• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Catlatma ignesinin 8. Gunu

nagiss21

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2023
833
139
23
22
Igne gününü saymazsak 8. Gundeyim.
5 veya 6. Gun gebelik testim negatif oldu eminim iğne etkisi gecti cunku bu 3. Ignem hep boyle kontrol ettim bugun ise prodoctor marka erken gebelik testi yaptım silik cizgi gördüm telefondan fazla belli olmuyor ama gözle görünüyor acaba olabilir mi yorumlarmisiniz

Eklentiler

• 1000072314.jpg
    1000072314.jpg
    132,9 KB · Görüntüleme: 26
5 ve 6.gün aynı marka testle negatif gördüyseniz yeni yeni gebelik oluluyor gibi 🌸

Evet ayni marka kasette yaptım aynı gün ondanda negatifti insallah vardır ümitliyim ne zamandır bu prodoctor kullanıyorum ilk defa silik çizgiyle karşılaştım hiç yanlanci pozitif çıkmadı

Evet ayni marka kasette yaptım aynı gün ondanda negatifti insallah vardır ümitliyim ne zamandır bu prodoctor kullanıyorum ilk defa silik çizgiyle karşılaştım hiç yanlanci pozitif çıkmadı
Ya canım bende iğne hariç 12. Gündeyim dün gece test yaptım 20 dk sonra silik çıktı bu sabah yaptım negatif çıktı çok karıştı kafam

Eklentiler

• IMG_1598.jpeg
    IMG_1598.jpeg
    63,1 KB · Görüntüleme: 18
Bak çok hafif belli oluyor

Eklentiler

• IMG_1604.jpeg
    IMG_1604.jpeg
    120,2 KB · Görüntüleme: 17
Kasiklarimda belimde ağrı var normal heralde oda adet sancısı gibi yada yorgunluk tan gibi

Benimde bugün catlatmanin 8. Günü prodüktör test yaptım erken gebelik testi silik çıktı onu görmek bile umut verici 🥹 inşallah değişmez gün geçtikçe koyulaşır rabbim isteyen herkese nasip etsin

Back