Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesiyle tedavi görenler yada hamile kalanlar buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Cgdm2537

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2019
883
702
18
32
Çatlatma iğnesiyle tedavi görenler yada hamile kalanlar hikayelerinizi paylaşın kızlar. Kaçıncı denemenız Hamile kaldınız mı? Hangi süreçtesiniz?

İnşallah canm tutar Bugun gittim Banada doktor biri 15 mm olmus 26 sına kadar gün aşırı ilişki dedi ama iğne falan vermedı kafam karşıtı neden vermedı ki sence canım ya

Tek yumurta üç kez klomen kullandım ama hiç sonuç olamadım iki kez femara+iğne kullandım ikincisinde tuttu kilo Pko ilaçsız adet görememe ve yumurta tembelliği var

Tek yumurta üç kez klomen kullandım ama hiç sonuç olamadım iki kez femara+iğne kullandım ikincisinde tuttu kilo Pko ilaçsız adet görememe ve yumurta tembelliği var
Güle güle büyüt canım Aynıyız bende de pko var bugun kontörle gittim yumurta 15 mm olmus . Ama Çatlama iğnesi vermedi bana neden acaba canım sıkıldı

İnşallah canm tutar Bugun gittim Banada doktor biri 15 mm olmus 26 sına kadar gün aşırı ilişki dedi ama iğne falan vermedı kafam karşıtı neden vermedı ki sence canım ya
Klomen mi kullandin? Bana 3 tedavimde de igne verdiler bazen vermiyormus doktorlar eger normal catlama dongusu varsa gerci benim de ne yumurta olumsasinda ne de catlamada bir problemim yok ama yine de igne verdiler. Yaki yapistirmayi duydun mu? Yumurtayi catlatiyormus. Burda da bir kac yerde geciyor arastirsin istersen
Ben bu ay yaki da yapistirdim

Ben femera kullandım canım doktor 15 mm dedi çatlama ıgne vermedı bıdaha gel de demedi ona aklım takıldı yakı kullanırım valla zaten bel sorunum var arada kullanıyorum

Ben femera kullandım canım doktor 15 mm dedi çatlama ıgne vermedı bıdaha gel de demedi ona aklım takıldı yakı kullanırım valla zaten bel sorunum var arada kullanıyorum
Ben de onceki aylarda femara kullanmistim ama sonra igneyle catlatmislardi. Gerci gebelik olmadi o ay da. Bir de havuc faydaliymis catlamasi icin. Ibrahim saracoglu diyor

Kızlar bende bu ay yeni çatlatma yaptrıcam adetimi bekliyorum 3. Günü ilaca başlıcan dedi daha çnce kimyasal gebelik geçirmiştim bana bide glifor verdi sizdede kullanan var mı

2 saat önce çatlatma iğnesi oldum ilk kez saat verdi. Klomenle 2. Ayımdayım geçen ay iğne vurulcak büyüklükte değildi yumurtalarim bu ay dozu biraz arttirdi. Heyecanlı bekleyiş ne zaman sona erecek bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…