Çatlatma iğnesinden sonra 10. Gün hcg

11. günü baktırdım hcg 2.8 di bugün yine verdim sonuçları bekliyorum inşallah iğnenin etkisi değildir ve artmıştır
sen naptın canım
Bugün 15. Gün geçen ay bugün akşam olmuştum bekliyorum olmazsam yarın kan vericem hemen dün sabah evde test yaptım 5 dk bekledim negatifti yarim saat sonra baktım silik çizgi var 10 dk dan sonrasına güvenmeyin diyorlar o yüzden umutlanmak istemiyorum bekliyorum bakalım ama hafif agrım var batma şeklinde dünden bugüne de mide bulantı var sürekli kuru bi bulantı hayırlısı olsun inşallah bugunki sonuç artmış olarak çıkar senin

Üstünden geçmiş bence test yap hemen bize de haber ver

Malesef 1.6 ya düşmüş... umutlar bir dahaki aya. bence olabilirsin canım inşallah tutmuştur güzel haberlerini bekliyoruz :)

canım çok geçmiş üstünden inşallah hamilesindir korkma test yap ben 3 ay bu tedaviyi gördüm hep 14 ya da 15. gün adet oldum tüm tanıdıklarım da öyle oldu bence sabah test yapmalısın

Üstünden geçmiş bence test yap hemen bize de haber ver

Testim yok ki. Bat günüm de 1haziran. Batı bekliyorum.
Fazlasıyla belirtim var ama kaç kere böyle oldu ardından adet oldum. Ondan korkuyorum. Senin ne gibi belirtilerin var?

canım çok geçmiş üstünden inşallah hamilesindir korkma test yap ben 3 ay bu tedaviyi gördüm hep 14 ya da 15. gün adet oldum tüm tanıdıklarım da öyle oldu bence sabah test yapmalısın

Yaaa ne diyorsun? Çok sevindim demekki umut var. 2-3gündür belim ve kasığım çok ağrıyor. Dün gece fazla sancım oldu yumurtalıklarda. Bu sabah da dişlerimi fırçalarken öğürdüm. Baş ağrısı kasık ağrısı sırt ağrısı ne ararsan var. Testim yok evde. Yarın yapabilirim inşaALLAH

çatlatma iğnesi ile ilk tedavin mi canım

Testim yok ki. Bat günüm de 1haziran. Batı bekliyorum.
Fazlasıyla belirtim var ama kaç kere böyle oldu ardından adet oldum. Ondan korkuyorum. Senin ne gibi belirtilerin var?
Benim nerdeyse hiç belirtim yok bel agrım var ama çalışıyorum ona bağlı genelde oluyor 2 gündür kasığımda hafif ağrı olup geçiyor saniyelik batma tarzında bide dünden beri mide bulantısı var üşütmüş de olabilirim yani hiç biseyi hamilelikte yorup umutlanmak istemiyorum geçen ay çok umutlanmıştım sonrasında çok üzüldüm bu ay bekliyorum

İnşaAllah 2-3saat sonra test yapcam çok heyecanlıyım. Çıkmalı dimi. 18.günü bugün.. Senin kaçıncı denemen?

İnşaAllah 2-3saat sonra test yapcam çok heyecanlıyım. Çıkmalı dimi. 18.günü bugün.. Senin kaçıncı denemen?
Inşallah çıkar canım dualarım seninle çıkmalı bence de 18. Günü olmuş bugün ben geçen ay 15. Gün-de adet olmustum normali de 14 yafa 15 günmüş senin 3 gün üzerinden geçmiş inşallah vardır bize de mutlu haberi verirsin benim bugün 15. Gün korku heycan hepsi birbirine girdi benim iğnede 2. Ayim geçen ay olmamıştı

17-18günde adet olanlar da varmış şimdi gördüm moralim biraz bozuldu gibi. Deminki ağrılarım geçti çok şükür. Korkuyorum ama inşaALLAH hamileyizdir. Rabbim mübarek ayda kabul etsin dualarımızı inşaALLAH

Inşallah canım bu ay yüzümüz güler. Moralini bozma seninki inşallah bebişten gecikiyordur iyi düşünelim iyi olsun bizi habersiz bırakma

bence yarın sabah hemen bi test patlat bence çift çizgiyi göreceksin :) benim de bu ay ilkti baya umutlanmıştım daha doğrusu hemen olur sanıyordum moralim bozuldu biraz. senin kaçıncı denemen canım ?

bence yarın sabah hemen bi test patlat bence çift çizgiyi göreceksin :) benim de bu ay ilkti baya umutlanmıştım daha doğrusu hemen olur sanıyordum moralim bozuldu biraz. senin kaçıncı denemen canım ?
Ignede 2. Denemem onun oncesinde 2 ay dupahston kullanmıştım tedavide 4. Ayim iğnede 2. Ayim bu ay çift yumurta gelişmişti 2.1 2.0 bakalım umutlanmak istemiyorum dün dayanamayıp yaptım negatif cıktı 30 dk sonra baktım pozitifti 10 dk sonrası yanlış olabilir yazıyor çok karışırım şuan geçen ayda çok umutlanmıştım 15. Gun kan verdim sonuvlari beklerkdn adet oldum o yuzden bu ay cok temkinliyim bozma moralini her ay dans daha da artıyormuş stres yapma hiç allahın izniyle bizimde bebislerimiz olucak

Maalesef ben düşük yaptım. İlkinde iğnenin 19.günü filan adet oldum çünkü progestan kullandım o geciktirdi adetimi.

Merhaba bende 2 haziranda chorriomon 5000 yaptırdım. Ne zaman silikleşecek diye 6. Gün idrar testi yaptım negatifti. Ertesi gün yine negatif dedim heralde ilaç etkisi geçti. Sonraki günler pozitif çıktı bugün 11. Gün yine negatif bugün adet günüm normalde ama olursam zaten negatif olmazsam da üç ya da dört gün geçince test yaptıracam çünkü ilaç adeti erteleyebilirmiş

12 gün sonra yapılan testte çıkar yüksek ihtimalle. Hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…