Canım beni iğneden oniki gün sonra çağırdı. İnşallah gönlüne göre olur.Evet çok sinir bozucu kasık ağrımda çok umarım regli olmam doktor kontrole çağırmadı beni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım beni iğneden oniki gün sonra çağırdı. İnşallah gönlüne göre olur.Evet çok sinir bozucu kasık ağrımda çok umarım regli olmam doktor kontrole çağırmadı beni
İnşallah canım peki kontrolde yumurtan çatlamışmıydıCanım beni iğneden oniki gün sonra çağırdı. İnşallah gönlüne göre olur.
E 12 gün sonra zaten döllenme olmuş olmuyormu başarılı geçtiyse o ay gebelik varmı diye çağırdıİnşallah canım peki kontrolde yumurtan çatlamışmıydı
İnşallah canım peki kontrolde yumurtan çatlamışmıydı
Geçen hafta cuma ilaç bittikten sonra kontrole gittim. Yumurta oluşmuştu 2 tane bir gün sonra tekrar çağırdı. Cumartesi yani bir hafta önce tekrar gittim çatlatma iğnesi oldum. Şimdi önümüzdeki çarşamba gidecem 4-5 gün kaldı.E 12 gün sonra zaten döllenme olmuş olmuyormu başarılı geçtiyse o ay gebelik varmı diye çağırdı
Adet olmadin sanirim degilmi idrar testinde adetinin 5_10gun gecikmesi gerek diye biliyorum ama burda cok gordum hafif silik olan genelden hamile cikiyor canim hemen kan testi yaptir geciktirme bence hamilesin insallah.Kızlar bugün adet günümdü test yaptım böyle çıktı 2.çizgiyi sizde görüyormusunuz öküz kocam test mi bozuk bu niye silik dedi sinir etti beni
Evet çatlatma iğnesi yaptırdım yarın gidicem tahlile bugün regli günümdü olmadım ama damla damla lekelenmelerim varSonucu burayada yaz olurmu catlatma ignesimi yaptirmistin sende ?
Evet çatlatma iğnesi yaptırdım yarın gidicem tahlile bugün regli günümdü olmadım ama damla damla lekelenmelerim var
Teşekkür ederim umarım öyledir inşallah herkes bu ay hamile kalır tedavilerimiz olumlu sonuç verir rabbim izin verir inşallahHadi insallah hamilesindir ya cok sevindim senin adina. Bu arada ben hilal yasim 30 benimde igne yapilali 7.gunum. banada dua et olurmu. Umarim lekelenmelerin yerlesme olayindandir ya.
Teşekkür ederim umarım öyledir inşallah herkes bu ay hamile kalır tedavilerimiz olumlu sonuç verir rabbim izin verir inşallah
Pozitif canım bu silik olması bunu değiştirmiyor:))Kızlar bugün adet günümdü test yaptım böyle çıktı 2.çizgiyi sizde görüyormusunuz öküz kocam test mi bozuk bu niye silik dedi sinir etti beni
Pozitif canım bu silik olması bunu değiştirmiyor:))
Mesajı yeni gördüm hayırlı olsun Maşallah. Kan testi yaptırdın mı?
Hamile hamile Maşallah:)Evet silik cikmis ama burdaki gorduklerimden deneyimim hamile sanirim degilmi darisi bize ya. Sizin varmi ?
Hamile hamile Maşallah:)
Yok canım benim uğraşıyoruz işte. Beklemedeyim.
Darısı bekleyen herkese inşallah. Ne kadardır deniyorsunuz?
Hayırlısı canım üç ay daha kısa bir zaman olur inşallah hayırlısı ileBiz 2.senemiz evliligimizin cocugada 3 aydir ugrasiyoruz tedavimizde yumurta olusmuyo bende klomenle bu ay bi tane iyi durumda vardi. Igne yapildi bugun 7.gunum bekliyorum bakaalim ama asiri kasik agrim var bu agriyla olurmu bilmiyorum. Senin durumun ne canim
Amin insallah canim. Senin durumun neydi?Hayırlısı canım üç ay daha kısa bir zaman olur inşallah hayırlısı ile
Bizim bir yılı geçti korunmuyoruz ama olmadı. Öncesinde bir dış gebelik geçirdim. Bu ay klomen kullandım. Çatlatma iğnesi ayın 14. ünde oldum. beklemedeyim. İnşallah ikimizin de bu ay hayırlısı ile gelir bebişlerimizAmin insallah canim. Senin durumun neydi?