ben bu ayın 1inde oldum..sen daha önce oldun mu yoksa ilk mi..çok merak ediyorum test yapsam çıkarmı die
benimde ilk kez oluyo bu tedavi bende 2.sinde oldum iğneyi 18inde dra gidicem kanda bakacak o güne kdr adet olmazsam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bu ayın 1inde oldum..sen daha önce oldun mu yoksa ilk mi..çok merak ediyorum test yapsam çıkarmı die
benimde ilk kez oluyo bu tedavi bende 2.sinde oldum iğneyi 18inde dra gidicem kanda bakacak o güne kdr adet olmazsam
kan testi yaptır hemen çıkar
slm arkadaslar ben yenı uye oldum bu sıteye bana yardımcı olursanız cok mutlu olcam
ben bu ayın 16sında catlatma ıgnemı oldum 18ve 19da ılıskı onerdı doktorum hamılelık olusmussa kac gunde bellı oluyor göguslerımde cok agrı var kasıklardada oyle bu arada bana crınone jel onerdı 15 gun kullan ve hamıle olarak beklıyorum senı dedı cook merak edıyorum bu jelı aranızda kullanan varmı kızlar...
13 gün sonra kan testi yaptırdım 25 Pozitif Çıktı Bu gün İnşaallah doktora gidicez.Eşim ve ben Çok Mutlu olduk. Umarım herkes sevinçli haberler alırlar. Doktordan sonra tekrar yazarım.
çatlatma iğnesi olalı 10 gün oldun test yapsam mı bilemedim
28 haziranda adet oldum 2 temmuzda yine klomene başladım. bakalım hangi ay hamile kalacam yada kalabilecekmiyim. umudumu yitiriyorum artık