Çok teşekkür ederim inşallahSana da hayırlı olsun canım inşallah bebis tutunur :) evet ben sadece catlatma iğnesi oldum. 5 gün femara kullandım sadece sağda 21mm yumurtam vardı. İğneden 3 gün sonrada progestan fitil başladım. Çok şükür bebeğim tutunmuş
Bende 27 kasım da çatlatma iğnesi oldum 29 kasım da aşılama ilk testinizi ne zaman yaptınız acaba ? Benimde bugün 8.gün beklemek gerçekten zormuşMerhaba. Evet sadece 5 gün femara kullandım sağda 21mm yumurtam oluştu onuda ovitrelle ile catlattik :)
Canım değerlerin yükseldi mi ne olduBen ilk testi 11nci gün yaptım 2.6 çıktı. 12 de 5.37 çıktı. 14 de 20.45 çıktı. 16 da 29.54 çıktı
Canım aynı gün akşam tekrar kan verdim. 42.71 çıktı:) 48 saat kuralına uymadigim için çok korkmuştum. Yarin tekrar vericem son kez :)Canım değerlerin yükseldi mi ne oldu
Bende ayın 8 inde kan verdim beta 14,64 çıktı 10 unda bir daha verdim 21,06 çıktı doktor salı günü bir daha ver dedi nasıl sence değer sana ne dedi doktor değerlerineCanım aynı gün akşam tekrar kan verdim. 42.71 çıktı:) 48 saat kuralına uymadigim için çok korkmuştum. Yarin tekrar vericem son kez :)
Hadi gözün aydın canım belirtileri varmiydiBende ayın 8 inde kan verdim beta 14,64 çıktı 10 unda bir daha verdim 21,06 çıktı doktor salı günü bir daha ver dedi nasıl sence değer sana ne dedi doktor değerlerine
Gozun aydın canm belirtileri varmiydiCanım aynı gün akşam tekrar kan verdim. 42.71 çıktı:) 48 saat kuralına uymadigim için çok korkmuştum. Yarin tekrar vericem son kez :)
Canım baya geç gördüm kusura bakma. Canım korkma bu zamana kadar muhtemelen keseyi görmüşsündür diye umut ediyorum. İlk zamanlar beta düzensiz artıyor 1000 den sonra düzene giriyor sanırım. Bizler erken öğrendiğimiz için değerlerde hep sıkıntı görüyormuş gibi oluyoruzBende ayın 8 inde kan verdim beta 14,64 çıktı 10 unda bir daha verdim 21,06 çıktı doktor salı günü bir daha ver dedi nasıl sence değer sana ne dedi doktor değerlerine
Benim 5,37 çıktığı gün şiddetli bel ağrım vardı. Aynı adet olacağımda da öyle oluyordu. Şimdi 5+3 üz pek bi belirtim kalmadı. Aşırı siskinlik dışında hiç belirtin yok desem yeridirGozun aydın canm belirtileri varmiydi
Merhaba, çatlatma iğnesinden kaç gün sonra regli olunması gerekiyor acaba? Normalde 23ünde olmam gerekiyor.Canım baya geç gördüm kusura bakma. Canım korkma bu zamana kadar muhtemelen keseyi görmüşsündür diye umut ediyorum. İlk zamanlar beta düzensiz artıyor 1000 den sonra düzene giriyor sanırım. Bizler erken öğrendiğimiz için değerlerde hep sıkıntı görüyormuş gibi oluyoruz
Canım inan hiç bilmiyorum. Çünkü ben ilk femara ve catlatma ignesinde hamile kaldım. Ama yanlış hatırlamıyorsam iğneden 14 gun sonra test yap demişti doktorum. Yani senin daha 3 günün var. İstersen bi test yap. Ben bat tan 5 gün önce vermişim testi meselaMerhaba, çatlatma iğnesinden kaç gün sonra regli olunması gerekiyor acaba? Normalde 23ünde olmam gerekiyor.
Ama iğneye göre bugün olmalıydım (14.gün)
Teşekkürler
Canım inan hiç bilmiyorum. Çünkü ben ilk femara ve catlatma ignesinde hamile kaldım. Ama yanlış hatırlamıyorsam iğneden 14 gun sonra test yap demişti doktorum. Yani senin daha 3 günün var. İstersen bi test yap. Ben bat tan 5 gün önce vermişim testi mesela
O zaman kesin çıkar varsa :) bence en yakın acile gidip kan ver :) sonucu haberdar etBugün 14.günüm iğneden sonra. Ah bilemedim.. teşekkür ederim
Canım hamile misin. Çatlatma iğnesinden sonra ki gün ilişki oldu yazmışsın 1 kere miHerkese merhabalar
Yeniyim daha şimdi kayıt oldum benim bir sorum olacak ben 16 kasımda çatlatma iğnesi oldum ve 17.sinde ilişki yaşadım kaç gün sonra test yapmam gerekiyor adetim düzensiz 18mm olduğumda iğneyi vuruldum normalde bu ayın sonunda olmam gerekiyor ama şuan herhangi bir ağrım yok
Canım hayırlı olsunMerhaba. Evet sadece 5 gün femara kullandım sağda 21mm yumurtam oluştu onuda ovitrelle ile catlattik :)
Teşekkür ederim canım Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsinCanım hayırlı olsunsağlıkla al inşallah. Çatlatma iğnesinden sonra hangi günler ilişki oldu
Teşekkür ederim canım bende seninle anıyım şuan tek yumurtam oluştu 20mm femera ile iğne oldum dün bugün değerlendirdik. Doktor perşembe dedi ama yarında mı değerlendirsem sence ?Teşekkür ederim canım Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsincanım ben doktora uymadadim. İğneden önceki günle birlikte toplam 5 gün üst üste ilişkiye devam ettik sonra gün aşırıya döndük.
Merhaba tekrar kan testi verdiniz mi inşallah saglikla ilerlemistir. İğneden sonraki 11.günde test verdiniz değil mi? Benimde aşılamanin 11. Günü igneninde 12. Günü sabah negatif çıktı hala umut var mı diyorumBen ilk testi 11nci gün yaptım 2.6 çıktı. 12 de 5.37 çıktı. 14 de 20.45 çıktı. 16 da 29.54 çıktı