• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesiyke hamile kalanlar

mervemre3442

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
31
1
1
33
Merhaba kızlar 3 yıllık evliyim 3 yıldır çocuğum olmuyor bu ay yumurta takibine başladım 18cm yumurta oluştu ovitrelle iğne oldum karnımın altıve sol kasığım çok ağrıyor normalmi?
İlk seferde hamile olanlar varmı destek olun arkadaşlar güzel şeyler duymak istiyorum bugün iğne olalı 4 gün oldu

Benim bugün gonal f 5. Günümdü pazartesi yumurta kontrolü var ama bana aşılama olacak sizin ilişki mi önerildi

Canım selam ben de pzt vuruldum iğneyi belirtileri gün gün yazıyorum bugün sanki regl olacak gibi ağrılar yokladı bir de ishal oldum duphastondan mı bilmiyorum. 10 gün sonra rest yapacağım hadi inşallah bu ay pozitif olur bu ay hsg çekildim

doğal deneme yaptırmadı doktor bana direk ıuı yapılacak dedi. Henüz çatlatma iğnesini vurulmadım ama burda okuduğum kadarıyla herkes kaşık ağrısı yaşamış

Canım selam ben de pzt vuruldum iğneyi belirtileri gün gün yazıyorum bugün sanki regl olacak gibi ağrılar yokladı bir de ishal oldum duphastondan mı bilmiyorum. 10 gün sonra rest yapacağım hadi inşallah bu ay pozitif olur bu ay hsg çekildim
Benim ağrılarım da adet ağrısı gibi
doğal deneme yaptırmadı doktor bana direk ıuı yapılacak dedi. Henüz çatlatma iğnesini vurulmadım ama burda okuduğum kadarıyla herkes kaşık ağrısı yaşamış

Hsg bende cekindim gecen sene tüplerim acıktı sorum yoktu ama doğal yoldanda olmuyor

Benim merakım ilk

Benim merakım ilk iğnede tutarmı acaba cok heyecanlı bekleyiş
Ben de pcosluyum 3 yıldır evliyim 1.5 senedir istiyoruz doğal şekilde denedik olmadı 10 ekimde denedim ilk femara ve ovitrelle ve sonrasında kimyasal gebelik geçirdim ve düşük yaptım hsg çekildim bir doktor ameliyat olman lazım dedi başka doktor da gerek yok dedi ve pes etmek yok dedi çatlatma dediğimiz süreç doğal bir süreç ve 5 6 kez daha deneyeceğiz dedi. Ve ben 20 ocakta gene aynı şekilde femara ve ovitrelle yaptım 5 şubatta test yapmamı söyledi doktor 5 şubatı bekliyorum ve benim de karın ağrım hala geçmedi adet olacakmışım gibi ağrım var. Diğerinde bu kadar ağrı yoktu gögüs hassasiyeti yaşıyordum ama hayırlısı inşallah. Sizinkiler olumlu sonuçlar ve üzülmeyin eğer negatif olursa da

Ben de pcosluyum 3 yıldır evliyim 1.5 senedir istiyoruz doğal şekilde denedik olmadı 10 ekimde denedim ilk femara ve ovitrelle ve sonrasında kimyasal gebelik geçirdim ve düşük yaptım hsg çekildim bir doktor ameliyat olman lazım dedi başka doktor da gerek yok dedi ve pes etmek yok dedi çatlatma dediğimiz süreç doğal bir süreç ve 5 6 kez daha deneyeceğiz dedi. Ve ben 20 ocakta gene aynı şekilde femara ve ovitrelle yaptım 5 şubatta test yapmamı söyledi doktor 5 şubatı bekliyorum ve benim de karın ağrım hala geçmedi adet olacakmışım gibi ağrım var. Diğerinde bu kadar ağrı yoktu gögüs hassasiyeti yaşıyordum ama hayırlısı inşallah. Sizinkiler olumlu sonuçlar ve üzülmeyin eğer negatif olursa da
İnşllah güzel haberler alırsın benim sol kasıgım ve karın alt bölgem agrıyor normaldir heralde hic test yapmadınmı 5ine az kaldı neticeyi burdan iletirsen mutlu olurum🙏🙏🙏

İnşllah güzel haberler alırsın benim sol kasıgım ve karın alt bölgem agrıyor normaldir heralde hic test yapmadınmı 5ine az kaldı neticeyi burdan iletirsen mutlu olurum🙏🙏🙏
20 ocakta iğne yaptım doktorum 5 şubatta test ver pozitif ise kan tahlili yaptır dedi eşimde bu sefer doktorun dediği şekilde ilerleyelim dedi. Ve buradan okuduğum yorumlara baktığım da iğnenin etkisi 10 gün sonra geçiyormuş o yüzden 14 gün öncesinden test yapmayın yanıltıcı sonuç alırsınız hayal kırıklığı yaşarsınız yazmışlar onun da etkisinden herhalde hiç test yapmayı düşünmedim. Umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız ve tabii paylaşırım sonucu

Back