Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm iğneyi vurdurduktan belli bir süre kadar hcgb değerlerin yükselişte oluyo o yüzdende sağlama almak için 14. günden sonra bakılıyor hamileliğe bence bir gün daha sabret inşallah meleğin gelmiştir:)Arkadaşlar merhaba bugün serophane kullanıp çatlatma iğnesi oluşumun 13. günü. Doktorum 15. gün kan testi yapalım dedi ama ben beklemek istemiyorum 13. gün idrar testinde çıkar mı? Siz iğneden kaç gün sonra öğrendiniz?
cnm iğneyi vurdurduktan belli bir süre kadar hcgb değerlerin yükselişte oluyo o yüzdende sağlama almak için 14. günden sonra bakılıyor hamileliğe bence bir gün daha sabret inşallah meleğin gelmiştir:)
bilmezmiyim o gözyaşları ve beklentiyi ama Rabbimin sınavı ......varsın böyle olsun dert verip derman aratmasın hiçbir kuluna ...inşallah bizde birgün sevinçten uçacağımız meleklere kucak açacağız....Beklemek çok zor, her ay yıkılan umutlar, gözyaşı. Bir an önce gelsin diye dua ediyorum sabırsızlanıyorum ama testi yapıpta yine negatif sonucunu görürsem çok kötü hissedeceğim kendimi onu da biliyorum. Güzel dileklerin için çok sağol isteyen herkes bebeğine tez zamanda kavuşur inşallah.
merhaba hoş geldin :)mrb kızzzzzzzzzzzzzlarrrrrrrrrrrrrrr
Amin inşallah tez zamanda isteyen herkesin kucağı bebekle dolsun.MELEKLERIMIZN AGLAMA VE GULUCUKLERINLE INLICEK BI EV YUVA NASIP OLSUN HER BIRIMIZE
AMINNAmin inşallah tez zamanda isteyen herkesin kucağı bebekle dolsun.
cnm ben bayağı gördüm tedavi sonuç sadece bir düşük o da tedaviden önceydi 2 yıldır olmuyor eşimde varikosel çıktı şimdi ameliyatı bekliyoruz....temennilerin gerçek olur inşallah....Amin arkadaşım inşallah her gün kendim için dua ederken burada bebek hasreti çeken herkes içinde Rabbime dua ediyorum. Sen ne kadar zamandır uğraşıyorsun bebek için? Tedavi görüyor musun?
INSALLAH RBBIM GNLUMUZE GORE VERIIIIIIIIIIIIIIIR O DUYAN O BILENDIR BIZ ONA SGINMAKTAN VAZGECMEYELIMMMMcnm ben bayağı gördüm tedavi sonuç sadece bir düşük o da tedaviden önceydi 2 yıldır olmuyor eşimde varikosel çıktı şimdi ameliyatı bekliyoruz....temennilerin gerçek olur inşallah....
cnm ben bayağı gördüm tedavi sonuç sadece bir düşük o da tedaviden önceydi 2 yıldır olmuyor eşimde varikosel çıktı şimdi ameliyatı bekliyoruz....temennilerin gerçek olur inşallah....[/QUO
Geçmiş olsun hiç değilse bir kere hamile kalabilmişsin bu bile sana moral olabilir demek ki tekrar kalabilirsin inşallah:) Bende 1 yıldır uğraşıyorum görünürde bir sorun yok ama yinede olmuyor.
INSAlllllllllllllllllllllllllllAHHTamam cnm hepimiz güzel haberlerimizi yazarız inşallah :)