Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canımm çok sağol yorumun için teşekkür ederimnet emin değilim ama bence düşük falan değil rahme yerleştikten bikaç saat sonra hcg yükselmeye başlasa zaten şuan 4-5haftalıksınız ve normal bir değer. önemli olan 2gün sonraki sonuç eğer 50yi geçgin çıkarsa rahat nefes alabiliriz :))) hayırlısı olsun <3
merhaba 2 gün sonra yaptıramamıştım test 4 gün sonra yaptırdım. Değerim 299 çıktı. Doktorum yine de takip edelim dedi.Merhaba sonuç ne olduuu :))
İnşallah hayırlı haberler alırsınız sizdeAy bende çatlama oldum darısı başıma
Aminİnşallah hayırlı haberler alırsınız sizde
Anladim canın çok teşekkür ederim. AminCanım ben kanda 15. Gün baktırdım 21 çıktı, sonra 19. gün 299, ve son olarak 21. Gün 1063 çıktı.
10 gün erken gibi geldi bana, doktorum bana 15. Gün kan ver demişti. 2 gün sonra tekrar yaptır inşallah senin kide böyle artmaya devam eder, Rabbim gönlündekini nasip etsin sana, bize burdaki herkese inşallah
Sonucunuz ne oldu acaba?Anladim canın çok teşekkür ederim. Amin
Bir daha kan vermeye fırsatım olmadı ama dunn16. Gündü idrar testi negatif cikti. Hala reglde olmadimSonucunuz ne oldu acaba?
Bir daha kan vermeye fırsatım olmadı ama dunn16. Gündü idrar testi negatif cikti. Hala reglde olm
Hakkında hayırlısı neyse o olsun canımm. İnşallah en yakın zamanda mutlu haberler yazarsın buraya.Bir daha kan vermeye fırsatım olmadı ama dunn16. Gündü idrar testi negatif cikti. Hala reglde olmadim
Insallah canimHakkında hayırlısı neyse o olsun canımm. İnşallah en yakın zamanda mutlu haberler yazarsın buraya.