Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar merhaba
15 haziranda çatlatma iğnemi oldum doğal yoldan denedik eşimle ve bugün çatlatma iğnesinden sonraki 17.günüm. Test henüz yaptirmadim ve genelde iğneden kaç gün sonra adet olunuyor acaba?*?
Arkadaşlar merhaba
15 haziranda çatlatma iğnemi oldum doğal yoldan denedik eşimle ve bugün çatlatma iğnesinden sonraki 17.günüm. Test henüz yaptirmadim ve genelde iğneden kaç gün sonra adet olunuyor acaba?*?
menekşe ve nestle çok teşekkürler. bugün test yaptırıcaktım eşim henüz erken daha yaptırmamalısın deyip pztye ertelememizi söyledi. bende pko var dolaysıyla adetlrim düzensiz oluyo ve başarısızlıkla sonuçlanan bir de aşılamam var. boşuna umutlanmayayım ben en iyisi pzt yaptırıp sizlere haber veririm tabiii o güne kadar adet olmazsammmmm...
arkadaşlar benimde 22 gün geçti iğnesden sonra aranıza yeni katılıdm bende pkoluyum 15.gün çatlatma iğnesi oldum ve üzerinden 22 gün geçti iyimi sizce tst yapamıyorum lütfen cvp verin
Arkadaşlar merhaba
arkadaşlar ben yeni üye oldum yardımlarınızı bekliyorum..
ben 12 gün önce çatlatma iğnesi oldum bugün yada yarın test yapsam çıkarmı..?cvb verirseniz çok sevinirim