- 27 Ekim 2017
- 82
- 44
- 3
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaçıncı günüydüBen yaptım negatif çıktı cnmm
Evet iğnedendir çok büyük ihtimal. Bende de olmuştuKızlar benim yumurtam sağ taraftaydı bütün ağrı başladı hafif bacağıma doğru kasığım sızlıyor hafif arada iğneden mi acaba
Hamile misin canım pekiEvet iğnedendir çok büyük ihtimal. Bende de olmuştu
Hayır :))Hamile misin canım peki
Anladım ben herşeyden ümitlenmeye çalışıyorum galiba ama olmayacak gibi ilk iğnemHayır :))
Benim de ilk iğnemdi bu ay canım. Ben de öyleyim sürekli okuyorum umut verici bir şey bulurum da keyfim yerine gelir diye . Neden olmayacak gibi diyorsun önce kendin inanmalısın. Allah ol derse olur. Kaç aydır deniyorsun?Anladım ben herşeyden ümitlenmeye çalışıyorum galiba ama olmayacak gibi ilk iğnem
Anlamadım yanı adetini bekliyorsun yoksa adet oldun mu canım valla 1 senedir korunmuyoruz ama ilk kez yumurta takibi yaptırdım bu ay diğer aylar oluruna bırakmıştıkBenim de ilk iğnemdi bu ay canım. Ben de öyleyim sürekli okuyorum umut verici bir şey bulurum da keyfim yerine gelir diye . Neden olmayacak gibi diyorsun önce kendin inanmalısın. Allah ol derse olur. Kaç aydır deniyorsun?
Adetimi bekliyorum, 4 gün kaldı ama test yaptım canım negatif. Sana önerim sakın ha benim gibi 10-11 gün geçmeden test falan yapma. Kafan çok karışır. Ben 8. ve 9. gün yaptım pozitif çıktı, heyecandan bayılcaktım meğer iğnenin etkisindenmiş. İğnede de hcg hormonu var çünkü. Ama sonra yaptığım testler negatif çıktı. Çünkü vücudumdan ancak atıldı hormon. Peki 1 sene boyunca ilk kez mi gittin doktora canım?Anlamadım yanı adetini bekliyorsun yoksa adet oldun mu canım valla 1 senedir korunmuyoruz ama ilk kez yumurta takibi yaptırdım bu ay diğer aylar oluruna bırakmıştık
Canım ben doktora gittim biri hiç ilgilenmedi benle olur dedi canım sıkıldı başka bi doktora gittim sonra o baya testler yaptı yumurta tembelliği var dedi geçen ay rahimde polip vardı onu aldırdım ilk defa bu ay ciddi ciddi denedik bana iğneyi yapan hemşire test yapma pozitif çıkar demişti yapmayacağım o yüzden bat 16 aralık benimde bir iki gün oynuyor ama sıkma canını canım kanda mı negatif çıktı peki idrar da mıAdetimi bekliyorum, 4 gün kaldı ama test yaptım canım negatif. Sana önerim sakın ha benim gibi 10-11 gün geçmeden test falan yapma. Kafan çok karışır. Ben 8. ve 9. gün yaptım pozitif çıktı, heyecandan bayılcaktım meğer iğnenin etkisindenmiş. İğnede de hcg hormonu var çünkü. Ama sonra yaptığım testler negatif çıktı. Çünkü vücudumdan ancak atıldı hormon. Peki 1 sene boyunca ilk kez mi gittin doktora canım?
Yok canım ben bu ay eminim zaten negatif olduğuna. İlk pozitifi görünce gidip kan vermiştim, 9,44 çıkmıştı sonra ben evde idrar testleriyle bakmaya devam ettim. Günden güne silindi çizgi zaten, ben de anladım ki iğneden dolayı yanlış sonuç almışım. Ben sadece bu ay iğne için değil, 7 aydır her denediğim şey için sürekli okuyup araştırıyorum. Adet düzensizliğin var mı? Yumurta tembelliğini nasıl anladı doktor? Ve bunun için ilaç kullandın mı?Canım ben doktora gittim biri hiç ilgilenmedi benle olur dedi canım sıkıldı başka bi doktora gittim sonra o baya testler yaptı yumurta tembelliği var dedi geçen ay rahimde polip vardı onu aldırdım ilk defa bu ay ciddi ciddi denedik bana iğneyi yapan hemşire test yapma pozitif çıkar demişti yapmayacağım o yüzden bat 16 aralık benimde bir iki gün oynuyor ama sıkma canını canım kanda mı negatif çıktı peki idrar da mı
Canım benim adet düzensizliğim yok her ay olurum mutlaka doktor dedi ki her ay adet oluyor olman yumurtladığın anlamına gelmez dedi ameliyattan önce baktı bi bana mesela bi kadında sağlıklı yumurta 18mm olması gerekirken benimkiler büyümüyormuş ufak ufak kalıyormuş bu ay klomenle biri büyüdü sadece o da 18mm oldu bi de inofolic kullanıyorum 4 aydır folik asitYok canım ben bu ay eminim zaten negatif olduğuna. İlk pozitifi görünce gidip kan vermiştim, 9,44 çıkmıştı sonra ben evde idrar testleriyle bakmaya devam ettim. Günden güne silindi çizgi zaten, ben de anladım ki iğneden dolayı yanlış sonuç almışım. Ben sadece bu ay iğne için değil, 7 aydır her denediğim şey için sürekli okuyup araştırıyorum. Adet düzensizliğin var mı? Yumurta tembelliğini nasıl anladı doktor? Ve bunun için ilaç kullandın mı?
Anladım canım çok geçmiş olsun. Bana da 2 ay önce bir doktor polip var demişti ama rahim filminde gördük ki yokmuş. Ben de bu ay klomen kullanıcam. Benim büyüyüp çatlıyor yumurtam ama hep sağ taraftan. Soldan yumurtlamıyorum bir türlü, o yüzden ben de bu ay klomen kullanıcam ilk defa. Hem birden fazla yumurta olursa şansım artar heralde. Bakalım ne olacak.Canım benim adet düzensizliğim yok her ay olurum mutlaka doktor dedi ki her ay adet oluyor olman yumurtladığın anlamına gelmez dedi ameliyattan önce baktı bi bana mesela bi kadında sağlıklı yumurta 18mm olması gerekirken benimkiler büyümüyormuş ufak ufak kalıyormuş bu ay klomenle biri büyüdü sadece o da 18mm oldu bi de inofolic kullanıyorum 4 aydır folik asit
Valla ben aldırdım canım geçen ay ne güzel şansın daha fazla işte yumurtluyormuşsun sen klomen kullanmadan mı iğne oldun bu ay sen ne zamandır deniyorsunAnladım canım çok geçmiş olsun. Bana da 2 ay önce bir doktor polip var demişti ama rahim filminde gördük ki yokmuş. Ben de bu ay klomen kullanıcam. Benim büyüyüp çatlıyor yumurtam ama hep sağ taraftan. Soldan yumurtlamıyorum bir türlü, o yüzden ben de bu ay klomen kullanıcam ilk defa. Hem birden fazla yumurta olursa şansım artar heralde. Bakalım ne olacak.
Evet canım ben klomen kullanmadan iğne oldum. Yumurta takibi yaptırdım ve iğne oldum yumurtam büyüyünce. Bizim 7. ayımız bu ay ama geçen ay korunduk ben rahim filmi çektirdiğim için doktor bu ayı pas geçin dedi. Klomeni günde kaç tane aldın canım sen?Valla ben aldırdım canım geçen ay ne güzel şansın daha fazla işte yumurtluyormuşsun sen klomen kullanmadan mı iğne oldun bu ay sen ne zamandır deniyorsun
İki tane aldım günde 5 gün işte bende Rahim filmi çektirecem ama inanılmaz korkuyorumEvet canım ben klomen kullanmadan iğne oldum. Yumurta takibi yaptırdım ve iğne oldum yumurtam büyüyünce. Bizim 7. ayımız bu ay ama geçen ay korunduk ben rahim filmi çektirdiğim için doktor bu ayı pas geçin dedi. Klomeni günde kaç tane aldın canım sen?
Hiç korkma canım, çektirince için rahatlayacak öyle düşün. Ve imkanın varsa anestezili çektir canım. Çünkü bazen insan istemeden de olsa kendini kasabiliyormuş ve açık olan tüpler kapalı çıkabiliyormuş.İki tane aldım günde 5 gün işte bende Rahim filmi çektirecem ama inanılmaz korkuyorum
Anestezili mi ilk defa duydum onu da kime sorsam inanılmaz acılı dediler bende korkar oldum doktorun ağzından Rahim filmi çıkacak diye ödüm kopuyorHiç korkma canım, çektirince için rahatlayacak öyle düşün. Ve imkanın varsa anestezili çektir canım. Çünkü bazen insan istemeden de olsa kendini kasabiliyormuş ve açık olan tüpler kapalı çıkabiliyormuş.
Tabi canım artık anestezili çeken yer çok var. Doktorun özelde mi devlet hastanesinde mi? Bence hiç korkma bak gerçekten söylüyorum. Ben kendim istedim çektirmeyi. Hatta bana kalsa 3. ay çektirirdim ama eşim durdurdu hep beni, sabret diye diye 6. ayda çektirdim. Tüpleri kapalı olanlar acı duyuyormuş ama sonuçta nerden bileceksin açık mı kapalı mı... hangi şehirdesin canım? İstanbuldaysan ağrısız çeken bir yer var hem de anestezisiz. Çok duydum ben orayı. İstanbulda olsaydım orada çektirirdim. Bence çektir kurtul. Hem için çok rahatlayacak emin ol.Anestezili mi ilk defa duydum onu da kime sorsam inanılmaz acılı dediler bende korkar oldum doktorun ağzından Rahim filmi çıkacak diye ödüm kopuyor