Daha adetine varmış. Geç döllenme olabilir ve yükselme de olabilir. Ilac ile gebelik planlamasında sonucu beklemekten başka çare olmuyor. Cunku içerideki koşulları bilemiyoruz. Sperm yumurtaya ulaştı mı yada sağlıklı sperm yumurtayı dölledi mi. Döllenme yumurta rahme ulaşıp tutundu mu. Bunların hepsi süreç be bilinmezlik.Merhaba, pcosum var. Fermara isminde bir ilaç kullandım 4 büyük yumurtam oluştu. 27 haziranda çatlatma iğnesi oldum. Bugün yani 14. gün kan testi, beta HCG testi verdim ve 1.61 çıktı. Adetime 6 gün var. İnanılmaz üzgünüm kızlar.. Yükselme ihtimali var mı? Eğer yoksa diyelim regl oldum, sonrasında aynı tedavi yeniden uygulanıyor mu? En önemlisi olumsuz sonuçlarda kendinizi nasıl toparladınız?
Güncelleme yapayım regl oldum malesef çok üzüldümRica ederim ne demek. Kısa sure içerisinde rahim filmi ve semen analizi yaptırın esinizle. Orda bi engel varmi yokmu belli olur. Meryem ve hurmaya gelince. 41 hurmaya 41 meryem suresi okunuyor. Yani her hurmaya 1 adet meryem. Sen yada başkası da okuyabilir. Sonra okunmuş hurmalari 1 er tane sabah aç karnına esin ve sen tüket. 20 gün sürüyor böyle. En son kalan 1 hurmayi da eşinle boluserek tuketin. Niyet edersin en başta meryem suresi okunduğunda secde ayeti var. Secdesini unutma. İnanarak yap allahin izniyle kısa sürede nasip olacaktır.
Hayirlisi böyleymiş diyelim. Rabbım sağlıklı hayirli gebelik nasip etsin. Bu bi kaç gün moral bozukluğu ile geçebilir kendini salma adet dönemini kendini toparlama için kıymetli zaman olarak bil. Ve sonra tavsiye ettiğim uygulamalara başla. Allaha inan ve teslimiyetle devam et yoluna. Belki 1 ay belki 5 ay sonra olur onu sadece Allah bilir. Israrla duaya devam et. Ve asla isyana düşme.Güncelleme yapayım regl oldum malesef çok üzüldüm
Sizi karşıma Allah çıkarttı. Çok teşekkür ederim, Allah sizden razı olsunHayirlisi böyleymiş diyelim. Rabbım sağlıklı hayirli gebelik nasip etsin. Bu bi kaç gün moral bozukluğu ile geçebilir kendini salma adet dönemini kendini toparlama için kıymetli zaman olarak bil. Ve sonra tavsiye ettiğim uygulamalara başla. Allaha inan ve teslimiyetle devam et yoluna. Belki 1 ay belki 5 ay sonra olur onu sadece Allah bilir. Israrla duaya devam et. Ve asla isyana düşme.
Estağfurullah ne demek. Rabbım cümlemizden razı olsun.. Rabbım yolunuzu kolaylastirsin müjdeli haberini alabilmek nasıl olsun bende dua edicem sanaSizi karşıma Allah çıkarttı. Çok teşekkür ederim, Allah sizden razı olsunYeniden ilaç kullanıcam pazar günü ve 26 sında yumurtalar büyüdüyse iğne olup süreci tamamlayacağım. İnşallah önümüzdeki ay hayırlı haberler alırım sizinle paylaşırım. Rabbim ne eylerse güzel eyler
Amin inşallah, öyle mutlu olurum ki.. Sağolun herşey gönlünüze göre olsun bende sizin bu güzel kalbiniz için dua edicemEstağfurullah ne demek. Rabbım cümlemizden razı olsun.. Rabbım yolunuzu kolaylastirsin müjdeli haberini alabilmek nasıl olsun bende dua edicem sana
Güzel niyetlerle gelmişsiniz kalbinize göre biri denk gelmiş diyelim.Amin inşallah, öyle mutlu olurum ki.. Sağolun herşey gönlünüze göre olsun bende sizin bu güzel kalbiniz için dua edicem
İyi günler canım sonuç ne acabaMerhaba, pcosum var. Fermara isminde bir ilaç kullandım 4 büyük yumurtam oluştu. 27 haziranda çatlatma iğnesi oldum. Bugün yani 14. gün kan testi, beta HCG testi verdim ve 1.61 çıktı. Adetime 6 gün var. İnanılmaz üzgünüm kızlar.. Yükselme ihtimali var mı? Eğer yoksa diyelim regl oldum, sonrasında aynı tedavi yeniden uygulanıyor mu? En önemlisi olumsuz sonuçlarda kendinizi nasıl toparladınız?
Olmadı.. Çatlatma iğnesinden 15 gün sonra yani dün regl oldumz 2. de başarısız oldu.. çok üzgünümAmin inşallah, öyle mutlu olurum ki.. Sağolun herşey gönlünüze göre olsun bende sizin bu güzel kalbiniz için dua edicem
Malesef olmadı. Dün adet oldum ..Güzel niyetlerle gelmişsiniz kalbinize göre biri denk gelmiş diyelim.aklına takılan bi sey olursa özelden yazabilirsin konuşuruz