Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesinden sonra ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım canım tam olarak öğrenmek istediğim buydu teşekkürler:) ben o zaman 3.gunu gideyim doktor beni yönlendirir muhtemelen :)

Kızlar acil bakın hele !!
Catlatma iğnesi için doktora kacıncı gün gittiniz ? Ovulasyon gunum adetin 12.gunu. Ben adetin 3-4.gunune randevu aldım doğrumu yaptım yumurta takibi için ?
Canim eğer bu ay klomen falan kullanmadıysan adetin bittikten sonra takibe başlayabilirsin. Hatta eğer adetliysen bittikten sonra incir kurune başla hemen ve devamli kontrole git. Ben yarın iğne vurdurucam hatta.

Canim eğer bu ay klomen falan kullanmadıysan adetin bittikten sonra takibe başlayabilirsin. Hatta eğer adetliysen bittikten sonra incir kurune başla hemen ve devamli kontrole git. Ben yarın iğne vurdurucam hatta.
Yok canım daha bişey kullanmadım. Eşim yaza erteliyor bende bu ay son kez şansımı deneyim olursa olur diyorum olmazsa ertlelicem mecbur. bu yuzden bu ay direk iğne denemesi yapayım diyorum bekleme şansım yok cunku bu ay olmazsa 7 ay sonraya kalcak klomen değilde progestan vermişti gecen hamileliğimde doktor onuda iğneden sonra kullanmaya başla demişti. 6-7 kasım gibi adet olcam 10nda gitcem :)

Iğne vurulduğun gün mü basladın progestana canım ? Evet dene bu ay şansını inşaallah rabbim gönlüne göre verir. Bende iğne oldum 1 saat önce. Akşam icicem progestani bende.

Iğne vurulduğun gün mü basladın progestana canım ? Evet dene bu ay şansını inşaallah rabbim gönlüne göre verir. Bende iğne oldum 1 saat önce. Akşam icicem progestani bende.
Herkesin doktoru farklı söylemiş canım ablamınkide öncesindemi başlatmıştı öle bişeydi. İnşallah tutar canım yaz gelişmeleri mutlaka:)

Çarşamba iğne yaptırdım dün de kasiklarimda bir ağrı var anlatamam ve hala ağrıyor acaba iğneden mi nolur bilgi verin. Adet sancısından beter

Çarşamba iğne yaptırdım dün de kasiklarimda bir ağrı var anlatamam ve hala ağrıyor acaba iğneden mi nolur bilgi verin. Adet sancısından beter
Benim ilk yaptırdığımdan bu yana zaman gecti hatırlayamadım ama burdaki arkadaşlar yazmış bu tarz bi ağrının olduğunu, iğneyi yeni yaptırmışsın canım adetlik bi durum yoktur bence sıkıntı yapma

Evet canım iğneden. Ve yumrtanin catladigina işaret bu. Bugunu de degerlendir bence. Sonra gün aşırı denersinz bir hafta boyunca.

Ya merhaba benim hic bilmediğim konular bunlar kizlar ben bugun regl oldum doktorum bana klomen verdi 3.gun baslicam 5 gun icip 6 gun sonrda kontrole gidecem. Sonraki surec nasi isliyir ogun ignemi yapılıyor? Yardimci olun lütfen kafayi yicem valla ya

Dr dediģi gün kontrole gidiyorsun canım. Yumurtan olusmusmu boyutlarj nedir ultrason ile bakiyor. Eğer istenilen boyutta ise (18-22mm) çatlatma ignesi vuruyor. Çatlatma iğnesi vurulduğun saatten itibaren 36 saat hesaplayip 36saat sonra ilk iliskine giriyorsun. Sonra iliski düzenini dr söyler mutlaka. Stres yapma çünkü bu çok önemli. Sormak istedģn birşy olursa da ćekinmeden sorabilirsin. Elimden geldiğince cevaplamaya çalışirm

Kimisine igne yapmamislar ama nedenki? Bide o 36 saati degerlendiremezsem yani doktorun dedigi zaman olmazsa olmazmi spermler 36 ile 48 saat tuplerde canli duruyor die duymustum. Benim esim muhendis ve isi cok yorucu gelince cok yorgun oluyo ve degil iliski yemek yeneye takati kalmıyor insan ister istemez geriliyo iste o gunlerde iliski olacak die bide ilk aydan basarili olma ihtimalim ne acaba olurmu ki hemencik? Cok tesekkur edrrim ilgine cnm valla tam bilen birini bulmak cidden cok zor

Temtemmm canim ben carsamba rahim filmi cekildim o gun 11. Gunumdu doktor yumurtan var dedi hatta 11 ve 12 gun ovl. Testi yaptim 12. Gun kopkoyu iki cizgi cijti. Sonra cuma salak doktora gittim. Allahtan tuplerim acik bi sorunun yok dedi. Ama yumurtalikta yumurtan yok dedi. 2 gun once vardi dedim yok bak dedi oda sasirdi. Yunurta catlarsa gorunmezmi anlamadim ya

Allah Allah nasıl olabiliyor ki öyle ya bu doktorlar niye böyle anlamadım valla başka bi doktora daha görünseydin canim o koyu çıktığı günü değerlendirdiniz mi barı?

Evet degerlendirdik cunku guvenmiyorum artik doktorlara. Valla biktim. Para bozup stres yapmaktan baska ise yaramiolar

Evet degerlendirdik cunku guvenmiyorum artik doktorlara. Valla biktim. Para bozup stres yapmaktan baska ise yaramiolar
Valla bende güvenmiyorum ya çeşit çeşit tedavi uyguluyorlar sanki hepsi aynı kitabı okumamış gibi. Ben de perşembe günü çatlatma iğnesi oldum 3 gün öncesinde ilacım bitmişti ama doktorum femarayı hala kullandırıyor iki gün içmeyeceksin 1 gün 1 tane içeceksin birden bire bırakmayacaksın femarayı diyor. Yumurtam oluştu büyüdü çatladı ama hala içiyorum ilacı. İnternete bakıyorum böyle kullanana hiç rastlamadım

Benim bir sorum olacak. Her ay düzenli adet oluyorum dediniz.. fakat pko bildigim kadarıyla düzensiz adet demek nasıl oluyor.

Merhaba.. çatlatma iğnesi neden oluyorsunuz. Adetleriniz düzensiz mi

Benim bir sorum olacak. Her ay düzenli adet oluyorum dediniz.. fakat pko bildigim kadarıyla düzensiz adet demek nasıl oluyor.
Kimi zaman düzenli oluyorum kimi zaman düzensiz oluyorum. Evlendikten sonra 1 seneye yakın düzenli olmuştum ama öncesinde 1,5-2 ayda bir oluyordum. Bide pko nun değişik değişik belirtilerini yaşayan var tüm belirtiler bir arada olacak düye birşey yok benim bildiğim kadarıyla

Hadi jnsallah tutmustur seninki bu ay. Famera ne ilacydi temtemmm bide sorsaydin doktora neden iciyorum diye keske gerci konusma firsati vermiyolarki insana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…