• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesinin etkisi ne kadar devam eder?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Peki seni dinleyeceğim o zaman evde de halı hazırda testim var kendime hakim olmam gerekecek 😂
Kesinlikle bekle ben 7.gunden test yapmaya baslamistim hep silik cizgi çıktı 11.gun kan verdim 7 cıktı degerim yani 12.gun bile silik cikti sonra zaten 14.gun regl oldum :) insan erken yapınca silikte olsa umutlanıyor

Kesinlikle bekle ben 7.gunden test yapmaya baslamistim hep silik cizgi çıktı 11.gun kan verdim 7 cıktı degerim yani 12.gun bile silik cikti sonra zaten 14.gun regl oldum :) insan erken yapınca silikte olsa umutlanıyor

Çok kötü umutlanıp hüsrana uğramak istemiyorum bol bol sabırr dileyin bana 😂

11.gün test yapsak doğru çıkar mı acaba bir de siz çatlama iğnesi ile mi hamile kaldiniz
Hayır, 2 başarısız aşılama sonrası tüp bebek ile hamile kaldım inşallah sağlıklı ilerlerse 🤗
O zaman bu hafta bende hala etkisi altında olacağım ne kadar uzun sürüyormuş bir iğne 🙄
Evet malesef uzun sürüyor, kişiden kişiye değişiyor 12inci gün geçenlerde oluyo etkisi ben takip etmiştim hep internetten toplu gebelik testi alıp

Canım sen kimyasal mı geçirmişsin o zaman? Erken yapmanın da faydası var bak en azından gebe kalabildiğini öğrenmiş oldun. Bir kere kaldıysan yine kalırsın evelallah böyle düşün tamam mı 😊

Canım sen kimyasal mı geçirmişsin o zaman? Erken yapmanın da faydası var bak en azından gebe kalabildiğini öğrenmiş oldun. Bir kere kaldıysan yine kalırsın evelallah böyle düşün tamam mı 😊
Ben ilkinde kimyasal gecirdim canim ilkinde 12.gun degerim 30 du. Sonra düşmeye basladi adet oldum. Doktor kimyasal dedi. Ikincisinde ignenin etkisidir dedi.

Ben ilkinde kimyasal gecirdim canim ilkinde 12.gun degerim 30 du. Sonra düşmeye basladi adet oldum. Doktor kimyasal dedi. Ikincisinde ignenin etkisidir dedi.
Yani 7 olması iğneden miymiş?? Bunu doktor dahil kimse bilemez canım sadece kendi yorumu

Evet kızlar 24 Aralıkta çatlatma iğnemi vurdum ve bir iki gündür göğüs hassasiyeti ve kasıklarımda batmalar mevcut. Ovülasyon testim artık negatif gösteriyor en azindan idrarda hcg hormonu kalmadı diye düşünüyorum, sizde ne kadar sürdü ovitrellenin etkisi? :KK14:
Vallahi canm bende 27 aralık catlatma inesi vuruldum şuan beklemedeyim arastirdiklarima göre 14 günde kesin sonuçlar ortaya çıkıyor mus beklemeni tavsiye ederim bende bekliycem ama çok zor beklemek😕

Vallahi canm bende 27 aralık catlatma inesi vuruldum şuan beklemedeyim arastirdiklarima göre 14 günde kesin sonuçlar ortaya çıkıyor mus beklemeni tavsiye ederim bende bekliycem ama çok zor beklemek😕

Dün dayanamadım test yaptım ama negatif çıktı bende demekki etkisi geçmiş 😅

Selam kızlar bende 18 aralıkta catlatma iğnesi oldum 31 aralıkta evde test yaptım negatif cıktı dün adet olmam gerekiyordu hala olmadım bugün catlatma iğnesinin 17. Gunu ne yapacagimi sasirdim

Selam kızlar bende 18 aralıkta catlatma iğnesi oldum 31 aralıkta evde test yaptım negatif cıktı dün adet olmam gerekiyordu hala olmadım bugün catlatma iğnesinin 17. Gunu ne yapacagimi sasirdim

1 gun gecikme olabilir bir kaç gün daha bekleyin olmazsa bir doktora görünün

Evet testi yenile bencede
Bi yandan test yapmak icin can atiyorum diger yandan yine negatif cikacak diye korkuyorum cok fazla akintim var her akıntıyı adet zannedip lavaboya koşuyorum akıntıyı görünce mutluluktan havaya uçuyorum 1 sene olacak neredeyse bekliyorum sonunda kafayı yedim galiba

Bi yandan test yapmak icin can atiyorum diger yandan yine negatif cikacak diye korkuyorum cok fazla akintim var her akıntıyı adet zannedip lavaboya koşuyorum akıntıyı görünce mutluluktan havaya uçuyorum 1 sene olacak neredeyse bekliyorum sonunda kafayı yedim galiba

İnşallah adetin gelmez 9 ay 😊 ama sanırım bir evladın var o duyguyu bir kez de olsa yaşamışsın ne güzel Rabbim bağışlasın ve hepimize nasip etsin ❤️

Back