• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesinden sonra dik duramıyorum

havvam87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
229
1
66
İstanbul
ben klomen ve çatlatma iğnesinden sonra cuma kontrole gittim ve herşey yolundaydı,yumurtam çatlamış vs... ama o günden sonra giderek artan kasık ağrım,hatta acım var.ve gitgide mideme kadar çıktı ağrım ,yataktan zor kalktım ve diklenemiyorum,doktor 10 gün şişliğin olur dedi ama bu çok daha fazlası,napcam bilmiyorum,dik duramıyorum resmen ya

mrb canım bende klomen+ovitrelle vuruldum bnmde sonrasında cok ağrım oldu bacağım falan kasıldı doktorum kjist oluşabilir ondan cok ağrın olur yada yumurta çatlıyorsa olur dedi Allah yardımcın olsun seni anlıyorum bnde cektim

mrb canım bende klomen+ovitrelle vuruldum bnmde sonrasında cok ağrım oldu bacağım falan kasıldı doktorum kjist oluşabilir ondan cok ağrın olur yada yumurta çatlıyorsa olur dedi Allah yardımcın olsun seni anlıyorum bnde cektim

benim cuma günü bakmıştı zaten yumurtan yok çatlamış dedi,yani kist olmuyo sanırım bu durumda.ama içim su dolu ve sallanıyo sanki,zaten o kadar hassas ki,ilişki bile olamadı ki,sadece 3 kez verdiği saatlerde oldu,sonra artık ağrılarım çok olduğundan yapamıyoruz.eşim sabah yatakta ağrıyla görünce beni,keşke yaptırmasaydın şu iğneyi dedi,bilmiyorum ya çok zor bi süreç,bidaha çok gerekmez inşallah da yaptırmama gerek kalmasın inşallah

Back