Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çatlatma iğnesinin 13. Günü yaptımKızlar 12 gün önce çatlatma iğnesi yaptık adet günüme 5 gün var test yapsam cikarmi acaba yardimm
Hemen belli etti mi yoksa silik mi cıktı acabaÇatlatma iğnesinin 13. Günü yaptım
Belli olduHemen belli etti mi yoksa silik mi cıktı acaba
Bende 6 ekimde çatlatma iğnesi oldum beklemedeyim.. belirtileriniz nelerdi? Benim hiç akıntım olmadıBelli oldu
Bende 5 ekimdeBende 6 ekimde çatlatma iğnesi oldum beklemedeyim.. belirtileriniz nelerdi? Benim hiç akıntım olmadı
Belirtileriniz var mı acabaBende 5 ekimde
Sadece sık idrara çıkıyorum başkada yok yani ümitli değilimBelirtileriniz var mı acaba
Bende 6 ekimde çatlatma iğnesi oldum beklemedeyim.. belirtileriniz nelerdi? Benim hiç akıntım olmadı
Merhaba kızlarBende 5 ekimde
Benim bugün negatif cıktı p.tesi kontrolüm var yine klomen verir kesin.. pufpufMerhaba kızlar
Sonuçlar ne oldu? Ne zaman test yaptınız?
Umarım pozitif çıkar. Nasıl hissediyorsun peki herhangi Farklı durum var mı vücudunda hissettiğin. Benim bir sürü sivilce çıkmaya başladı yüzümde anlamadım gittiRegli tarihim pazar günü buyüzden daha test yapmadım
Hayırlısı olsun tatlım ya. Denecek bir şey yok maalesef. Kaçıncı ay klomende?Benim bugün negatif cıktı p.tesi kontrolüm var yine klomen verir kesin.. pufpuf
Umarım... çatlatma iğnesinden 6 gün sonra lekelenmem oldu 1 defa çok üşüyorum iki gündür başağrım var gerçi bende migrende var bağlantılı olabilir ama bilmiyorum ki beklemekten belirti delisi oldum çıktımUmarım pozitif çıkar. Nasıl hissediyorsun peki herhangi Farklı durum var mı vücudunda hissettiğin. Benim bir sürü sivilce çıkmaya başladı yüzümde anlamadım gitti
Kaçıncı ay bu çok kullanmamak lazımmış sonra vücud alıştığı için tepki vermiyormuşBenim bugün negatif cıktı p.tesi kontrolüm var yine klomen verir kesin.. pufpuf
Yumurtlama kanaması olabilir. Ki inşallah öyledir. Beklemek zaten insanı yoruyor. O tuttu mu tutmadı mı kısmı maalesef geçmek bilmiyor. Ben de öyle oldum belirti delisi :) ama ben adet belirtileri yaşıyorum. Sinirim bozuluyor. Hayırlısı artık. İğneden kaç gün sonra kontrol istedi doktor?Umarım... çatlatma iğnesinden 6 gün sonra lekelenmem oldu 1 defa çok üşüyorum iki gündür başağrım var gerçi bende migrende var bağlantılı olabilir ama bilmiyorum ki beklemekten belirti delisi oldum çıktım
Evet çok sinir bozucu kasık ağrımda çok umarım regli olmam doktor kontrole çağırmadı beniYumurtlama kanaması olabilir. Ki inşallah öyledir. Beklemek zaten insanı yoruyor. O tuttu mu tutmadı mı kısmı maalesef geçmek bilmiyor. Ben de öyle oldum belirti delisi :) ama ben adet belirtileri yaşıyorum. Sinirim bozuluyor. Hayırlısı artık. İğneden kaç gün sonra kontrol istedi doktor?
2. Ayım dıHayırlısı olsun tatlım ya. Denecek bir şey yok maalesef. Kaçıncı ay klomende?
2.ayım dıKaçıncı ay bu çok kullanmamak lazımmış sonra vücud alıştığı için tepki vermiyormuş