• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesinde 13 uncu gün hamile olduğunuzu nasıl anladınız?

Ozoss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2020
47
27
3
27
Merhaba arkadaslar,
Bugun çatlatma ıgnesınde 13 uncu gunum, ilk defa yaptım hamile olabılır myim boyle olup hamile kalan varmı? 1 haftadır goguslerım de asırı derecede hassasiyet olustu dokununca acıyor ve lavaboya sıklıkla cıkmaya basladım kasıklarım ve karnım agrıyor boyle olan varmı?

Test yaptınız mı?
iğneden 12 ila 14 günden sora test yapılmalı

IMG-20201109-WA0043.webp
yaptım erken gebelık testi varla yok arası bısey var ama cozemedım varmı acaba?

Merhaba ben de sizinle benzer durumdayım 13.gün erken gebelik testi yaptım aynı sizinki gibi çıktı🌸 çizgi varla yok arasıydı böyle😅bugün 14.gün yarın sabah tekrar test yapacağım💐 inşallah ikimiz de hamileyizdir❤️
Insallah canim Rabbım isteyen herkese nasip etsin inşallah bızede 🤲

Merhaba ben de sizinle benzer durumdayım 13.gün erken gebelik testi yaptım aynı sizinki gibi çıktı🌸 çizgi varla yok arasıydı böyle😅bugün 14.gün yarın sabah tekrar test yapacağım💐 inşallah ikimiz de hamileyizdir❤️
Siz yarin bence direk kan testi yaptırın 🥰

Siz yarin bence direk kan testi yaptırın 🥰
Ya kanda direkt negatif görünce çok üzülüyorum o yüzden idrarda göreyim öyle kan vermeye gidiyim diyorum☺️ kanım zaten az olumsuzsa boşa gitmesin🤣🤣

Ya kanda direkt negatif görünce çok üzülüyorum o yüzden idrarda göreyim öyle kan vermeye gidiyim diyorum☺️ kanım zaten az olumsuzsa boşa gitmesin🤣🤣
Yaaa öyle düsünme en azından ona göre tedbirini alırsın yarın gıdıp kan ver bence

Zaten öğlene kadar gitmem imkansız o yüzden sabah erkenden Bi test yaparım yine çift çizgi çıkarsa öğleden sonra da kan veririm diye düşünüyorum ☺️

canım muhtemelen pozitiftir sonucunu söylersin Hakkında hayırlısı inşallah 🌸

Kasıklarımda ve belimde inanılmaz agrım var bugun neden bılmıyorum 😒☹️
Benim de vardı hatta hala kasık ağrım var ama test negatif çıktı oysa baya gebelik belirtileri yaşıyordum😑 adete kadar bekliycem bakalım 🌸
bence yarın yine test yapıp bir bak🌸

Benim de vardı hatta hala kasık ağrım var ama test negatif çıktı oysa baya gebelik belirtileri yaşıyordum😑 adete kadar bekliycem bakalım 🌸
bence yarın yine test yapıp bir bak🌸
Persembe gunu gıdıcem zaten kesin olarak kanda görücez.. Adetin en zaman

Back
X