Çatlatma iğnesinden (ovitrelle) kaç gün sonra adet oldunuz?

Yesldenz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2022
270
82
28
31
Merhabalar, bugün çatlatma iğnemin 15. Günü. 5 gündür aşırı şiddetli kasık ağrım var. Bugün kahverengi ve hafif pembe bir akıntım oldu. Adetime daha 7 gün var. Sizler çatlatma iğnesinden kaç gün sonra adet oldunuz? Şimdiden teşekkürler

15. Gün iğnenin etkisi geçmiştir
Test yaptınız mı

Ovitrelle sonrası adet daha öne çekiliyor o zaman. Henüz bat a 6 gün var. Hala yoğunlaşmadı ama şiddetli ağrılarım var çok.
Aynilari bende de olmustu ovitrelle beni mahvetmisti gazdan yuruyemiyordum sonra kimyasal gebelik yasadim vuruldugum ay. Hemen sonraki aysa hamile kaldim kendiliginden :)

Aynilari bende de olmustu ovitrelle beni mahvetmisti gazdan yuruyemiyordum sonra kimyasal gebelik yasadim vuruldugum ay. Hemen sonraki aysa hamile kaldim kendiliginden :)
Sizin adınıza sevindim. Ovitrelle ilk kez kullandım ben de bu ay adet olacağım zaten belirtilerim de var. Bakalım umudum yok olacağına dair. Hayırlısı diyelim teşekkür ederim.

Sizin adınıza sevindim. Ovitrelle ilk kez kullandım ben de bu ay adet olacağım zaten belirtilerim de var. Bakalım umudum yok olacağına dair. Hayırlısı diyelim teşekkür ederim.
Hic belli olmaz biliyo musun ben 14.gun negatifi gordukten sonra 17.gun beta birden yukseldi. Hamilelik belirtileri ile ader belirtileri neredeyse ayni zaten

5 temmuzda ovitrelle atıldığım güne göre 15.ci gün oluyo idrarda varsa bişey çıkar mı

Merhaba ben de ovitrelle vurdurdum bu ay. Vurulduğum gün hariç bugun 14. Günüm 11 ve 12. Günlerde test yaptim.ve ikinci cizgi silik çizgi cikti her iki gun de böyle olup hamile kalan var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…