• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesiyle Hamiş Kalanlar Yardımcı Olabilir Mi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hazal0111

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2017
84
45
3
Ben 27 kasımda çatlatma ignemi oldum.. Bat 12 aralık beklemedeyim ve çok heyecanlıyım .. İnşallah yeni yıla girerken hamiş oluruz.. Çatlatma İğnesyle hamile kalanlar ne kadar süre sonra hamile olduğunuzu belirtileriniz neler oldu? Yardımcı olurmuşsunuz? Ben de ateşlenme ara sıra göğüs hassasiyeti var iğneden olduğunu düşünüyorum iğneden sonra böyle belirtiler oluyor mu?

Son düzenleme:
Döngün çok uzunmuş canım iğnenin üzerinden 1 ay geçmiş 27 Kasım mı demek istemiştin bende iğne vuruldum benim de bat 12 Aralık ama bugün iğnenin 6. Günü ve hiç bir belirtim yok

Döngün çok uzunmuş canım iğnenin üzerinden 1 ay geçmiş 27 Kasım mı demek istemiştin bende iğne vuruldum benim de bat 12 Aralık ama bugün iğnenin 6. Günü ve hiç bir belirtim yok
Yanlış yazmışım 27 kasım... Çok vücut ısımda artış oluyor senin yumurtan kaç mm di

Benim cumartesi 18 mm idi pazartesi iğne yap dedi yaptım pazartesi kaç mm olmuştu bilmiyorum salı çarşamba perşembe günleri ilişki defi sadece salı ve perşembe oldu ama iğneden sonra hiç ağrı vs. Olmadı sadece eve geldim çok ateş bastı aşırı derece şu an azaldı ama hala devam ediyor bekliyorum daha 10 gün var hayırlısı hakkımızda

Benim cumartesi 18 mm idi pazartesi iğne yap dedi yaptım pazartesi kaç mm olmuştu bilmiyorum salı çarşamba perşembe günleri ilişki defi sadece salı ve perşembe oldu ama iğneden sonra hiç ağrı vs. Olmadı sadece eve geldim çok ateş bastı aşırı derece şu an azaldı ama hala devam ediyor bekliyorum daha 10 gün var hayırlısı hakkımızda
Ateş basması hep oluyor demekki benimde 20mm ve 19 mm iki yumurtam oluşmuştu .. Pazartesi ignemi oldum salı çarşamba perşembe sık ilişki dedi.. 3 günü de değerlendirdim.. Hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırız ..

21. Günü progeston testi yaptırsak iğnenin yanıltması olur mu acaba geçen Klomen kullandığımda 21.gün progeston testi yaptırmıştır doktor 0.2 çıkmıştı ilaç işe yaramamış bekleme demişti. .

21. Günü progeston testi yaptırsak iğnenin yanıltması olur mu acaba geçen Klomen kullandığımda 21.gün progeston testi yaptırmıştır doktor 0.2 çıkmıştı ilaç işe yaramamış bekleme demişti. .
0.2 çok düşük en az 10 çıkması lazım ama iğnenin etkisi olur mu bir bilgim yok canım

Arkadaşlar bir şey danışmak istiyorum. Ben Kasım ayında yumurta takibi yaptırarak iğne oldum. Önümüzdeki batım 15 Aralık, fakat doktor iğneyi 27 Kasım'da vurdurttu. Yani ben iğne olmasaydım daha geç bir tarihte yumurtlayacaktım ( 1 Aralık'ta). Adet döngüm 28 gün sürüyor. 27 Kasım'da iğne olduğum için şimdi tarihler değişecek mi? Yani yine 15 Aralık mı olacak bat? Yoksa daha mı erken? Umarım anlatabilmişimdir.

Arkadaşlar bir şey danışmak istiyorum. Ben Kasım ayında yumurta takibi yaptırarak iğne oldum. Önümüzdeki batım 15 Aralık, fakat doktor iğneyi 27 Kasım'da vurdurttu. Yani ben iğne olmasaydım daha geç bir tarihte yumurtlayacaktım ( 1 Aralık'ta). Adet döngüm 28 gün sürüyor. 27 Kasım'da iğne olduğum için şimdi tarihler değişecek mi? Yani yine 15 Aralık mı olacak bat? Yoksa daha mı erken? Umarım anlatabilmişimdir.
Genelde iğneden 14 gün sonrası bat oluyor canım yumurtlamadan 14 gün sonra kanama oluyor çünkü normal şartlarda bu genelde değişmez

Selam Kızlar bende geldim cuma gittim tek yumurtam oluşmuş 18mm dün 11 de iğnemi yaptırdım bana da bugün salı çarşamba gece 11 de saat verdi ilişki için bat 16 aralık

Cnmmm var mı bi değişiklik

Cnmmm var mı bi değişiklik
Aşırı uyku dışında bir değişiklik yok canım akıntı kesildi göğüslerim de öyle aman aman bi acıma şişme yok hafif bi acı var oda kollarımı birleştirince ama 3 akşamdır yemekten sonra gözümü açamıyorum gün içindede casper gibi dolaşıyorum öğleden sonra uyku basıyor sabah çok zor uyanıyorum ama bugün iğnenin 11. Günü test yapmaya korkuyorum yalancı pozitif çıkar diye bekliyorum

İğneden 10 gün sonra yani 21. Gün yapılan progesteron 20.08 Beta 2 idi şimdi 13. Gündeyim 14. Gün yani yarın regli mi olmam Lazım benim bat 11 Aralık

Aşırı uyku dışında bir değişiklik yok canım akıntı kesildi göğüslerim de öyle aman aman bi acıma şişme yok hafif bi acı var oda kollarımı birleştirince ama 3 akşamdır yemekten sonra gözümü açamıyorum gün içindede casper gibi dolaşıyorum öğleden sonra uyku basıyor sabah çok zor uyanıyorum ama bugün iğnenin 11. Günü test yapmaya korkuyorum yalancı pozitif çıkar diye bekliyorum
Ben yaptım negatif çıktı cnmm

Back