Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Catlatmanın ustunden 10 gun gectı hala devam edıyorEvet çok normal yumurtanın çatlama aşamasında veya çatladığını gösteriyor
Pco mu var sizde düzenli adet görüyor musunuzCatlatmanın ustunden 10 gun gectı hala devam edıyor
Akıntınız nasıl su gibi miCatlatmanın ustunden 10 gun gectı hala devam edıyor
Duzenlı adet goruyorumPco mu var sizde düzenli adet görüyor musunuz
Su gıbı sarımtrak renkte bazen sumuksuAkıntınız nasıl su gibi mi
Bende oluyor ama bu tutcak anlamına gelmıyor gecen ayda akıntım coktu ama tutmadı. Nıye bole oluyor onuda anlamadımBende yok pazartesi yaptım :/
Tesekur ederım cevabın ıcın pazar gunu reglı gunum bakalım sonuc ne olcak ınsallah hayırlısı olurYumurtlama akıntısından farklı bu . Şeffaf ve yapışkan değil. Bildiğin su gibi. Çamaşır ıslatıyor. Benim ilk gebeliğimde tek farklılığım su gibi akıntımın olmasıydı. Şimdi de olunca acaba mı dedim. Ama belli de olmaz işte beklemekten başka çaremiz yok maalesef
Rica ederim inşallah gönlüne göre olurTesekur ederım cevabın ıcın pazar gunu reglı gunum bakalım sonuc ne olcak ınsallah hayırlısı olur
Hastalandım bugun adetım pazar gunuydu cok erken olduRica ederim inşallah gönlüne göre olur
Hadi yaaa aşılama tarihin ne zamandıHastalandım bugun adetım pazar gunuydu cok erken oldu
9unda ıgne oldumHadi yaaa aşılama tarihin ne zamandı
Evet erken olmuş ya adet erken gelmiş doktora gidecek misin9unda ıgne oldum
Yıne gıdıcem ama erken olunca uzuldumEvet erken olmuş ya adet erken gelmiş doktora gidecek misin
Canım benım gecen ay 2 hafta gecıktı. Igneden sonra 14 15ncı gun hastalanırsan ıgne etkı edıyor dıyorlar bende etmıyor galıbaCanım ben de 6 Mart'ta iğneyi vuruldum reglim gecikti hala adet olmadım ama kan negatif çıktı iki gün önce