İstanbul’da özele gidiyorum canım ben neresiymiş senin dediğin yerTabi canım artık anestezili çeken yer çok var. Doktorun özelde mi devlet hastanesinde mi? Bence hiç korkma bak gerçekten söylüyorum. Ben kendim istedim çektirmeyi. Hatta bana kalsa 3. ay çektirirdim ama eşim durdurdu hep beni, sabret diye diye 6. ayda çektirdim. Tüpleri kapalı olanlar acı duyuyormuş ama sonuçta nerden bileceksin açık mı kapalı mı... hangi şehirdesin canım? İstanbuldaysan ağrısız çeken bir yer var hem de anestezisiz. Çok duydum ben orayı. İstanbulda olsaydım orada çektirirdim. Bence çektir kurtul. Hem için çok rahatlayacak emin ol.
Şişli Echomar araştır istersen bir canımİstanbul’da özele gidiyorum canım ben neresiymiş senin dediğin yer
Canım ben bi araştırayım onu eğer isterse sağolŞişli Echomar araştır istersen bir canım
Herkesin sorunu farklı canım olur inşallah allah vereceği zamanı biliyordur bende çok istiyorum ama gelmiyor bende de kist oluşmasın diye inofolic kullandırıyor doktorum kist oluşumunu bastırsın dediKızlar merhaba bende 1 yolu geçti çocuk istiyoruz ama olmuyor daha önceleri doktora gittiğimde hiç ilgilenmediler 1 yıldan önce bakmıyoruz diyip diyip yolladılar beni sonra özele gittim yumurtalarım büyümüyormuş rahim filmi de çektirdim temiz çıktı şükür.ilk klomen kullandım büyümüştü yumurtalarım olmadı ve kist yaptı ama adet ile atıldı sonra 1 ay ara verdik. 2. Klomeni günde 1 tane 5 gün kullan dedi kist yapmasın diye ama bu seferde yumurta büyümedi şimdi tekrarsan klomen kullanmaya başladım dozunu artırdı ilacın inşallah bu ay yumurtlarım büyürse haftaya çatlatma iğnesini olucam çok üzülüyorum ben ne zaman anne olucam diye =( bu arada Kızlar batım ne demek ?
Bana da doktor inofolik verdi ama ben miyositol positve diye folik asite başladım çevremde bu ilaçla hamile kalmışlar yani öyle diyorlar yumurtanın kalitesini arttırıyormuş bende tabi hemen dururmuyum aldım hemen bakalım denicem bi kaç ay olmadı inofolik içerimHerkesin sorunu farklı canım olur inşallah allah vereceği zamanı biliyordur bende çok istiyorum ama gelmiyor bende de kist oluşmasın diye inofolic kullandırıyor doktorum kist oluşumunu bastırsın dedi
Canım inofolic de yumurtayı geliştirip büyütüyormuş ve de klomenden dolayı kist oluşumunu bastırıyor dedi pko yu ayrıca bat beklenen adet tarihi canımBana da doktor inofolik verdi ama ben miyositol positve diye folik asite başladım çevremde bu ilaçla hamile kalmışlar yani öyle diyorlar yumurtanın kalitesini arttırıyormuş bende tabi hemen dururmuyum aldım hemen bakalım denicem bi kaç ay olmadı inofolik içerim
Doğrudur canım olmazsa inofilğe geçiş yapıcam Allah emi bende diyorum bat ne bat ne diye (= bi doktor bana pko var dediler diğeri Yok dedi neye inancağımı şaşırdımCanım inofolic de yumurtayı geliştirip büyütüyormuş ve de klomenden dolayı kist oluşumunu bastırıyor dedi pko yu ayrıca bat beklenen adet tarihi canım
Valla bende de varmış canım her ay adet olurum evlenmeden önce de kistlerim vardı evlendikten sonra kayboldu şimdi yok ama bebiş de yokDoğrudur canım olmazsa inofilğe geçiş yapıcam Allah emi bende diyorum bat ne bat ne diye (= bi doktor bana pko var dediler diğeri Yok dedi neye inancağımı şaşırdım
Offf ya düşün düşün tövbe tövbe çok stres yapıyorum çok istiyorum anne olmayı bir gün tadacakmıyum o duyguyu diye çok düşünüyorum ama olmayınca da olmuyor demek kiValla bende de varmış canım her ay adet olurum evlenmeden önce de kistlerim vardı evlendikten sonra kayboldu şimdi yok ama bebiş de yok
Hepimiz aynıyız canım yalnız değilsin. Bazısının 1 seferde olurken bazılarımızın uzun sürüyor. Sabretmek lazım. Miyositol pozitif ne demek canım?Offf ya düşün düşün tövbe tövbe çok stres yapıyorum çok istiyorum anne olmayı bir gün tadacakmıyum o duyguyu diye çok düşünüyorum ama olmayınca da olmuyor demek ki
Valla çevremde herkesin ikinci üçüncü ayında hemen dener denemez hamile kaldılar maşallah kıskanmıyorum kimseyi ama çok üzülüyorum rabbim neden vermiyor diye =( burada tek benim çocuğum yok herkes ikinci bebişlerini bile yaptılar boynum hep bükük duruyor miyositol positve folik asit canımHepimiz aynıyız canım yalnız değilsin. Bazısının 1 seferde olurken bazılarımızın uzun sürüyor. Sabretmek lazım. Miyositol pozitif ne demek canım?
Olsun canım her şeyin vakti var, bizim için hayırlısı böyleymiş demek ki. Benim de çevrem hep ya hamile ya yeni doğum yaptı. Ben de çok üzülüyorum ama elden bir şey gelmiyor. Denemeye devam. Her ay farklı bir şey deniyorum. Bakalım Allah ne zamana yazdı. Bu arada ben de inofolic e başlıycam. Doktor vermedi ama bişey olmaz heraldeValla çevremde herkesin ikinci üçüncü ayında hemen dener denemez hamile kaldılar maşallah kıskanmıyorum kimseyi ama çok üzülüyorum rabbim neden vermiyor diye =( burada tek benim çocuğum yok herkes ikinci bebişlerini bile yaptılar boynum hep bükük duruyor miyositol positve folik asit canım
Yok canım o da folik asit sadece devlet karşılamıyor bir de diğer folik asitlere göre biraz ağırmış içerik bakımındanOlsun canım her şeyin vakti var, bizim için hayırlısı böyleymiş demek ki. Benim de çevrem hep ya hamile ya yeni doğum yaptı. Ben de çok üzülüyorum ama elden bir şey gelmiyor. Denemeye devam. Her ay farklı bir şey deniyorum. Bakalım Allah ne zamana yazdı. Bu arada ben de inofolic e başlıycam. Doktor vermedi ama bişey olmaz heralde
Benim şuan kullandığım folik de ücretli yani devlet karşılamıyor özel alıyorum. Ama inofolic daha iyiymiş heralde. Deneyim bakayım bir de onu.Yok canım o da folik asit sadece devlet karşılamıyor bir de diğer folik asitlere göre biraz ağırmış içerik bakımından
Amin hepimize inşallahKızlar ben oğluma hamile kaldığımda hiç aklımda yoktu öyle bişi adetim geçmiş 15 gün onu bile telefonu karıştırırken takvime baktım da öyle farkettim o kadar yaniama şimdi ikinci için 2 yıldır uğraşıyoruz öğrenmediğim şey kalmadı bi diploma eksik :)) bazen çok bilmekte iyi olmuyor bunu anladım aslında yine bu kadar üstüne düşmem ama yaş oldu 38 telaşım ondan Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin hayırla sağlıkla evlat sahibi olmayı
Dene canım 38 lira mı ne 20 tane var içinde ben 4 aydın kullanıyorumBenim şuan kullandığım folik de ücretli yani devlet karşılamıyor özel alıyorum. Ama inofolic daha iyiymiş heralde. Deneyim bakayım bir de onu.
Sonuna kadar katılıyorum ayrıca canım çok bilmek iyi değil. Herkes her bilgiyi kaldıramaz. Bildikçe kafamıza takıyoruz. Ben şimdi büyüklerimle konuşurken hayret ediyorlar biz bunların hiçbirini bilmiyoruz diye. Bu internet var ya her şeye ulaşmak çok kolay artık.Kızlar ben oğluma hamile kaldığımda hiç aklımda yoktu öyle bişi adetim geçmiş 15 gün onu bile telefonu karıştırırken takvime baktım da öyle farkettim o kadar yaniama şimdi ikinci için 2 yıldır uğraşıyoruz öğrenmediğim şey kalmadı bi diploma eksik :)) bazen çok bilmekte iyi olmuyor bunu anladım aslında yine bu kadar üstüne düşmem ama yaş oldu 38 telaşım ondan Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin hayırla sağlıkla evlat sahibi olmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?