İgneden 14-15 gün sonra test yapabilirsiniz belirtilere hiç takılmayın rabbim kucağınızı doldursun bir an evvel insAllahHerkese merhabalar
Yeniyim daha şimdi kayıt oldum benim bir sorum olacak ben 16 kasımda çatlatma iğnesi oldum ve 17.sinde ilişki yaşadım kaç gün sonra test yapmam gerekiyor adetim düzensiz 18mm olduğumda iğneyi vuruldum normalde bu ayın sonunda olmam gerekiyor ama şuan herhangi bir ağrım yok
Bende 21 kasımda oldum iğneyi bende de hiç belirti yok inşallah hayırlı haberler alırızHerkese merhabalar
Yeniyim daha şimdi kayıt oldum benim bir sorum olacak ben 16 kasımda çatlatma iğnesi oldum ve 17.sinde ilişki yaşadım kaç gün sonra test yapmam gerekiyor adetim düzensiz 18mm olduğumda iğneyi vuruldum normalde bu ayın sonunda olmam gerekiyor ama şuan herhangi bir ağrım yok
Bende 22 kasımda oldum iğneyi. Doktorunuz size progestan fitil verdi mi sonrasında?Bende 21 kasımda oldum iğneyi bende de hiç belirti yok inşallah hayırlı haberler alırız
Hayır hiç bir ilaç vermedi banaBende 22 kasımda oldum iğneyi. Doktorunuz size progestan fitil verdi mi sonrasında?
İlk iğneniz mi inşallah hayırlı haberler alırız nerdeyse aynı zaman da olduk iğneyiBende 22 kasımda oldum iğneyi. Doktorunuz size progestan fitil verdi mi sonrasında?
Evet ilk ilaç ve iğnem. İnşallah güzel haberler alırız ya. Benim 3 ay önce birde kürtajım oldu o yüzden umutluyumİlk iğneniz mi inşallah hayırlı haberler alırız nerdeyse aynı zaman da olduk iğneyi
İnşallah canım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınEvet ilk ilaç ve iğnem. İnşallah güzel haberler alırız ya. Benim 3 ay önce birde kürtajım oldu o yüzden umutluyum
Amin canım çok amin hemdeİnşallah canım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Hiç belirtim yok İnan ki sadece sol alt karnıma bastırınca şişkinlik var ağrı yapıyor sende var mı belirtilerAmin canım çok amin hemdepeki şuan bir belirtin ya da ignenin yan etkilerini yaşıyor musun?
Ben nefes nefese kalıyorum ya. Arada da kasıklarım batma yapıyor.o kadarHiç belirtim yok İnan ki sadece sol alt karnıma bastırınca şişkinlik var ağrı yapıyor sende var mı belirtiler
Gebelik var miHerkese merhabalar
Umarım sonucunuz pozitif olmuştur.Kızlar az önce predoctor erken gebelik testi yaptım anında silik çizgi çıktı. İğneyi yapalı 11 gün oldu. Şimdi kan vermeye gidiyorum. 2 gün önce kaset test yapmıştım negatif çıkmıştı. Sizce hamile olabilir miyim? Görüntüyü siteden bir türlü yukleyemedim
Teşekkür ederimUmarım sonucunuz pozitif olmuştur.
Merhabalar aşılama oldunuz mu yoksa çatlatma iğnesi mı kullandınız sadeceTeşekkür ederimce evet sonucum ertesi gün 5.37 2 gün sonra da 20.45 oldu. Yarin tekrar vericem kan :)
Yaaa çok sevindim tebrik ederim!Teşekkür ederimce evet sonucum ertesi gün 5.37 2 gün sonra da 20.45 oldu. Yarin tekrar vericem kan :)
Sana da hayırlı olsun canım inşallah bebis tutunur :) evet ben sadece catlatma iğnesi oldum. 5 gün femara kullandım sadece sağda 21mm yumurtam vardı. İğneden 3 gün sonrada progestan fitil başladım. Çok şükür bebeğim tutunmuşYaaaa tebrik ederim!! Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsinAşılama değil sadece çatlatma iğnesi mi yapıldı? Ben de bugün 1 saat önce çatlatma iğnesi yaptım ilk defa. Sabah solda bir yumurta gördü doktor. Bakalım hayırlısı
Merhaba. Evet sadece 5 gün femara kullandım sağda 21mm yumurtam oluştu onuda ovitrelle ile catlattik :)Merhabalar aşılama oldunuz mu yoksa çatlatma iğnesi mı kullandınız sadece