- 11 Nisan 2023
- 777
- 152
- 23
- 28
Sabah regl oldum o kadar tüm testler pozitif çıkmıştıkayy kan testi yapıp haber veerr![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah regl oldum o kadar tüm testler pozitif çıkmıştıkayy kan testi yapıp haber veerr![]()
Ama sabah adet oldum malesefAaaaa var vallahemen kan ver yarın
![]()
Nasıl yaaaaaa :/ yerleşme olabilir mi canım geliyor mu bayaAma sabah adet oldum malesef![]()
Sabah biraz gelmişti şimdi az az yine geliyorNasıl yaaaaaa :/ yerleşme olabilir mi canım geliyor mu baya
Ya yemin ediyorum normalde olsa olmaz şimdi bekliyoruz yaaa tüm hatalar yanlış testler bizi bulurSabah biraz gelmişti şimdi az az yine geliyor
yok malesef regl oldum..Selam canım test yaptın mı ? Ben de pcos vardı. Doktorum iğneden sonra gecikmen çok uzun sürmez demişti. 15.gün test yapmıştım pozitifi öyle görmüştüm
nasıl ya 17. günde öyle belirgin ikinci çizgiden sonraAma sabah adet oldum malesef![]()
canım ben bi şey göremedim ama şüphen varsa kan ver kesin olsunYa kızlar kafayı yicem 12. Gün bugün şimdi yaptım yine test gölge var mı ben mi yanlış görüyorum artık :/ kan vericem ama mecbur tatilden dolayı pazartesiye kaldı. 2 gün öncede böyleydi yok gibi gördüm ertesi gün pembe çizgi vardı
Pazartesi vericem canım zaten yarın regl olurum aşılamadan 13 gün sonra regl oluyorum genelde. Hayır regl olsam da kurtulsam diyorum artık doktor gebeliğin olursa riskli olacak dediği için ne doğru düzgün spor yapabiliyorum ne temizlik gerçi bugün yeter aaa diyip daldım temizliğecanım ben bi şey göremedim ama şüphen varsa kan ver kesin olsun
Bende anlamadım ya sabah birden başladı keşke test yapmasaydim diyorum vallahi en azından görmeden hasta oldum derdimnasıl ya 17. günde öyle belirgin ikinci çizgiden sonra
evet yapmadık yapmadık dayanamadın bu hatalı testler çok üzüyo gerçekten inşallah bi dahaki ay pozitif görürüz canımBende anlamadım ya sabah birden başladı keşke test yapmasaydim diyorum vallahi en azından görmeden hasta oldum derdim
aa neden riskli aşılama nasıl oluyo tam olarak ben bilemiyorum daPazartesi vericem canım zaten yarın regl olurum aşılamadan 13 gün sonra regl oluyorum genelde. Hayır regl olsam da kurtulsam diyorum artık doktor gebeliğin olursa riskli olacak dediği için ne doğru düzgün spor yapabiliyorum ne temizlik gerçi bugün yeter aaa diyip daldım temizliğe![]()
Benim rahim durumundan dolayı canım unicorn uterus benim sağ tüpüm ve rahmimin sağ tarafı doğuştan yok. yani sol taraf gelişmiş sadece çok küçük bi rahmim var :/ yoksa aşılama riskli değil tabiki. Benim gebelik olursa gebelik riskli.aa neden riskli aşılama nasıl oluyo tam olarak ben bilemiyorum da
nasip değilmiş, beklicez hep birlikte. Allah hepimize pozitif sonuçlar almayı nasip etsinSabah regl oldum o kadar tüm testler pozitif çıkmıştık![]()