- 28 Ekim 2024
- 13
- 0
- 27
-
- Konu Sahibi eylul140914
Bende de pcos var çatlama tedavisi ve aşılama yaptırdım ama olmadıPcos hastasıyım
Klomen duphaston kullandım
Yumurta geliştirici ilaçlar iğneler kullandım
Menopur ve klomen kullandım iğne yumurtamı büyüttü 11 m oldu
Şimdi ise dün çatlatma iğnesini yaptım
Suan kasıklarım da ağrı var normal mi acaba bu şekilde tedavi görenler yardımcı olabilir mi ? Ne gibi etkisi oldu
İnşallah güzel sonuçlar alırsınBende de pcos var çatlama tedavisi ve aşılama yaptırdım ama olmadı
17 mm di sanırım benim iğne yaptığımda tabi tutmadı
şuan tüp bebek transferi yaptırdım çarşamba günü belli olacak bakalım
3 yumurta büyüdü11 mm doktor genelde iğne yaptırmaz?
Çoğunlukla 14 mm 18 mm olmasını beklerler ama tek yumurta mi buyudu?
İğne etkisi gaz sancısı bile yapıyor maalesef
3 yumurta da 11 mm mi peki?3 yumurta büyüdü
Evet3 yumurta da 11 mm mi peki?
İnşallah sonuç pozitif olur
İnşallah sendeİnşallah güzel sonuçlar alırsın
Acaba neden iğne yaptırdı o zaman 11 azsa üzüldüm şimdiİnşallah sonuç pozitif olur
Fiyatı ne acaba tüp bebekBende de pcos var çatlama tedavisi ve aşılama yaptırdım ama olmadı
17 mm di sanırım benim iğne yaptığımda tabi tutmadı
şuan tüp bebek transferi yaptırdım çarşamba günü belli olacak bakalım
Denemek istemiş olabilir canımAcaba neden iğne yaptırdı o zaman 11 azsa üzüldüm şimdi
Normalde zaten hiç gelişmiyordu yumurta kistten dolayı ama bu sefer güzel dedi
Ben liv istinye bahçeşehir de yaptırıyorum 150 bine yakın tuttuFiyatı ne acaba tüp bebek
İnşallahDenemek istemiş olabilir canım
Benim de 14 mm olduğunda vurmaz 2 gün sonra gel derdi çünkü hormon ilaclariyla günde 1 mm 2 mm olarak büyüyor yumurtalar
Bir daha tedavi görecek olursan hormon ilaci ile beraber havuc, avakado tüket igne zamanina kadar
Ama inşallah gerek kalmadan pozitif gorursun
Aşılama dener doktor önce ama umutsuz olma sakın ve catlatma ilk kezse dinlenerek bir kac defa deneİnşallah
Daha sonrasında aşılama mı olurum tüp bebek mi bilmiyorum artık çok kararsızım
Her yer ayni ankarada bahçeci Kayseri acıbadem hepsine sordum aynı fiyatBen liv istinye bahçeşehir de yaptırıyorum 150 bine yakın tuttu
Yani maalesef herkesin kullandığı iğne ilaca göre de değişirHer yer ayni ankarada bahçeci Kayseri acıbadem hepsine sordum aynı fiyat