Çatlatma iğnesinden kaç gün sonra gebelik testi yapılmalıdır?

Çok teşekkür ederim inşallah Ben öncesinde bir şey kullanmadım. Zaten tedavi için görüşmeye gitmiştik doktoruma. Sol da 1 adet yumurta gördü sadece. Son bir şans vermek istedi heralde :) Bakalım hayırlısı olursa ne mutlu, olmazsa regli olunca ya aşılama ya da tüp'e geçeceğiz. Çok kararsızım yaa

Merhaba. Evet sadece 5 gün femara kullandım sağda 21mm yumurtam oluştu onuda ovitrelle ile catlattik :)
Bende 27 kasım da çatlatma iğnesi oldum 29 kasım da aşılama ilk testinizi ne zaman yaptınız acaba ? Benimde bugün 8.gün beklemek gerçekten zormuş

Canım gözün aydın çok sevindim 1 gün arayla olmuştuk iğnelerimizi rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah belirtilerin nelerdi ben hala adet olmadım iğnenin 9. Günü kan verdim 0.4 çıktı iğnenin etkisi bile kalmamıştı yani sonra ümidi kestim ben tabi negatif diye bugün 17. Gün iğneden sonra hala adet olmadım

Canım aynı gün akşam tekrar kan verdim. 42.71 çıktı:) 48 saat kuralına uymadigim için çok korkmuştum. Yarin tekrar vericem son kez :)
Bende ayın 8 inde kan verdim beta 14,64 çıktı 10 unda bir daha verdim 21,06 çıktı doktor salı günü bir daha ver dedi nasıl sence değer sana ne dedi doktor değerlerine

Bende ayın 8 inde kan verdim beta 14,64 çıktı 10 unda bir daha verdim 21,06 çıktı doktor salı günü bir daha ver dedi nasıl sence değer sana ne dedi doktor değerlerine
Canım baya geç gördüm kusura bakma. Canım korkma bu zamana kadar muhtemelen keseyi görmüşsündür diye umut ediyorum. İlk zamanlar beta düzensiz artıyor 1000 den sonra düzene giriyor sanırım. Bizler erken öğrendiğimiz için değerlerde hep sıkıntı görüyormuş gibi oluyoruz

Merhaba, çatlatma iğnesinden kaç gün sonra regli olunması gerekiyor acaba? Normalde 23ünde olmam gerekiyor.
Ama iğneye göre bugün olmalıydım (14.gün)
Teşekkürler

Merhaba, çatlatma iğnesinden kaç gün sonra regli olunması gerekiyor acaba? Normalde 23ünde olmam gerekiyor.
Ama iğneye göre bugün olmalıydım (14.gün)
Teşekkürler
Canım inan hiç bilmiyorum. Çünkü ben ilk femara ve catlatma ignesinde hamile kaldım. Ama yanlış hatırlamıyorsam iğneden 14 gun sonra test yap demişti doktorum. Yani senin daha 3 günün var. İstersen bi test yap. Ben bat tan 5 gün önce vermişim testi mesela

Bugün 14.günüm iğneden sonra. Ah bilemedim.. teşekkür ederim

Canım hamile misin. Çatlatma iğnesinden sonra ki gün ilişki oldu yazmışsın 1 kere mi

Canım hayırlı olsun sağlıkla al inşallah. Çatlatma iğnesinden sonra hangi günler ilişki oldu
Teşekkür ederim canım Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin canım ben doktora uymadadim. İğneden önceki günle birlikte toplam 5 gün üst üste ilişkiye devam ettik sonra gün aşırıya döndük.

Teşekkür ederim canım bende seninle anıyım şuan tek yumurtam oluştu 20mm femera ile iğne oldum dün bugün değerlendirdik. Doktor perşembe dedi ama yarında mı değerlendirsem sence ?

Ben ilk testi 11nci gün yaptım 2.6 çıktı. 12 de 5.37 çıktı. 14 de 20.45 çıktı. 16 da 29.54 çıktı
Merhaba tekrar kan testi verdiniz mi inşallah saglikla ilerlemistir. İğneden sonraki 11.günde test verdiniz değil mi? Benimde aşılamanin 11. Günü igneninde 12. Günü sabah negatif çıktı hala umut var mı diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…