• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesinin etkisi ne kadar devam eder?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bifincankahve

Hoayyy Maşallah 😌
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mart 2016
2.953
4.782
133
Evet kızlar 24 Aralıkta çatlatma iğnemi vurdum ve bir iki gündür göğüs hassasiyeti ve kasıklarımda batmalar mevcut. Ovülasyon testim artık negatif gösteriyor en azindan idrarda hcg hormonu kalmadı diye düşünüyorum, sizde ne kadar sürdü ovitrellenin etkisi? :KK14:

Evet kızlar 24 Aralıkta çatlatma iğnemi vurdum ve bir iki gündür göğüs hassasiyeti ve kasıklarımda batmalar mevcut. Ovülasyon testim artık negatif gösteriyor en azindan idrarda hcg hormonu kalmadı diye düşünüyorum, sizde ne kadar sürdü ovitrellenin etkisi? :KK14:
Bugün ben de test yaptım ama ikinci çizgi çok silik olsa da vardı ama kasığımda inanilmaz ağrı var bugün

Ben pazartesiden önce test yapmayı düşünmüyorum varsa da o kadar erken çıkmaz.
Çok şükür ben de cahil değilim biliyorum bu kadar erken çıkmayacağını ama hala iğnenin etkisi devam ediyor mu diye merak ettim evde de test vardı görmüş oldum ilk tedavim ve çok merak ediyorum bugün de çok ağrım oldu insan sabretmekte zorlaniyor

Çok şükür ben de cahil değilim biliyorum bu kadar erken çıkmayacağını ama hala iğnenin etkisi devam ediyor mu diye merak ettim evde de test vardı görmüş oldum ilk tedavim ve çok merak ediyorum bugün de çok ağrım oldu insan sabretmekte zorlaniyor

Ben kendi adıma konuştum zaten erken çıkmaz diye size cahil muamelesi yapmadım.

Allah bekleyen herkese gönlündekini versin inşallah ama ben iğnenin etkisinin yavaş yavaş geçtiğini düşünüyorum keşke bu yaşadığım ağrıların sebebiniı da bilseydim

Amin cümlemize, bende bilmiyorum iğnenin mi etkisi yoksa birşey var ondan mi hayırlısı bekleyelim bakalım.

Kusura bakmayın gerçekten cidden diğer kendi konuma da yazdım.4 aylık bir evli arkadaşım var hamileymiş bilmiuorum onun adına sevindim ama bir buruk oldu içim

Bi bilseniz benden sonra etrafımda kaç kişi evlenip çocuk sahibi oldu 😅 sevinin onlar için sizi etkilemesin herkesin vücudu farklı bizde elbet anne olacağız ❤️

Valla canim ben 2 kere denedim bu tedaviyi ilkinde igne etkisi 10.gunde kalmamisti 2.cisinde de 12.gunde bitti. Yani en iyisi 14 gun gecmesini beklemek :)

Tedaviniz olumlu sonuçlanır insAllah iğne etkisi 14 günde geçiyor diye biliyorum bı kez çatlatma iğnesi oldum doktorum adet olmazsam 17. Gün tahlil yapmamı önerdi tabi o süreçte insan çok sabırsız oluyor yine de en erken 13-14 Günü yapmanızı öneririm yanılma payı çok oluyor hayırlısı olsun

Valla canim ben 2 kere denedim bu tedaviyi ilkinde igne etkisi 10.gunde kalmamisti 2.cisinde de 12.gunde bitti. Yani en iyisi 14 gun gecmesini beklemek :)

Peki seni dinleyeceğim o zaman evde de halı hazırda testim var kendime hakim olmam gerekecek 😂

Tedaviniz olumlu sonuçlanır insAllah iğne etkisi 14 günde geçiyor diye biliyorum bı kez çatlatma iğnesi oldum doktorum adet olmazsam 17. Gün tahlil yapmamı önerdi tabi o süreçte insan çok sabırsız oluyor yine de en erken 13-14 Günü yapmanızı öneririm yanılma payı çok oluyor hayırlısı olsun

Amin inşallah teşekkür ederim sizde sağlıcakla kavuşun bebeğinize ❤️ bir çok kişi sizin gibi 14 gün beklemek iyi dedi öyle yapacağım 😊

Back