Çatlatma ignesinin 11 günü kizlarrr

GOZDEKAYA26

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2022
19
4
25
Çatlatma ignesinin 11 günü test yaptım çok çok silik çizgi çıktı ilk idrarla yaptım sizde görebiliyor musunuz resim ekte

Bana haziranın 3 ü yapıldı iğne . 14 cü gün test yap dedi doktorum. Bende yaptım sonuç neqatif . Bir kaç saat sonrs falan baktım silik çizgi çıktı. Geçersizmi bilmiyorum kurumuş iz bırakmış ola bilir diye düşünüyorum. Kendimi tutamadn bu gün test yaptım 16cı gün sonuç neqatif. Ama hafif sancım var gibi sanki regl olcam şuan

Çatlatma ignesinin 11 günü test yaptım çok çok silik çizgi çıktı ilk idrarla yaptım sizde görebiliyor musunuz resim ekteEki Görüntüle 3082505
Kızlar merhaba ben de yeni uye oldum ama 1 yıldır bu sayfaları okuyarak ezberledim neredeyse.
Ben de ilk kez bu catlatma iğnesi oldum yani 14 haziran da. Benim de bugun 11 günüm ve ben de ilk idrarla test yaptim ayni bu şekilde sonuç. Ben sabirsizlandigin icin 9. Gunden itibaren her gun ilk idrarla test yapıyorum. Hemen hemen hepsi böyleydi. Benim durumumda olan var mi acaba? Tecrubelerinizi paylasirsaniz ve birbirimize destek olursak cok sevinirim

Çatlatma ignesinin 11 günü test yaptım çok çok silik çizgi çıktı ilk idrarla yaptım sizde görebiliyor musunuz resim ekteEki Görüntüle 3082505
Merhaba tekrar test yaptınız mı sonuç ne çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…