• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar

Goncagul123

Innallahe meassabirin
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2020
153
74
13
Selam arkadaşlar aranıza bugün katıldım 8 gün önce çatlatma iğnesi oldum klomenle birlikte kasıklarımda hala ağrılar var sizce iğnenin etkisimi yoksa hamilelik belirtisi olabilirmi test ne zman yapsam doğru sonuç verir

İğnenin etkisidir büyük ihtimalle. 15.gün yapın. Umarım pozitiftir💖

Selam kizlar 🤗 Bende bugun ignenin 6. Gunu ve cok asiri adet sancim var. Boyle olan varmi aranizda ?

Kiminde gaz sancısı olur kiminde adet sancısı .. normal bir durum bence hep iğneden kaynaklı

Iğnenin.etkileri bir hafta sürüyomuş 1 haftadan sonrasi gebelik belirtisiymis diye duymustum ama boyle olanlar yazabilirlermii

Benim bugun 7. gunum ve dune kadar adet sancisi vardi hemde cok. Ama bugun sadece gaz gibi siskinlik var.

Benim bugün 12.günüm test yaptım silik cizgi çıktı ama anlaşılır bi sekilde
Hayirli olsun demek istiyorum canim.. Belirtilerin nelerdi ? Bende adet sancisi gibi ara ara gelip gidiyor. Bugun 8. gunum gazim varmis gibi hissediyorum. Pazar sabah test yapmayi dusunuyorum. 10. Gunum olucak.

Hayirli olsun demek istiyorum canim.. Belirtilerin nelerdi ? Bende adet sancisi gibi ara ara gelip gidiyor. Bugun 8. gunum gazim varmis gibi hissediyorum. Pazar sabah test yapmayi dusunuyorum. 10. Gunum olucak.
Canım 10.gün erken ben silik gördüm ama pazartesi emin olmak istiyorum insallah vardır bi kaç gündür migdemde yanma ve bulantı var evet bendede gaz vardı birde karnimin altında şislik ve sertlik var

Canım 10.gün erken ben silik gördüm ama pazartesi emin olmak istiyorum insallah vardır bi kaç gündür migdemde yanma ve bulantı var evet bendede gaz vardı birde karnimin altında şislik ve sertlik var
Ben 5.6.7. gunleri adet sancisi çektim. Bugun biraz hafifledi ama yinede arada geliyorlar. Ne dusuneyim bilemedim..

20200918_161605.webp

Back