Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba çatlatma iğnesi oldum bugün 13. Gün 11.12.13. Günler idrar testi çok çok silik çıkıyor koyulaşmıyor gün geçtikçe koyulaşması gerekmiyor mu normal mi bu durumu yaşayanlar varmı??
Merhaba çatlatma iğnesi oldum bugün 13. Gün 11.12.13. Günler idrar testi çok çok silik çıkıyor koyulaşmıyor gün geçtikçe koyulaşması gerekmiyor mu normal mi bu durumu yaşayanlar varmı??
merhaba çatlatma iğnesi etkisi ile yanlış çıkabilir diye biliyorum aslında idrar testlerine de güvenmiyorum pek. en güzeli adet gününü beklemek ama insan biraz zor bekliyor tabi. yada en doğrusu kan testi yaptırmanız. inşallah hamilesinizdir. belirtileriniz var mı acaba
merhaba çatlatma iğnesi etkisi ile yanlış çıkabilir diye biliyorum aslında idrar testlerine de güvenmiyorum pek. en güzeli adet gününü beklemek ama insan biraz zor bekliyor tabi. yada en doğrusu kan testi yaptırmanız. inşallah hamilesinizdir. belirtileriniz var mı acaba
İğnenin etkisi 10. Günde bitiyor diye biliyorum çünkü geçen ayda çatlatma iğnesi oldum 11.gün test yapmıştım negatif çıkmıştı bu ay 11.12.13.günler silik çizgi görüyorum testlerde 1 buçukta kan veri cem bugün belirti olarak bel göğüs ağrısı var