırız inşallah
2. Derken 2. Denememi

Dayanamadım idrar testi yaptı varla yok arası dikkatli bakınca görülen silik çizgiyle karşılaştım acaba olmadımı :( bu gün 9. Günüm oysa

Dayanamadım idrar testi yaptı varla yok arası dikkatli bakınca görülen silik çizgiyle karşılaştım acaba olmadımı :KK43: bu gün 9. Günüm oysa
Canim merhaba son durumun nedir acaba merak ettim insallah bebegin seninledir :dua: benim de ignenin 9.günüm bugün

12. Gün bu gün test yaptırdım kan 1.33 çıktı. Gebe değil sayılıyo 5 den küçük diye. Ama doktorumda henüz belli olmaz dedi kafam allak bullak

12. Gün bu gün test yaptırdım kan 1.33 çıktı. Gebe değil sayılıyo 5 den küçük diye. Ama doktorumda henüz belli olmaz dedi kafam allak bullak
Hmmm dogru söylemis doktorun canim belli olmaz yani günün geçsin birkaç gün o zaman daha net olur sonuç

İyi akşamlar kızlar 2 nisanda çatlatm iğnesi vuruldum öncesinde de klomen kullanmıştım. İğneden sonra hiç kasık ağrım sancım vs olmadı acaba işe mi yaramdı iğne ? Sadece bu gün 6. Günüm belimde böbrek kısmımda ve sırtımın üstünde ara ara ağrılar oluyor çatlatma iğnesiyle gebe kalanlar ne belirtiler yaşadı acaba ?
Bende 2 nisanda çatlatma yaptırdım adet olcam sandım tüm belirtileri yaşadım leke geldi bir sürü bitti dedim test yaptım pozitif çıktı bu sabah sonra kan testi yaptırdım gerçekten hamileyim

Bende 2 nisanda çatlatma yaptırdım adet olcam sandım tüm belirtileri yaşadım leke geldi bir sürü bitti dedim test yaptım pozitif çıktı bu sabah sonra kan testi yaptırdım gerçekten hamileyim
Bende iğneden sonra 4 yada 5 gün çok hafif ağrı oldu sonra geçti acaba etkisi olmadı mı dedim çok üzüldüm ama olmuş ayrıca ben çaydanlık dahi kaldırmadım bu ay çok dikkat ettim

Ben de 1 nisanda igne oldum.Sonrasinda progestan basladim.Tum hamilelik belirtilerini yasadim.Testte ikinci cizgiyide gordum10 ve 11.gun ama 12.gunden sonra kayboldu.Sanirim ignenin etkisiydi.Moralim cok bozuk yataktan bile cikasim yok😢

Hayirli olsun canimm Masallah :anneadayı::KK200: kacinci gün ögrendin canim ve degerin kaç çikti ?

Back