Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesinden sonra ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktora gitmelisin bence cunku 10 gun gecmis gec dollense bile cikar. Benimde bugun adetimin 29 gunu. Klomenle 31 gunde adet oluyorum bu ay insallah tutmustur. Aslinda hastanr cok yakin ama insan bi anda pat die ogrenmekde istemiyor

Doktora gitmelisin bence cunku 10 gun gecmis gec dollense bile cikar. Benimde bugun adetimin 29 gunu. Klomenle 31 gunde adet oluyorum bu ay insallah tutmustur. Aslinda hastanr cok yakin ama insan bi anda pat die ogrenmekde istemiyor

Şimdi evde test yaptım ama çıkmadı bişey muhtemelen yok gebelik. Yarına randevu aldım yarın gidiyim de en azından regl olmam için bişeyler yapar belki.. senin de aslında varsa belli olur inşallah vardır Pozitif olacağını bilsek hemen gider yaparız testi de negatif çıkmasından korktuğumuz için gidip de yaptıramıyoruz testi

Aynen oyle evlenmeden once hemen hamile kalinir saniyodum ama oyle degilmis malesef. Bende 2 gun sonra gelmezse gidicem doktora hayirlisi bakalim

Aynen oyle evlenmeden once hemen hamile kalinir saniyodum ama oyle degilmis malesef. Bende 2 gun sonra gelmezse gidicem doktora hayirlisi bakalim
Aynen bide pko başa dertmiş. İnşallah sende istediğin gibi sonuç alırsın pazartesi yine yazarsın buraya sonuçlarını

Merhabalar ben 20mayista çatlatma iğnesi oldum 3haziran 14.gun sol tarafimda 1 2sn bise attı ve geçiş oldu sanki. Kasık ağrısı var ama çok deil ve üç gundurlu bel ağrısından yatamıyorum sizce hamile olma ihtimalim var mı

Ne zaman adet olman gerekiyor

Bende 17 mayista ignemi oldum bugun igne olali 16 gun oldu. 14 gun sonra gelmesi gerekiyor adetin ama bilmiyorum bekliyorjm iste. Adetim 2 gun gecti. Ama pazartesihe kadar beklicem. Kasikta atma bendede oluyo bi kac saniye insallah tutmustur hepimizinki

İns cnm

Hamilelik belirtileri birebir adet belirtileriyle aynıymış canım geçtiğimiz aylarda aynı atmaları batmaları ağrıları bende yaşadım ama peşine adet oldum. 1 çocuğu olan bir arkadaşım adet belirtilerinden tek farkı çok sık tuvalete çıkıyorsun dedi özellikle gece neredeyse her saat tuvaletteydim dedi. Rabbim gönlüne göre versin inşalllah

Hepimizinde versin inşallah

Kızlar yaa ben 30 mayısta çatlatma iğnesi oldum ya ertesi gün akıntı ve hafif ağrı oldu başka hiç bi şey olmadı anlamadım herkesin çok ağrısı olmuş benim olmadı meraklanmalı mıyım çatlamadı mı yoksa benim kinin sorunu çatlamaması normalde iğne işe yaramadı mı yorum yapın lütfennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…