Insallah tutmustur canımBenim bu ay 3. İgnem. Bata 6 gun kaldi bekliyorum
İnsallah canim. 2 tane catladi. Catlmaya yakin 1 tane daha vardi en son muayenemdeInsallah tutmustur canımKaç yumurtan oldu ?
Güle güle büyüt canımTek yumurta üç kez klomen kullandım ama hiç sonuç olamadım iki kez femara+iğne kullandım ikincisinde tuttu kilo Pko ilaçsız adet görememe ve yumurta tembelliği var
20-22 olmadan vermiyor canımGüle güle büyüt canımAynıyız bende de pko var bugun kontörle gittim yumurta 15 mm olmus . Ama Çatlama iğnesi vermedi bana neden acaba canım sıkıldı
Bana bidaha gel demedı ama20-22 olmadan vermiyor canım
Klomen mi kullandin? Bana 3 tedavimde de igne verdiler bazen vermiyormus doktorlar eger normal catlama dongusu varsa gerci benim de ne yumurta olumsasinda ne de catlamada bir problemim yok ama yine de igne verdiler. Yaki yapistirmayi duydun mu? Yumurtayi catlatiyormus. Burda da bir kac yerde geciyor arastirsin istersenİnşallah canm tutarBugun gittim Banada doktor biri 15 mm olmus 26 sına kadar gün aşırı ilişki dedi ama iğne falan vermedı kafam karşıtı neden vermedı ki sence canım ya
Masallah canim. Rabbim bana da ve isteyen herkese nasip etsinTek yumurta üç kez klomen kullandım ama hiç sonuç olamadım iki kez femara+iğne kullandım ikincisinde tuttu kilo Pko ilaçsız adet görememe ve yumurta tembelliği var
Benim de 72. Tedavim benimde adete 6 gun var
Ben femera kullandım canım doktor 15 mm dedi çatlama ıgne vermedı bıdaha gel de demedi ona aklım takıldıKlomen mi kullandin? Bana 3 tedavimde de igne verdiler bazen vermiyormus doktorlar eger normal catlama dongusu varsa gerci benim de ne yumurta olumsasinda ne de catlamada bir problemim yok ama yine de igne verdiler. Yaki yapistirmayi duydun mu? Yumurtayi catlatiyormus. Burda da bir kac yerde geciyor arastirsin istersen
Ben bu ay yaki da yapistirdim
Ben de onceki aylarda femara kullanmistim ama sonra igneyle catlatmislardi. Gerci gebelik olmadi o ay da. Bir de havuc faydaliymis catlamasi icin. Ibrahim saracoglu diyorBen femera kullandım canım doktor 15 mm dedi çatlama ıgne vermedı bıdaha gel de demedi ona aklım takıldıyakı kullanırım valla zaten bel sorunum var arada kullanıyorum
Gunde 2 tane havuç incir yiyorum canım aynen faydasını görüyorum benBen de onceki aylarda femara kullanmistim ama sonra igneyle catlatmislardi. Gerci gebelik olmadi o ay da. Bir de havuc faydaliymis catlamasi icin. Ibrahim saracoglu diyor
Beklemek çok zor gerçektenPerşembe vurundum bende iğne poff zamn gecmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?