• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesiyle Hamiş Kalanlar Yardımcı Olabilir Mi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnofolic combi kullanın canım toz olandan daha etkili... Ben kullandığım ilk ay hamile kaldım düştü ama olsun.. Arkadaşlarıma da tavsiye ettim onlar da ilk ay hamile kaldı nete biraz araştırmıştım 1. Veya 3. Ayında kalanlar var
İnşallah bakalım canım rabbim nasiplendirir bizleri de inşallah ol der ve oluverir

Adete 2 gün kaldı kendi kendime belirti arıyorum resmen ama bişi yok;( sizde var mı bi değişiklik

Durun Kızlar allahım büyük illa ağrı olacak diye bişey gök bence benim arkadaşlarım ağrısız bi şekilde hamile olduklarını öğrendiler sonra 6 haftalıkken başlamıştı kaşık ağrıları ve kucaklarına da aldılar bebişlerini nasip herşey hemen ümitsizlenmeyin ne olur inşallah hepimizinde olucak belki biraz geç olucak yada uğraştıracak ama inşallah olucak dua edelim bol bol birbirimize inşallah rabbim en yakın kısa zamanda bizleri de nasiplendirsin kavuşalım bebişlerimize inşallah bizimde yüzümüz gülecek

Durun Kızlar allahım büyük illa ağrı olacak diye bişey gök bence benim arkadaşlarım ağrısız bi şekilde hamile olduklarını öğrendiler sonra 6 haftalıkken başlamıştı kaşık ağrıları ve kucaklarına da aldılar bebişlerini nasip herşey hemen ümitsizlenmeyin ne olur inşallah hepimizinde olucak belki biraz geç olucak yada uğraştıracak ama inşallah olucak dua edelim bol bol birbirimize inşallah rabbim en yakın kısa zamanda bizleri de nasiplendirsin kavuşalım bebişlerimize inşallah bizimde yüzümüz gülecek
Test yaptım iğneden sonra 11. Gün bişi çıkmadı bi dahada yapmadım doktor adet günü belli olur dedi beklemedeyim CNm...

Merhaba kızlar benim bugün 11. Gün iğneden sonra. iç çamaşırımı ıslatan akıntım ve göğüs ucu

agrim var iğneden kaynaklanıyor olabilir mi aynı şeyleri yaşayan var mı

Merhaba kızlar benim bugün 11. Gün iğneden sonra. iç çamaşırımı ıslatan akıntım ve göğüs ucu

agrim var iğneden kaynaklanıyor olabilir mi aynı şeyleri yaşayan var mı
11. Gün etkisi geçmiştir heralde iğnenin tam bilmiyorum ama hayırlısı ile bebişlerimize kavuşuruz inşallah

11. Gün etkisi geçmiştir heralde iğnenin tam bilmiyorum ama hayırlısı ile bebişlerimize kavuşuruz inşallah
İns ya benim daha önce iki diş gebelik hikayem var şimdi d heveslenmek istemiyorum bakalım hesr şey hepimiz için iyi olur umarım

Kızlarrr bugün benim 10. Günüm daha iğne olmadım ama çok ağrım oluyor ilk defa göğüslerim çok acıyor dokunamıyorum bile bu ay klomenin dozu yüksekti o yüzden mi böyle ağrılarım hassasiyetim var acaba

Kızlarrr bugün benim 10. Günüm daha iğne olmadım ama çok ağrım oluyor ilk defa göğüslerim çok acıyor dokunamıyorum bile bu ay klomenin dozu yüksekti o yüzden mi böyle ağrılarım hassasiyetim var acaba
İğneyi ne zaman olcaksın tatlım? Ben hiç klomen kullanmadım ki o yüzden bilmiyorum. Bugün adeti bekliyorum, 3. günü başlayacam ilk defa bakalım. Ama ilk defa ağrıyorsa heralde ilaç yapmıştır canım. Benim normalde de ağrır hep adete yakın ve kistler oluşur içlerinde

İğneyi ne zaman olcaksın tatlım? Ben hiç klomen kullanmadım ki o yüzden bilmiyorum. Bugün adeti bekliyorum, 3. günü başlayacam ilk defa bakalım. Ama ilk defa ağrıyorsa heralde ilaç yapmıştır canım. Benim normalde de ağrır hep adete yakın ve kistler oluşur içlerinde
İğnemi nasipse yarın olucam canım tabi yumurtalarım büyüdüyse eğer (= inşallah hayırlısı ile hayırlı güzel haberleri alırız hep birlikte inşallah daha önceden de klomen kullandım ama böyle hassasiyet olmamıştı aman aman kendimce iyi umutlanacağım şeyler arıyorum sanırım

Back