• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma ignesinin 14. Günü belli olur mu gebelik

sultann3

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2022
51
19
3
25
Merhaba arkadaşlar ben 14 gün bekledim ilaç etkisi gitsin diye bugün sabah test yaptım iğneyi 02 ekim pazar günü öğlen 12 de vurmustum progestan vermişti o biteli bir gün oldu normal adetim 2 gün var erken gebelik testi aldım sizce ilaç etkisi kalmış olabilir mi gebelik mi yoksa ?

Eklentiler

• 16659109052659167774792980850743.jpg
    16659109052659167774792980850743.jpg
    29,4 KB · Görüntüleme: 356
Merhaba arkadaşlar ben 14 gün bekledim ilaç etkisi gitsin diye bugün sabah test yaptım iğneyi 02 ekim pazar günü öğlen 12 de vurmustum progestan vermişti o biteli bir gün oldu normal adetim 2 gün var erken gebelik testi aldım sizce ilaç etkisi kalmış olabilir mi gebelik mi yoksa ?
Ay maşallah hayırlı olsun 🤲 tabiki belli olur çok net bariz belli hemen kan verin , test yapılmasi gereken gün 14.gun zaten

Hayırlı olsun bugün benimde 14.günüm ama hiç umudum yok test yapmadım hiç yapmayacagım da biraz önce doktordan geldim çatlama olmuş beklemedeyiz dedi bekliyorum bakalım
Benim de hiç umudum yoktu ama ummadığın an oluyor inanamadım hala da inanamıyorum inşallah Rabbım güzel sonuçlar verir herkese nasip eder bu duyguyu 🤲

Adetimin 5.gunu 5 gun femara kullandim 11. gunude tek yumurta 20 mm catlatma ignesi oldum. Sadece 1 hafta belim kasigim agridi herhangi bir akinti gogus hassasiyeti yasamadim. Igne etkisi devam ediyor mu diye meraktan gebelik testi yaptim ignenin 10.gunu negatif cikti 11.gunude kan verdim 1.0 cikti bugun 14.gun tekrar kan verdim bakalim bu 14 gun bana 4 ay gibi geldi bedenen cok yoruldum

Adetimin 5.gunu 5 gun femara kullandim 11. gunude tek yumurta 20 mm catlatma ignesi oldum. Sadece 1 hafta belim kasigim agridi herhangi bir akinti gogus hassasiyeti yasamadim. Igne etkisi devam ediyor mu diye meraktan gebelik testi yaptim ignenin 10.gunu negatif cikti 11.gunude kan verdim 1.0 cikti bugun 14.gun tekrar kan verdim bakalim bu 14 gun bana 4 ay gibi geldi bedenen cok yoruldum
Bende femara kullandım 11.günde erken gebelik testi yaptım silik çıktı kan vermeye korkuyorum valla

Bende femara kullandım 11.günde erken gebelik testi yaptım silik çıktı kan vermeye korkuyorum valla
Adet gunune kadar hicbir test yaptirma . evet beklemesi zor insan sabirsizlaniyor oldu mu olmadimi diye hayal kirikligi cok kotu gunun gelmeden yaptiginda negatif goruon sonra diyorsun gunume kadar bekleyeyim diyorsun bi umut bu sefer sonun stresi ...

Back