• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar fikirlerinize ihtiyacım var..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tweety88

Tweety88
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
79
Puanlar
18
Arkadaslar merhaba,ilk kez günde 3 kez klomen kullandım ve çatlatma iğnesinin 8. Günündeyim. 6.günü başlayan adet sancım hiç geçmedi ya.. ben gögüslerimin şiştiğini hiç bilmem sığmıyorlar biryerlere.. sanki rahimde birsey var gerilip duruyo gibi, belim agrıyo ama rahatsızlik verecek şiddette ağrıyo karnım.sanki adetime 2 gün kala yaşadığım sancı bu..
Umudumda yok açıkcası, 30-31-1-2 birliktelik oldu bidaha olmadı. Ignemide 1inde vuruldum.. çatlatmayla hamile kalanlar sizler neler yaşadın ız??

Ben de merak ettim durumunu arkadasim bilen biri yardimci olsa keske

Niye kimse bakmıyor kızlar yaa
Bende vuruldum bugun 10.günüm testim negatif. Benim 8. Ve 9.gun silik cikmisti halen ignenin etkisiyle sanirim.. ignede hcg hormonu oldugu icin vucut hamileymissin gibi işliyor bence 12.gununde test yap yada 10.gunden sonra basla yapmaya sabah idrarinla

hamile kalmadım ama bu yaşadığın belirtiler normal ben ilk kez olmuştum yolda yürümeye dahi zorluk çektim iğneden sonra sancı rahim de gerilme vs. bu tür şikayetler normal oluyor gebeliğe yorup aklınıza takmayın ben iğneden sonra 11 ve 12.günde idrar testi yaptım ikisinde de pozitif çıktı silik bi çizgi doktoruma gösterdim oda iğnenin etkisi bu kadar uzun sürmez hayırlı olsun dedi normalde 8.günde vucüttan atılırmış etkisi ama 2 gün sonra kan verdim kan tahlilinde negatif sonucu aldım sonra da hastalandım zaten erken test yapmayın hamile kalmadım ama iğne hakkında söyleyebileceklerim bunlar tekrar gidip klomen iğne kullanmadım 2 aydır

Zaten bugünde 9.günüm ağrım geçti kızlar 14ünden önce yapsamda testi denemek için yaparım

Back