- 20 Şubat 2017
- 76
- 82
- 18
- Konu Sahibi hamile_olmak
-
Bugün 7.gün çok erken yaparsan doğru sonuç alamazsin.catlatma ignelerinde hcg hormonu olduğu için pozitif görülebilir o yüzden vucuttan bunun atılması gerekir en doğrusu 14.gün kan testi vermenyani şimdi hamilelik testi yapsam çıkmaz değimi?
Cikabilir canım ama bana kalsa en iyisi kan testi vermek daha kesin sonuç alırsın çünkü inşallah hayırlı haber alirsinBenim de çatlama iğnesinden sonraki 15.günün bugün idrar testi yapsam doğru sonuç çıkar mi acaba
Amin cnm.inşallah kan testini adetim geçerse yapmayı düşünüyorum teşekkür ederimCikabilir canım ama bana kalsa en iyisi kan testi vermek daha kesin sonuç alırsın çünkü inşallah hayırlı haber alirsin
Merhaba arkadaşlar,
ben erkek bebek sahibi olabilmek için klomen kullandım,ve gecen hafta carsamba çatlatma iğnesi vuruldum 36 saat sonra ilişki oldu.
sizce testi ne zaman yapmalıyım?
AYRIM DEĞİL CNM ALLAHTAN HAYIRLISIYLA DİLEYİP 2 PRENSESİMİZİN ÜSTÜNE 1DE OĞLUŞUMUZ OLSUN İSTİYORUZ.ALLAHIM HERKESİN KALBİNE GÖRE VERSİN.Erkek bebek mi? Niye bu ayrim?
tamamda erkek bebek ne alakaaaaa klomen erkek bebek mi yapıyormuş sadece ?AYRIM DEĞİL CNM ALLAHTAN HAYIRLISIYLA DİLEYİP 2 PRENSESİMİZİN ÜSTÜNE 1DE OĞLUŞUMUZ OLSUN İSTİYORUZ.ALLAHIM HERKESİN KALBİNE GÖRE VERSİN.
Test 14 Gün sonra doğru çıkarArkadaşlar merhaba. Çatlama iğnesi olalı 11 gün oldu. Test ysptım negatif. Moralim bozulfu ama ne yapmalıyım. Kan versem mi
Cevapladığın için teşekkür ederim canım. Bu gün kan verdim çatlatma iğnesinin 12. Günü idi ve negatif. Adet olup tekrar gideceğim doktoraTest 14 Gün sonra doğru çıkar
Rica ederim hayırlısı olsun hakkinizdaCevapladığın için teşekkür ederim canım. Bu gün kan verdim çatlatma iğnesinin 12. Günü idi ve negatif. Adet olup tekrar gideceğim doktora
merhaba canim sanirim hamileymissiniz. bende catlatma ignesi oldum bugun 12Cevapladığın için teşekkür ederim canım. Bu gün kan verdim çatlatma iğnesinin 12. Günü idi ve negatif. Adet olup tekrar gideceğim doktora
yaa bende yaltiedim,kan testi de yptirdm bebek var gorunuomerhaba canim sanirim hamileymissiniz. bende catlatma ignesi oldum bugun 12
günüm. idrar testinde negatif cikti. siz gene catlama ignesi deneyerek mi hamile kaldiniz Rabbim banada nasip eder insallah
sizde saglikla alin bebisinizi kucaginiza insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?