• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesinden sonra

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

denizyildizi001

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2014
436
159
53
Arkdaşlar mrb öncelikle rabbim isteyen herkese evlat nasip etsn ben mart 8inde çatlatma iğnesi oldum iğneden 11gün sonra yani 19nda kanda negatif çıktı ve ayın 23 de erken gebelik testi yaptım oda negatif çıktı demekki bu ayda olmadı peki ne zaman adet olurum siz ne zaman adet oldunuz iğneden sonra??

Merhaba canim. Normalde ne zaman adet oluyosan o zaman olursun. Kac gun var adete gec dollenmede olabilir. Kan testi net sonuc verir. Bende vurulmustum ama olmadi nasip. Sonra kontrolede gitmedim 2 ay oldu

Merhaba canim. Normalde ne zaman adet oluyosan o zaman olursun. Kac gun var adete gec dollenmede olabilir. Kan testi net sonuc verir. Bende vurulmustum ama olmadi nasip. Sonra kontrolede gitmedim 2 ay oldu
Cnm normalde 28-29günde bir oluyorum hala adet olmadım idrar yapmştm dün negatif çıktı su gibi akıntım oluyor yarın için randevu aldım inş vardır yoksa da inş başka sorun yoktur

Back