Bugün adet döngümün 16. günü idi..
Jinekoloğa göründüm ve doktor vajinal ultrasonda olgunlaşmış bir yumurta göremedi.
Belki çatladı 12-24 saat içerisinde öldü gitti ya da belki de döllendi diye düşünüyorum kendi kendime...
Fakat aklıma şöyle bir soru takılıyor..13 ya da 14. gün yumurtladığımı düşünüyorum açıkçası, o günlerde çatlayan yumurtam döllenmiş olsa nereye ilerlemiş olurdu bugüne kadar ve bu ultrasonda gözükür müydü??
Bugün adet döngümün 16. günü idi..
Jinekoloğa göründüm ve doktor vajinal ultrasonda olgunlaşmış bir yumurta göremedi.
Belki çatladı 12-24 saat içerisinde öldü gitti ya da belki de döllendi diye düşünüyorum kendi kendime...
Fakat aklıma şöyle bir soru takılıyor..13 ya da 14. gün yumurtladığımı düşünüyorum açıkçası, o günlerde çatlayan yumurtam döllenmiş olsa nereye ilerlemiş olurdu bugüne kadar ve bu ultrasonda gözükür müydü??
normalde kaç günde adet oluyosun bu çok önemli adetlerin düzenliyse bilirsin ne zaman çatladığını ayrıca döllenen yumurtanın tüplerden geçip rahme yerleşmesi 5 veya 6 günü buluyomuş
normalde kaç günde adet oluyosun bu çok önemli adetlerin düzenliyse bilirsin ne zaman çatladığını ayrıca döllenen yumurtanın tüplerden geçip rahme yerleşmesi 5 veya 6 günü buluyomuş
o zaman senin 12, 14. günler çatlıyor yumurtan doktorun görmemesi normal, ayrıca hamilelik kanda belli olsa bile bazen kese oluşmadığı için ultrasonda görülemeyebiliyor ve doktor ultrason için sana gün veriyor tekrar. anlayacağın bugün ilişki yarın bebeği gör diye birşey yok bekleyeceksin gününü
o zaman senin 12, 14. günler çatlıyor yumurtan doktorun görmemesi normal, ayrıca hamilelik kanda belli olsa bile bazen kese oluşmadığı için ultrasonda görülemeyebiliyor ve doktor ultrason için sana gün veriyor tekrar. anlayacağın bugün ilişki yarın bebeği gör diye birşey yok bekleyeceksin gününü
anlıyorum ben de bebeği görmek istediğimden değil yumurta olmamasının yorumunu yapmaya çalışıyorum döllenme için umut edeyim mi etmeyeyim mi diye mesele bu aslında...
canım çatladığını görebilir ama döllenip döllenmediğini göremez ama sana tavsiyem şu hiç yumurtlama günüü falan hesaplamaya kalkma Rabbim ne zaman ol derse o zaman oluyor bnm 8 sene denemediğim kalmadı hiç aklımda yokken öğrendim hamile olduğumu hemde adetime 2 gün kala kalmışım Allah'ım hayırlısını versin
canım çatladığını görebilir ama döllenip döllenmediğini göremez ama sana tavsiyem şu hiç yumurtlama günüü falan hesaplamaya kalkma Rabbim ne zaman ol derse o zaman oluyor bnm 8 sene denemediğim kalmadı hiç aklımda yokken öğrendim hamile olduğumu hemde adetime 2 gün kala kalmışım Allah'ım hayırlısını versin
doktorumla konustugumda oda söyledi çünkü adetten 2 gün önce ilişkiye girdim adet günümde hastalanmadım lekelenmem oldu testler negatif çıktı hamile değildim sonra ben yazlığa gittim eşim evde kaldı o yumurtlama dönemi zamanı ayrıydık yani sonra ben eve döndükten 2 hafta sonra adetim 2 gün gecikince beta hcg 3485 çıktı 5 haftalık :) normalde adeti 2 gün gecikenlerin en fazla 400 cıkıyor yumurtlama zamanında yumurtladıysa benm değerim bayagı yüksekti yani
Çok eski bir yazı ama bende başıma gelen benzer bir durumu paylaşmak istedim belki benimle aynı durumda olan vardır. Arkadaşlar 28 günde bir adet görüyorum. Ayın 13 ünden 17 Si dahil femara hap kullandım 18 inden itibaren 23 ine kadar predictor ovülasyon kiti kullandım eğer çift çizgi olursa ilişki dedi doktor önceki ay çatlatma iğnesinden sonuç alamadığımız için buna yapmadı.23 üne kadar ovülasyonda hep silik çizgi gördüm 23 ü ultrasonda hiç yumurta olmadığı zaten bu ay tekrar bir iğne yapamayız dedi diğer ay bakalım belkide önceki günlerde çatlamış sen farkedememişsindir dedi daha neyse ben eve geldim 23 ü bi kaç saat sonra ovülasyon yaptım ve çift çizgi gördüm olmayan yumurta nasıl ovülasyonda çift çizgi verir doktor bilgilendirmedi beni öyle kaldı ulaşamıyorumda kendisine yorumlarınızı merak ediyorum