- 29 Ocak 2017
- 278
- 122
- 33
- 29
Insallah canim pozitif olur haber veririmTamam veririm sende ver inşallah pozitif olur sonuç ikimizin de
Doktora gitmelisin bence cunku 10 gun gecmis gec dollense bile cikar. Benimde bugun adetimin 29 gunu. Klomenle 31 gunde adet oluyorum bu ay insallah tutmustur. Aslinda hastanr cok yakin ama insan bi anda pat die ogrenmekde istemiyor
Bende geçen ay çatlatma iğnesi vurulmuştum ayni heyecanı ve ayni belirtileri yaşadım 13 gün test yaptım ama negatif çıkmıştı daha sonra da adet oldum bu ay yine klomen kullandım ama yumurtam olgunlaşmadı 14. ve 16. Günlerde baktırdım bu aydan ümitlenmeyin dediler gebelik için. 23 Mayıs'ta hasta olmam gerekiyordu ama hala bişey yok belirti de yok hiç ne yapacağımı bilmiyorum bende
Doktora gitmelisin bence cunku 10 gun gecmis gec dollense bile cikar. Benimde bugun adetimin 29 gunu. Klomenle 31 gunde adet oluyorum bu ay insallah tutmustur. Aslinda hastanr cok yakin ama insan bi anda pat die ogrenmekde istemiyor
Aynen oyle evlenmeden once hemen hamile kalinir saniyodum ama oyle degilmis malesef. Bende 2 gun sonra gelmezse gidicem doktora hayirlisi bakalimŞimdi evde test yaptım ama çıkmadı bişey muhtemelen yok gebelik. Yarına randevu aldım yarın gidiyim de en azından regl olmam için bişeyler yapar belki.. senin de aslında varsa belli olur inşallah vardır Pozitif olacağını bilsek hemen gider yaparız testi de negatif çıkmasından korktuğumuz için gidip de yaptıramıyoruz testi
Aynen bide pko başa dertmiş. İnşallah sende istediğin gibi sonuç alırsın pazartesi yine yazarsın buraya sonuçlarınıAynen oyle evlenmeden once hemen hamile kalinir saniyodum ama oyle degilmis malesef. Bende 2 gun sonra gelmezse gidicem doktora hayirlisi bakalim
Ne zaman adet olman gerekiyorMerhabalar ben 20mayista çatlatma iğnesi oldum 3haziran 14.gun sol tarafimda 1 2sn bise attı ve geçiş oldu sanki. Kasık ağrısı var ama çok deil ve üç gundurlu bel ağrısından yatamıyorum sizce hamile olma ihtimalim var mı
Adetim düzensiz mayısın 7oldumNe zaman adet olman gerekiyor
İstersen kan testi yaptır benimde senin gibi belirtilerim var 4 gün var adetimeAdetim düzensiz mayısın 7oldum
Biraz daha bekliyeyim ins olurİstersen kan testi yaptır benimde senin gibi belirtilerim var 4 gün var adetime
Sen bilirsin canım 1 hafta bekle istersenBiraz daha bekliyeyim ins olur
Tamam insallah sende hayirlj sonuclar olursun arkadasim. Allah hastane kapilarinda surundurmesinAynen bide pko başa dertmiş. İnşallah sende istediğin gibi sonuç alırsın pazartesi yine yazarsın buraya sonuçlarını
Bakayım cnm okdr bekliyebilirmiyim bilmiyorumSen bilirsin canım 1 hafta bekle istersen
Hayırlısı olsun hakkımızda inşallahBakayım cnm okdr bekliyebilirmiyim bilmiyorum
İns cnmHayırlısı olsun hakkımızda inşallah
Bende 17 mayista ignemi oldum bugun igne olali 16 gun oldu. 14 gun sonra gelmesi gerekiyor adetin ama bilmiyorum bekliyorjm iste. Adetim 2 gun gecti. Ama pazartesihe kadar beklicem. Kasikta atma bendede oluyo bi kac saniye insallah tutmustur hepimizinkiMerhabalar ben 20mayista çatlatma iğnesi oldum 3haziran 14.gun sol tarafimda 1 2sn bise attı ve geçiş oldu sanki. Kasık ağrısı var ama çok deil ve üç gundurlu bel ağrısından yatamıyorum sizce hamile olma ihtimalim var mı
İns cnmBende 17 mayista ignemi oldum bugun igne olali 16 gun oldu. 14 gun sonra gelmesi gerekiyor adetin ama bilmiyorum bekliyorjm iste. Adetim 2 gun gecti. Ama pazartesihe kadar beklicem. Kasikta atma bendede oluyo bi kac saniye insallah tutmustur hepimizinki
Hamilelik belirtileri birebir adet belirtileriyle aynıymış canım geçtiğimiz aylarda aynı atmaları batmaları ağrıları bende yaşadım ama peşine adet oldum. 1 çocuğu olan bir arkadaşım adet belirtilerinden tek farkı çok sık tuvalete çıkıyorsun dedi özellikle gece neredeyse her saat tuvaletteydim dedi. Rabbim gönlüne göre versin inşalllahMerhabalar ben 20mayista çatlatma iğnesi oldum 3haziran 14.gun sol tarafimda 1 2sn bise attı ve geçiş oldu sanki. Kasık ağrısı var ama çok deil ve üç gundurlu bel ağrısından yatamıyorum sizce hamile olma ihtimalim var mı
Hepimizinde versin inşallahHamilelik belirtileri birebir adet belirtileriyle aynıymış canım geçtiğimiz aylarda aynı atmaları batmaları ağrıları bende yaşadım ama peşine adet oldum. 1 çocuğu olan bir arkadaşım adet belirtilerinden tek farkı çok sık tuvalete çıkıyorsun dedi özellikle gece neredeyse her saat tuvaletteydim dedi. Rabbim gönlüne göre versin inşalllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?