15. Gün iğnenin etkisi geçmiştirMerhabalar, bugün çatlatma iğnemin 15. Günü. 5 gündür aşırı şiddetli kasık ağrım var. Bugün kahverengi ve hafif pembe bir akıntım oldu. Adetime daha 7 gün var. Sizler çatlatma iğnesinden kaç gün sonra adet oldunuz? Şimdiden teşekkürler
Evet test yaptım. Negatif çıktı.15. Gün iğnenin etkisi geçmiştir
Test yaptınız mı
Kan vermeniz sizi doğru sonuca götürecekEvet test yaptım. Negatif çıktı.
Eğer akıntım artıp adete dönüşmezse hafta içi kan tahlili yaptıracağımKan vermeniz sizi doğru sonuca götürecek
Ovitrelle sonrası adet daha öne çekiliyor o zaman. Henüz bat a 6 gün var. Hala yoğunlaşmadı ama şiddetli ağrılarım var çok.Regl olacaksiniz buyuk ihtimalle
Aynilari bende de olmustu ovitrelle beni mahvetmisti gazdan yuruyemiyordum sonra kimyasal gebelik yasadim vuruldugum ay. Hemen sonraki aysa hamile kaldim kendiliginden :)Ovitrelle sonrası adet daha öne çekiliyor o zaman. Henüz bat a 6 gün var. Hala yoğunlaşmadı ama şiddetli ağrılarım var çok.
Sizin adınıza sevindim. Ovitrelle ilk kez kullandım ben de bu ay adet olacağım zaten belirtilerim de var. Bakalım umudum yok olacağına dair. Hayırlısı diyelim teşekkür ederim.Aynilari bende de olmustu ovitrelle beni mahvetmisti gazdan yuruyemiyordum sonra kimyasal gebelik yasadim vuruldugum ay. Hemen sonraki aysa hamile kaldim kendiliginden :)
Hic belli olmaz biliyo musun ben 14.gun negatifi gordukten sonra 17.gun beta birden yukseldi. Hamilelik belirtileri ile ader belirtileri neredeyse ayni zatenSizin adınıza sevindim. Ovitrelle ilk kez kullandım ben de bu ay adet olacağım zaten belirtilerim de var. Bakalım umudum yok olacağına dair. Hayırlısı diyelim teşekkür ederim.
Maalesef benim için bu ay yine olmadı adetim başladıHic belli olmaz biliyo musun ben 14.gun negatifi gordukten sonra 17.gun beta birden yukseldi. Hamilelik belirtileri ile ader belirtileri neredeyse ayni zaten
Hic uzulme diger aya insallahhMaalesef benim için bu ay yine olmadı adetim başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?